آشپزی

فوت و فن املت نودل در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن املت نودلو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر املت ورمیشل

هنر املت با رشته و راز یک املت خوشمزه ورمیشل خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

رشته فرنگی را می توان به عنوان گزینه صبحانه نیز استفاده کرد! درست کردن املت با رشته، ژامبون و تخم مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید امتحان کنید. ابتدا نودل ها را طبق معمول در آب جوش بپزید و سپس آبکشی کنید. سپس رشته های پخته شده را به تابه ای که از قبل گرم شده منتقل کنید و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس ژامبون و پنیر را به مخلوط اضافه کنید و کمی صبر کنید تا مواد خوب مخلوط شده و عطر و طعم آن خوب شود.

مواد لازم برای تهیه املت با ورمیشل

1 بسته نودل

5 عدد تخم مرغ

1 عدد پیاز بزرگ

2 عدد گوجه فرنگی متوسط

فلفل سیاه 1 عدد

پودر سیر ½ قاشق چایخوری

پنیر برای پیتزا 200 گرم

نمک و فلفل به اندازه کافی

آویشن و روغن کافی

طرز تهیه املت با ورمیشل

برای تهیه املت ورمیشل به عنوان صبحانه مقوی، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه ای داغ با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و ادویه ها را تفت دهید تا مخلوط یکنواختی با پیاز به دست آید.

سپس فلفل خرد شده را به مخلوط اضافه می کنیم و به آرامی تفت می دهیم تا فلفل نرم شود. سپس گوجه فرنگی های خرد شده و پوست گرفته را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

کمی بعد پودر سیر و نمک را به مواد داخل تابه اضافه کنید و صبر کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود. در همین حین رشته ها را در قابلمه آب جوش به مدت پنج دقیقه بپزید تا نرم شوند.

رشته های آبکش شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید. به محض اینکه مواد خوب سرخ شدند، تخم مرغ هایی که قبلا زده شده را به تابه اضافه کنید و بگذارید بپزند.

پنیر پیتزا را روی مخلوط بریزید و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود (برای اینکه پنیر طلایی تر شود، املت را چند دقیقه در فر گریل قرار دهید).

بعد از اینکه پنیر آب شد، برای تزیین، پیازچه یا جعفری خرد شده را روی املت بپاشید. در آخر املت را مانند پیتزا برش داده و با سس دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه املت ورمیشل قارچ

اگر می خواهید قارچ را به املت اضافه کنید، می توانید به ازای هر مقدار از مواد اصلی، 200 گرم قارچ را حلقه حلقه کنید و بعد از نرم شدن فلفل قرمز، قارچ ها را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید. برای جلوگیری از رنگ پریدگی قارچ در هنگام سرخ کردن، توصیه می شود قبل از سرخ کردن، یک قاشق غذاخوری آبلیمو به قارچ اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا