آشپزی

فوت و فن اکبر جوجه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن اکبر جوجهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

مرگ و تکنیک اکبر جوه

مرگ و هنر اکبر جوهه و راز خوشمزه اکبر جوه برای نرم کردن مرغ اکبر سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

در سال های اخیر غذایی به نام اکبرجوجه در منوی غذاهای ایرانی وجود نداشت. اما در سال 1330 این غذا در یکی از کافه های سر راه گلوگا اختراع شد.

در این داستان در سال 1323 در گلوگاه «علی اکبر کلبادی نژاد» و همسرش «صنمبر عظیمی» کافه ای را در حاشیه جاده بین شهری راه اندازی کردند. در این کافه صبحانه و تنقلات شامل چای، پنیر محلی، کره گوسفند، تخم مرغ محلی، املت و نان های خوشمزه معروف به «کمبه» تهیه می شد.

موقعیت این کافه در جاده مشهد و کیفیت بالا و قیمت مناسب غذا باعث شده رانندگان کامیون و اتوبوس برای صرف ناهار از این کافه دیدن کنند.

به لطف استقبال مشتریان، حاج اکبر و همسرش شروع به پختن غذاهایی مانند چلو مرغ و چالوی تخم مرغ کردند. معروف ترین غذایی که در این کافه سرو می شد، چلوجوجه برای رانندگان بود. سایر وعده های غذایی برای افراد کم درآمد و رانندگان دانشجو بود. حجم غذا به حدی بود که کارگران به راحتی می توانستند خود را پر کنند.

اکبرجوجه به جوجه هایی گفته می شود که یک روز در آب و لیمو خیس کرده و سپس در کره سرخ کرده اند. سپس با برنج زعفرانی و رب انار بسیار شیرین سرو می شود.

صنمبر عظیمی، همسر حاج اکبر، کمبود رونق خود را با پختن نان محلی و فروش آن به مشتریان جبران کرد. همچنین به دلیل چرب بودن غذا، رب انار را برای دسر پیشنهاد کرد.

به خاطر مرغ پخته و جثه کوچک اکبر آقا به او لقب «اکبرجوجا» داده بودند و مشتریان این لقب را برای او انتخاب کرده بودند.

راه اندازی رسمی این غذا حدود سال 1330 بود که در سال 1342 حاج اکبر و همسرش به دلیل جابجایی جاده قدیم به جاده جدید و فضای محدود تصمیم به نقل مکان گرفتند و به جای دیگری در جاده مدرن رفتند. مسیر ارتباطی استان مازندران و گلستان

با احداث جاده جدید تعداد مشتریان اکبرجوجا روز به روز افزایش یافت و تعداد سفارشات غذا از 20 پرس به 2000 پرس افزایش یافت.

به همین دلیل اکبر و همسرش تصمیم گرفتند رستوران بزرگتری بسازند. با ساخت بنای جدید و با توجه به محبوبیت روزافزون این غذا، دیگ های بزرگ جایگزین دیگ های کوچک شد و اکبرجوجه امروزه به شکلی مشابه ایجاد شد.

در حال حاضر فرزندان و نوادگان اکبر کلبادی نژاد با تاسیس 17 شعبه در شهرهای گلوگا، ساری، گرگان، بابل، آمل، نوشهر، خلیل شهر، قائم شهر، گرمسار، چالوس، بهشهر، بابلسر، ایزدشهر، سرخرود، محمودآباد و محمودآباد مشغول به فعالیت هستند. .

فرزند ارشد حاج اکبر «حمیدرضا کلبادی نژاد (فرماندار فعلی واحد ساری)» در سال 64 رسماً اکبرجوجه را به ثبت رساند و در سال 1370 اولین شعبه اکبرجوجه را در ساری تأسیس کرد و پسر دیگرش «سیروس کلبادی نژاد» در سال 1371 شعبه گرگان را تأسیس و به ثبت رساند. در قسمت ثبت اختراعات، اکبرجویه ادامه دهنده راه و هدف علی اکبر کلبادی نژاد و صنمبر عظیمی بود. در حال حاضر شعبه مرکزی اکبرجوجه توسط اسماعیل کلبادی نژاد فرزند دیگر حاج اکبر اداره می شود.

نحوه انتخاب مرغ برای اکبر جوه

برای تهیه این غذا بهتر است از مرغ جوانتر استفاده کنید. همانطور که از نام این غذا پیداست بهتر است مرغی با وزن کمتر از 1 کیلوگرم و 200 گرم انتخاب کنید.

علت سفت شدن اکبر جوه

برای جلوگیری از این اتفاق، توصیه می شود در این صورت پوست مرغ را جدا نکنید، بلکه در عوض آن را مرینیت کنید و به آن طعم دهید تا بافت مرغ نرم و لذیذ شود.

برنج مناسب برای اکبر مرغ

با توجه به اینکه اکبر مرغ یکی از غذاهای محلی مناطق شمالی به خصوص در مازندران است، بهتر است اکبر مرغ را با برنج پخته سرو کنید تا شکل اصلی غذای محلی حفظ شود.

نقش آب و نمک در تهیه اکبر مرغ

برای تهیه محلول ماریناد، باید مقداری آب و نمک را مخلوط کنید. اما فراموش نکنید که این محلول نباید بدون نمک یا خیلی شور باشد. در مرحله بعد لیمو و پیاز خرد شده را به محلول اضافه کنید. اگر پیاز را خلال می کنید، بهتر است آب آن را اضافه کنید یا پیاز را روی کاسه خلال کنید تا هنگام خلال کردن، آب آن داخل آب و آب نمک برود. سپس دو مرغ را در این محلول قرار دهید و روی ظرف را سلفون بپوشانید. در نهایت ظرف را در یخچال قرار دهید تا محلول ماریناد به خوبی به داخل مرغ ها نفوذ کند. این مرحله نقش مهمی در طعم اکبر مرغ دارد و توصیه می شود این مرحله را انجام دهید.

اکبر جوچه ادویه

پس از انجام مراحل ذکر شده و گذشت 12 تا 24 ساعت، ظرف مرغ را از یخچال خارج کنید. پیاز را دوباره خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. همچنین 3 حبه سیر را خرد کرده و 5 قاشق غذاخوری زعفران پخته شده و مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. سپس همه مواد را با دست مخلوط کرده و روی تکه های مرغ بمالید. سپس روی ظرف را سلفون بپوشانید و 2 ساعت دیگر صبر کنید تا تکه های مرغ به خوبی مزه دار شوند.

چگونه اکبر مرغ می شود؟

استفاده از روغن مناسب و روش درست سرخ کردنی در پخت مرغ بسیار مهم است. استفاده از روغن مناسب برای سرخ کردن قطعات مرغ تاثیر زیادی در کیفیت و طعم بهترین قطعات دارد. برخی از روغن ها می توانند بیش از حد تکه های مرغ را خیس کنند و کیفیت و طعم آنها را کاهش دهند.

بهترین روغن ها برای سرخ کردن مرغ روغن های با نقطه دود زیاد و کم دود مانند روغن زیتون، روغن کنجد، روغن نارگیل و روغن گردو هستند. این روغن ها در دمای بالا پایداری خوبی دارند و در طعم و کیفیت مرغ سوخاری تاثیر بسزایی دارند. به همین دلیل استفاده از روغن هایی مانند روغن برای سرخ کردن مرغ توصیه می شود.

دلیل شهرت اکبر جوهه چیست؟

پخت و سرخ کردن مرغ در طعم و کیفیت آن تاثیر بسزایی دارد. برای شروع، پس از مرحله ترشی باید ظرف مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن مایع را با 50 گرم روغن در آن مخلوط کنید. کره باید به قدری غلیظ باشد که جوجه ها را به رنگ صورتی آغشته کند، بنابراین باید زیاد استفاده کنید.

سپس تابه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید تا روغن داغ شود. سپس مرغ ها را در قابلمه قرار دهید و درب آن را ببندید. برای تهیه جوجه ها باید به مدت 1.5 تا 2 ساعت روی حرارت ملایم پخته و سپس سرخ شوند.

در این مرحله بهتر است جوجه ها را برگردانید تا دو طرف سرخ شوند. در نهایت مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و روی میز قرار دهید. با استفاده از دستمال کاغذی، چربی اضافی مرغ را گرفته و سرو کنید.

طرز تهیه اکبر مرغ، برمی گردیم خانه، راز طعم اکبر مرغ، سایت نرم کننده مرغ اکبر، ادویه اکبر مرغ، سس مخصوص اکبر مرغ، طرز تهیه اکبر مرغ با پای مرغ، طرز پخت مرغ اکبر با کره محلی، مرغ اکبر اصل

سس مرغ اکبر چیست؟

بعد از یک ساعت و نیم تا دو ساعت از پخت مرغ به آنها سر بزنید. اگر آب قابلمه کاملا تبخیر شده و جوجه ها در حال سرخ شدن هستند، نوبت به تهیه سس می رسد. تابه ای را روی شعله گاز بگذارید و مقداری از روغن را داخل ماهیتابه ای که مرغ تفت داده بود بریزید. سپس دو قاشق غذاخوری رب انار را با 50 گرم روغن اضافه کرده و کمی تفت دهید. مقداری گردوی آسیاب شده را با یک فنجان آب مرغ به سس اضافه کنید و بگذارید غلیظ شود. می توانید به سلیقه خود مقداری سیر رنده شده یا آلو ریز خیس شده به سس اضافه کنید.

هنر و تکنیک ساخت اکبر جوه

برای جلوگیری از سوختن پیاز و حفظ ظاهر غذا، قبل از سرخ کردن مرغ باید تکه های پیازی که در حین مرینیت به آن چسبیده است را کاملا جدا کنید. این عمل از سوختن سریع پیاز در هنگام سرخ کردن جلوگیری می کند و ظاهر غذا را از بین نمی برد.

پختن مرغ اکبر با سرخ کن آسان است

اگر می خواهید مرغ اکبر را در سرخ کن بپزید برای پخت این غذا در سرخ کن ابتدا کره را با روغن مایع مخلوط کرده و داخل سرخ کن بریزید سپس تکه های مرغ معطر را به آن اضافه کنید. وقتی تکه های مرغ طلایی شد، از سرخ کن خارج کرده و سرو کنید. این روش بسیار ساده و سریع است.

نرم کردن اکبر جوه ساده

چندین روش وجود دارد که می توانید از آنها برای جلوگیری از سفت شدن مرغ خانگی خود استفاده کنید. ابتدا بهتر است از جوجه های کوچکتر استفاده کنید و حتی پوست مرغ را جدا نکنید. بهتر است مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از بریدن زیاد آن خودداری کنید. برای نرم کردن بافت سینه مرغ، یک روش موثر چاشنی مرغ با آب، نمک و پیاز است. قبل از سرخ کردن، می توانید مرغ را چند ساعت یا حداقل نیم ساعت در این مخلوط خیس کنید و سپس سرخ کنید.

استفاده از روغن مناسب در ساخت اکبر جوچه

هنگام سرخ کردن مرغ اکبر بهتر است از روغن های مخصوص سرخ کردن استفاده کنید. این به این دلیل است که اکبر مرغ باید به خوبی در روغن سرخ شود و روغن های معمولی بیش از حد جذب مرغ می شود. از طرفی روغن های مخصوص سرخ کردنی جذب کمتری دارند و همین ویژگی باعث می شود که برای سرخ کردن اکبر یوه مناسب تر باشند، زیرا احتمال قهوه ای شدن و تیره شدن مرغ را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا