فوت و فن الویه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن الویهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
پا و تکنیک آلویه
علم و صنعت علویه و راز طعم آن و علت چسبناک شدن علویه نکات اساسی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد الویه یک سالاد روسی و غذای سرد است که از گوشت، مرغ، سوسیس یا ژامبون با سیب زمینی آب پز، سس مایونز، ترشی و مواد دیگر تهیه می شود. این سالاد در ایران به نام سالاد اولیویه یا سالاد الویه و در اروپا و آمریکای لاتین به سالاد روسی معروف است.
این سالاد در قرن نوزدهم توسط لوسین اولیویه، سرآشپز بلژیکی فرانسوی الاصل در رستوران هرمیتاژ مسکو اختراع شد و به تدریج در روسیه، کشورهای اروپایی و سراسر جهان طرفداران زیادی پیدا کرد. این سالاد به عنوان یکی از عناصر اصلی شام سال نو در روسیه و کشورهای پس از شوروی شناخته می شود و تا به امروز ادامه دارد.
مواد لازم الویه
سالاد الویه یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان میان وعده سبک در مراسم و جشن های مختلف سرو می شود. این غذا زاییده ذهن یک روسی به نام لوسین اولیویه بوده و نام آن از او گرفته شده است. اجزای اصلی این سالاد شامل سیب زمینی، تخم مرغ، ترشی، مرغ یا سوسیس و سس مایونز است. سالاد الویه به عنوان یک غذای لذیذ و پرطرفدار در کشورهای مختلف به ویژه در جشن تولدها و مراسم های مختلف شناخته می شود.
سالاد فات و فان الوه
برای حفظ طعم لذیذ سالاد الوه باید از پختن سیب زمینی به مقدار زیاد خودداری کنید، زیرا این عمل می تواند طعم سایر مواد سالاد را مخفی کند. همچنین مصرف زیاد مایونز توصیه نمی شود. برای افزایش ارزش غذایی سالاد الوهیه می توانید از هویج کمتری استفاده کنید و آن را بخارپز کرده و در قطعات کوچک به سالاد اضافه کنید. اگر خیارشورتان خیلی شور است می توانید در آبکش بریزید و با آب بشویید و سپس برش بزنید و به سالاد الوه اضافه کنید. با رعایت این نکات ساده می توانید سالاد الوه را با طعم خوب و ارزش غذایی بالا میل کنید.
طرز تهیه غذا با سالاد آلوئه
این سالاد یکی از بهترین انتخاب ها برای تهیه فینگرفود است. با استفاده از تکه های کوچک نان تست می توانید میز مهمان خود را شیک و مدرن کنید. پس از تهیه سالاد الوه، آن را حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس یک لایه از آن را روی یک تکه نان تست قرار دهید. سپس یک تکه نان تست دیگر روی سالاد گذاشته و با فشار کم فشار می دهیم تا سالاد بین دو تکه نان قرار گیرد. سپس نان تست را به صورت مثلثی برش دهید و در ظرفی بچینید. برای تزیین سالاد فینگر فود الویه می توانید از زیتون، گوجه فرنگی، هویج، جعفری و ذرت استفاده کنید.
آلبینو را تزئین کنید
تزیین سالاد الوه می تواند به یک فعالیت دلپذیر و آسان تبدیل شود. برای تزیین سالاد می توان از انواع غذاها مانند هویج، مغز ذرت، گوجه فرنگی، جعفری، خیار شور، فلفل دلمه ای، چیپس، خیار، نان تست و نان باگت، شلغم خرد شده، نخود فرنگی، زیتون و … استفاده کرد.
دلیل شل شدن سالاد الویه چیست؟
سالاد شل می تواند به دلیل عوامل مختلفی از جمله اضافه کردن آب مرغ زیاد، استفاده از سیب زمینی کمتر نسبت به سایر مواد، استفاده زیاد از سس مایونز و غیره ایجاد شود.
راز ذوق الوه را دریابید
برای ایجاد طعم لذیذ از سالاد الویه می توانید از روش دیگری استفاده کنید. این روش شامل خرد کردن مقدار کمی شوید تازه و اضافه کردن آن به سالاد هنگام سرو است. این روش نه تنها طعم سالاد را بهبود می بخشد، بلکه ویژگی های سالاد را نیز افزایش می دهد. با این حال، به یاد داشته باشید که این روش می تواند کالری سالاد را افزایش دهد.
لحظات کلیدی در تهیه طرح قانونی
برای تهیه سالاد الویه در مهمانی ها و مجالس می توانید از نخود و ذرت استفاده کنید. اما اگر این مواد در دسترس شما نیست و قصد استفاده از کنسرو را دارید، می توانید ابتدا آنها را در کمی روغن سرخ کنید تا بوی خامی آنها گرفته شود و سپس به سالاد اضافه کنید.
راز طعم علویه با مرغ
برای تهیه الولیه بهتر است از سینه یا فیله مرغ بدون استخوان استفاده کنید. برای رفع بوی بد و بهبود طعم مرغ می توانید آن را با کمی آب، هویج، پیاز و فلفل بپزید. سپس مرغ را خلال کرده و خرد کرده و به سالاد اضافه کنید. اگر می خواهید سالاد با مرغ درست کنید، از تخم مرغ آب پز کمتر استفاده کنید تا سالاد خوشمزه تر و خوش طعم تر شود.
سبزیجات معطر آلوئه
با افزودن سبزیجات معطر می توانید به طعم و عطر سالاد بیفزایید. جعفری و پیاز خرد شده دو گزینه خوب برای افزودن به سالاد الویه هستند. این سبزی ها جدا از عطر و طعم خوبی که دارند به طعم سالاد الویه نیز کمک می کنند. علاوه بر این، افزودن سبزیجات دیگری مانند ریحان، شوید یا تره فرنگی نیز می تواند به خوشمزه تر شدن سالاد کمک کند.
لایه قالبی
سالاد الویه را می توان با قالب زدن تزئین کرد. ابتدا قالب را با کمی آب خیس کنید و سپس روی آن را با پلاستیک فریزر بپوشانید. سپس سالاد را داخل قالب بریزید و صاف کنید و با پشت قاشق فشرده کنید تا تمام قسمت های قالب را بپوشاند و شکل مناسبی به سالاد بدهد. سپس سالاد را به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب یخ بزند و وقتی از قالب خارج کردید از هم نپاشد.
برای درآوردن سالاد از قالب ظرف مناسبی را انتخاب کرده و روی قالب قرار دهید. سپس قالب را برگردانید و سالاد را با استفاده از ظرف از قالب خارج کنید. اگر قالب شما سیلیکونی است، قبل از اینکه سالاد را داخل آن بریزید، قالب را کمی چرب کنید. سپس سالاد را در قالب سیلیکونی بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید. با صبر کردن برای خنک شدن سالاد، راحت تر از قالب خارج می شود. سپس روی سالاد را تزئین کرده و سرو کنید.
دلیل چسبندگی فیلم و راه حل
برای جلوگیری از چسبندگی سالاد، سیب زمینی ها را پس از پخت طولانی سرد کنید و سپس رنده کنید. همچنین تخم مرغ را پس از پخت و خنک شدن به مواد اضافه کنید. اما از همزن برای مخلوط کردن مواد خودداری کنید زیرا باعث چسبندگی سالاد می شود. در عوض، مواد را با کیسه شیرینی پزی یا قاشق سالاد مخلوط کنید تا بتوانید از مواد مختلف در سالاد خود استفاده کنید و از چسبیدن آن جلوگیری کنید.
هنر و تکنیک ساخت رستوران الویه
اضافه کردن نمک به سالاد بسیار مهم است، مخصوصا برای مواد شور مانند ترشی. اگر از این کار غافل شوید، ممکن است سالاد شما خیلی شور شود و طعم اصلی خود را از دست بدهد. برای راحتی و صرفه جویی در زمان، توصیه می شود از رنده بزرگ برای خرد کردن مواد سالاد استفاده کنید. همچنین، ترشی ها و هویج ها را فقط به قطعاتی شبیه جواهرات برش دهید، زیرا در صورت رنده شدن می توانند شل شوند و تراوش کنند.
تلخ
ممکن است در هنگام پخت تلخی آن مشکل داشته باشد و دلیل دقیق آن هنوز مشخص نیست. با این حال، این احتمالاً می تواند به دلیل سیب زمینی استفاده شده یا کیفیت پایین زردچوبه و سایر مواد مورد استفاده در تهیه alwaya باشد.
سس مناسب برای آلویه چیست؟
سس اصلی سالاد الوه در واقع سس مایونز است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید یا از انواع آماده استفاده کنید.
طرز تهیه سس رژیمی
به دلیل وجود مقدار زیادی سس مایونز در سالاد، می توانید کالری آن را با روش زیر کاهش دهید:
به جای استفاده از تمام سس مایونز، نیمی از سس مایونز و نیمی از ماست تغلیظ شده را برای تهیه سس الویه استفاده کنید. این باعث کاهش محتوای کالری سس آلوئه ورا می شود. اگر ماست تغلیظ شده ندارید، می توانید از ماست خامه ای استفاده کنید.
پس از جوشاندن مرغ، آب جوشیده را بگذارید و با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید. سپس این مخلوط را خوب مخلوط کرده و یک شب در یخچال قرار دهید. در نهایت از این مخلوط برای تهیه سس الوه استفاده کنید. با این کار سس آلوئه لذیذتر می شود و باید کمتر از مایونز استفاده کنید. برای تهیه این سس به نصف فنجان آب مرغ نیاز دارید، اما اگر سیب زمینی های رنده شده شما به اندازه یک کاسه متوسط است، ممکن است لازم باشد مقدار آب مرغ را تنظیم کنید.
ادویه آلوئه
برای افزودن طعم لذیذ به این سالاد می توانید از فلفل سیاه و کمی آبلیمو استفاده کنید. این روش به شما کمک می کند بوی تخم مرغ را از بین ببرید. اگر می خواهید آب لیمو را به سالاد اضافه کنید، دقت کنید که مقدار آن زیاد نباشد و سالاد خیلی ترش نباشد. توجه داشته باشید که بهتر است از مقدار کمی آبلیمو به عنوان تنظیم کننده طعم استفاده کنید تا سالاد خیلی ترش نشود.
یادداشت های اضافی الویه
برای افزایش طعم سالاد الوه می توانید از روش زیر استفاده کنید:
برای افزایش طعم شیرین، هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز کرده و به شکل سنگ خرد کنید. سپس آن را به بقیه مواد سالاد اضافه کنید.
بهتر است از افزودن فلفل چیلی، ذرت یا سوسیس به سالاد خودداری کنید زیرا ممکن است طعم مناسبی ایجاد نکنند و سالاد آنطور که باید در نیاید.
برای تنظیم طعم از فلفل سیاه و کمی آبلیموی تازه استفاده کنید. مراقب باشید به اندازه ای آب لیمو اضافه کنید که بوی تخم مرغ آب پز را بگیرد و سالاد را ترش نکند.
قبل از اضافه کردن خیارشورها، آنها را بشویید و ریز خرد کنید. سپس آن ها را در یک سبد بریزید و بگذارید کاملا آب آن ها گرفته شود. این کار از رقیق شدن سالاد و بوی بد و اسیدی غذا جلوگیری می کند.
این غذا را با نان های سنتی مانند نان بربر یا سنگک ست کنید اما بهتر است نان سبوس دار را انتخاب کنید.
از رنده کردن غذاهایی مانند هویج یا ترشی پرهیز کنید، زیرا باعث می شود آب اضافی سالاد تمام شود.
برای افزایش ماندگاری این غذا می توانید با توجه به میزان مصرف هر وعده سس مایونز را به محتویات سالاد اضافه کنید. در غیر این صورت غذای شما به سرعت فاسد می شود.
برای طعم بهتر به این غذا از فلفل سیاه و مقداری آب لیموی تازه استفاده کنید. آبلیمو به اندازه ای اضافه کنید که بوی تخم مرغ آب پز را بپوشاند و سالاد ترش نشود.
نکات مربوط به خیارشور در تهیه آلوئه ورا
برای بهبود کیفیت طعم سالاد الویه و جلوگیری از شور بودن آن، توصیه می شود خیارشور را قبل از مصرف با کمی آب بشویید تا از شوری آن کاسته شود و طعم و بوی بهتری به آن بدهد.
یکی از اشتباهات رایج در تهیه سالاد آلوئه، رنده کردن ترشی است. بهتر است ترشی را به جای رنده کردن به مکعب های کوچک و یکدست برش دهید. سپس این مکعب ها را در یک آبکش یا سبد قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.