آشپزی

فوت و فن باتر چیکن در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن باتر چیکنو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

پای مرغ و پنکه کره

پای مرغ با کره و پنکه راز خوشمزه شدن مرغ کره ای خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مرغ کره ای که به عنوان یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا شناخته می شود، با طعمی خاص و منحصر به فرد، تهیه آن تجربه ای خوش است. بنابراین تصمیم گرفتیم دستور تهیه این غذای خوشمزه را به شما معرفی کنیم.

مواد لازم برای تهیه ماسالا مرغ کره

مرغ 500 گرم

سیر 3 حبه

ماست 170 گرم

2 عدد پیاز

نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نصف قاشق چایخوری پودر زیره

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز تند 1 عدد

4 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یا لیموترش

گشنیز 300 گرم

30 گرم کره

100 گرم آب جوش

ادویه گرم ماسالا به میزان لازم

روغن به میزان لازم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه ماس مرغ با کره

برای تهیه مرغ کره ای ابتدا 500 گرم گوشت مرغ را شسته و تمیز کرده و به قطعات کوچک برش دهید. سپس چهار قاشق غذاخوری آبلیمو و 170 گرم ماست را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و در ظرف دربسته ای در یخچال قرار دهید.

یک قابلمه متوسط ​​را با روغن گرم کنید. دو عدد پیاز را پوست گرفته و بشویید و حلقه حلقه کنید و در روغن سرخ کنید. سپس سه حبه سیر را پوست بگیرید و له کنید و به پیاز اضافه کنید. یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل، یک قاشق چایخوری زردچوبه، نصف قاشق چایخوری پودر زیره و نصف قاشق چایخوری دانه گشنیز را به این مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید. مقداری گرم ماسالا اضافه کنید.

30 گرم کره به مخلوط اضافه کنید و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مرغ سرخ شود. فلفل قرمز خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و با 100 گرم آب جوش بریزید. صبر کنید تا مرغ کاملا پخته شود.

در آخر 300 گرم گشنیز تازه را اضافه کرده و حرارت را خاموش کرده و مرغ کره ای را در ظرف مناسبی سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ کره ای با خامه

مرغ 400 گرم

4 عدد پیاز

خامه 65 گرم

60 گرم آب

ماست 150 گرم

یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل

روغن 2 قاشق غذاخوری

100 گرم کره

سیر 2 حبه

نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کره ای با خامه

ابتدا یک تابه متوسط ​​بردارید و 100 گرم کره را به همراه مقداری روغن داخل آن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس چهار عدد پیاز را پوست کنده و خلال کنید و در تابه سرخ کنید.

در یک ظرف شیشه ای، یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل، نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز بریزید.

150 گرم ماست را با این ادویه ها مخلوط کنید. 400 گرم مرغ را برش بزنید و در ظرفی بریزید. دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را به پیاز داخل ماهیتابه اضافه کنید و 60 گرم آب به آن اضافه کنید. در تابه را بپوشانید و حدود 45 دقیقه بپزید تا مرغ کره هندی با خامه آماده شود.

مواد لازم برای تهیه مرغ کره هندی با شیر

مرغ 600 گرم

سیر 2 حبه

ادویه گرم ماسالا 1 قاشق غذاخوری

200 گرم شیر

گوجه فرنگی 200 گرم

کره 20 گرم

نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نصف قاشق چایخوری پودر زیره

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

1 عدد پیاز

نمک به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کره هندی با شیر

ابتدا یک سینی متوسط ​​آماده کرده و 600 گرم مرغ را به قطعات مناسب برش دهید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس تکه های مرغ را در تابه سرخ کنید.

در مرحله بعد یک قابلمه انتخاب کنید و 20 گرم روغن در آن بریزید. دو حبه سیر و یک عدد پیاز را پوست گرفته و رنده کنید. سیر و پیاز رنده شده را به قابلمه اضافه کنید و یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل اضافه کنید.

نصف قاشق چایخوری پودر زیره، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و یک قاشق غذاخوری گرم ماسالا را به این مخلوط اضافه کنید و مقداری نمک اضافه کنید. 200 گرم گوجه فرنگی را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.

مرغ سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و 200 گرم شیر بریزید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید مرغ و شیر هندی خوب بپزند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا