آشپزی

فوت و فن آش کشک در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن آش کشکو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و علم کشک

پا و فن آش کشک و راز طعم آش کشک و نکاتی برای پخت و پز پنیر در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آش نشه یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که بسیار مورد توجه قرار می گیرد. اگرچه پختن آش رشته در سطح آسان به نظر می رسد، اما در واقع برای پختن یک آش رشته حرفه ای و لذت بخش، باید جزئیات و نکاتی را بدانید که فقط مادربزرگ ها و سرآشپزهای حرفه ای در این زمینه می دانند. در ادامه با ما همراه باشید تا با تمام ترفندها و روش های تهیه یک آش رشته حرفه ای و شگفت انگیز بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم برای پخت آش کشک

لوبیا چیتی 1 پیمانه

1 فنجان نخود

عدس 1 پیمانه

برنج 1/2 پیمانه

پنیر کوتاژ 1 فنجان

4 عدد پیاز

سبزیجات 1 کیلوگرم

نعنا داغ 4 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز، 8 قاشق غذاخوری

4 قاشق غذاخوری سیر داغ

به اندازه نیاز رشته

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ پنیر

ابتدا لوبیاها را در فنجان بریزید و بشویید و قبل از پخت حداقل 12 ساعت در آب مرطوب قرار دهید. در این مدت چندین بار آب آنها را عوض کنید.

سپس در یک قابلمه بزرگ روغن بریزید و نیمی از پیاز و نیمی از سیر را گرم کنید. سپس نخود و لوبیا را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و نخود و لوبیا را نصف کنید.

حالا عدس و برنج را به بقیه مواد اضافه کنید و در حین پختن نخود و لوبیا، عدس و برنج هم در حال پخت هستند. در طول پخت و پز مراقب مقدار آب باشید و از کم آبی بدن خودداری کنید.

بعد از اینکه لوبیاها کاملاً پختند، سبزیجات را اضافه کنید و زمان بگذارید تا سبزیجات کاملا پخته شوند.

سبزی هایی که به رشته ها رنگ می دهند را اضافه کنید و در این مرحله به مقدار آب آن توجه کنید زیرا رشته ها برای پختن به آب بیشتری نیاز دارند.

سپس نیمی از پنیر را با کمی آب رقیق کرده و به سوپ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. سپس با اضافه کردن سوپ نمک سوپ را بچشید و تنظیم کنید.

حالا سوپ را در ظرف خوبی بریزید و روی آن را با کشک، فلفل تند، پیاز تند و سیر تند تزیین کنید و سرو کنید.

نوک ریسمان در آش کشک

برای لذت بردن بهتر از آش، استفاده از رشته های خاکستر با کیفیت بالا حیاتی و مهم است. رشته آش به دو صورت فله و بسته بندی شده در بازار موجود است. اگر قصد استفاده از رشته فرنگی با کیفیت بالاتر را دارید، نودل های بسته بندی شده، به خصوص از برندهای معتبر، ممکن است بهترین انتخاب باشد. زیرا علاوه بر سلامت آنها می توانید کیفیت محصول را نیز تضمین کنید. به عنوان نمونه رشته آش سبزدان یکی از نمونه رشته های با کیفیت و سالم است که در بسته بندی های 500 گرمی در بازار موجود است.

مشاوره در مورد محصولات حبوبات در آش کشک

استفاده از غلات تازه و مرغوب یکی از مهم ترین عوامل در تهیه غذا به شمار می رود. در بیشتر نقاط کشور برای تهیه آش رشته از حبوباتی مانند عدس، نخود، لوبیا و در صورت تمایل لوبیا قرمز استفاده می شود. برای کاهش تورم حبوبات می توانید از شب قبل آن ها را خیس کنید و آب آن ها را چندین بار عوض کنید. بهتر است حبوبات را قبل از پخت آبکشی کرده و بشویید تا آلوده و سفید رنگ نشوند. این اقدامات باعث می شود تا نودل شما طعم و کیفیت بیشتری داشته باشد و لذت بیشتری خواهد داشت.

راز طعم آش رشته نذری طرز تهیه آش رشته نذری 30 نفره عطر آش رشته نذری طرز تهیه آش رشته مجلسی 4 نفره ادویه آش رشته نذری طرز تهیه آش با نذری رشته فرنگی 20 نفره طرز تهیه آش رشته نذری 4 نفره طرز تهیه آش رشته لعاب دار 4 نفره

نکات چاشنی آش کشک

استفاده از ادویه های مرغوب و صحیح در غذا نقش مهمی در ایجاد طعم بی نظیر این غذا دارد. ادویه های باکیفیت به مقدار مناسب می توانند عمق و طعم بیشتری به غذا ببخشند. همچنین استفاده صحیح و مناسب از سبزیجات مخصوص آش نشده نیز نقش بسیار مهمی در پخت این غذا دارد. انتخاب و استفاده از سبزیجات تازه و با کیفیت می تواند ترکیبی از طعم ها و عطرهای مختلف را در یک غذای حرفه ای و عالی ایجاد کند و تجربه ای لذیذ را برای ما به ارمغان بیاورد. با این اقدامات سوپ شما به یک غذای فوق العاده و دلپذیر تبدیل می شود.

هنر و صنایع دستی

توصیه می شود رشته ها را با دقت و به مقدار مناسب به قابلمه اضافه کنید. چون بعد از پختن و سرد شدن رشته ها می توانند سفت شوند.
اگر سوپ کمی لعاب داشت، یک قاشق غذاخوری آرد را در آب حل کرده و برای پخت به سوپ اضافه کنید.
برای جلوگیری از خرد شدن و تبدیل شدن رشته به خمیر بهتر است از قابلمه ای بزرگتر از حجم سوپ استفاده کنید.
برای بهتر شدن طعم نودل می توانید از عصاره گوشت یا آب قلم استفاده کنید.
برای کاهش تورم لوبیاها را در آب گرم خیس کنید.
برخی از دستور العمل های پخت نودل شامل استفاده از لوبیا قرمز یا لوبیا سفید است.
هنگام اضافه کردن جوجن داغ، آن را کم نگه دارید تا آش رشته تلخ نشود.
برای افزایش طعم سوپ می توانید از پیازچه بیشتر استفاده کنید.
اگر آش ته نشین تر و غلیظی می خواهید می توانید در کنار حبوبات از ماش یا آرد گندم استفاده کنید.
بهتر است نمک کمتری اضافه کنید. چون برخی رشته ها و پنیر دلمه ای نمک زیادی دارند و ممکن است رشته شما شور باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا