آشپزی

فوت و فن بستنی توت فرنگی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن بستنی توت فرنگیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر بستنی توت فرنگی

هنر بستنی توت فرنگی و راز خوشمزه بستنی توت فرنگی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

درست کردن بستنی توت فرنگی خانگی که هم خوشمزه باشد و هم مهمانی پسند، با استفاده از موادی مانند خامه، شیر و پودر ژلاتین بسیار آسان و بدون دردسر است. این بستنی خنک و خوشمزه را می توانید در روزهای گرم تابستان یا گرمای زمستان کنار اجاق گاز به عنوان یک دسر خوشمزه به کیک خانگی در فضایی گرم و دلچسب در منزل سرو کنید.

بستنی توت فرنگی با طعم مطبوع و سهولت در تهیه آن در بین انواع بستنی بسیار محبوب است. توت فرنگی به دلیل طعم جذابش مورد علاقه بسیاری است و برای تهیه انواع دسرها و بستنی های خانگی از آن استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه بستنی توت فرنگی

توت فرنگی تازه: 400 گرم

شکر: 180 گرم (4.5 فنجان فرانسوی با دسته)

نمک: کمتر از یک پیمانه (مقدار بین دو انگشت سبابه تا شصت و یک نیشگون. یک پیمانه در واقع کوچکترین قاشق اندازه گیری و کوچکتر از یک قاشق چایخوری است)

بستنی روباهی: ½ قاشق چایخوری

شیر در دمای اتاق: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

خامه صبحانه در دمای اتاق: 2 فنجان فرانسوی دسته دار

یخ: در مقادیر زیاد

عصاره وانیل یا اسانس توت فرنگی: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه بستنی توت فرنگی

تهیه بستنی توت فرنگی در خانه آسان است و نیازی به تجهیزات خاصی ندارد. با شستن توت فرنگی و برداشتن ساقه و برگ شروع کنید. سپس توت فرنگی ها را با نصف شکر در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و تا زمانی که لازم باشد پوره کنید. نصف دیگر شکر را با روباه ترکیب کنید. شیر و خامه را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم حرارت دهید تا گرم شود اما به جوش نیاید.

پس از برداشتن شیر و خامه از روی حرارت، مخلوط شکر و روباه را به آرامی در چند مرحله به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. اسانس وانیل یا توت فرنگی و نمک را روی پوره توت فرنگی بریزید و سپس مخلوط شیر، خامه و جوز هندی را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.

مخلوط بستنی را در یک کاسه استیل بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس یک ظرف دیگر را با یخ پر کنید و روی یخ نمک بپاشید تا دمای خنک‌تری ایجاد شود. کاسه استیل حاوی مخلوط بستنی را روی یخ قرار دهید و دور کاسه را با یخ بپوشانید.

به کمک کاردک بستنی های چسبیده به دیواره ها را جدا می کنیم تا قسمت های سفت تر به ته ظرف بیفتند و نرمترها روی یخ لمس کرده و سفت شوند. این کار را تا زمانی که بستنی کاملا سفت شود (حدود یک ساعت) ادامه دهید. در صورت تمایل می توانید تکه های توت فرنگی را به بستنی اضافه کنید.

بعد از تمام شدن بستنی را به مدت 12 ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب بسته شود و آماده مصرف شود. شما همچنین می توانید این دستور را با میوه های دیگری مانند هلو یا زردآلو امتحان کنید.

برای جلوگیری از تشکیل کریستال های یخ روی بستنی، مهم است که همیشه آن را در فریزر در دمای بین 0 تا منفی 5 درجه سانتیگراد نگهداری کنید و بلافاصله پس از استفاده به فریزر برگردانید.

هنر بستنی توت فرنگی

برای سهولت در برداشتن اسکوپ از بستنی توصیه می شود حدود نیم ساعت قبل از مصرف بستنی را از فریزر خارج کنید.

روباه به عنوان یکی از ترکیبات بستنی برای افزایش خاصیت کشسانی و بهبود شکل بستنی استفاده می شود. این ماده در فروشگاه های شیرینی فروشی موجود است.

در دستور تهیه این بستنی استفاده از خامه صبحانه توصیه می شود اما می توان از خامه قنادی نیز استفاده کرد. اگر از خامه قنادی استفاده می کنید بهتر است مقدار شکر را کم کنید.

برای افزودن طعم توت فرنگی به بستنی می توانید در مرحله آخر توت فرنگی خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و سپس در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا