آشپزی

فوت و فن ترشی کلم قرمز در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ترشی کلم قرمزو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

دستور پخت کلم ترش

هنر و تکنیک کلم ترش و راز رنگ زیبا و ماندگار کلم ترش سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

راز خوشمزه کلم قرمز ترش : کلم ترش یکی از خوشمزه ترین و سریع ترین ترشی هاست. با کمک چند ماده ساده در کمتر از نیم ساعت می توانید یک ترشی فوری و روزمره تهیه کنید که برای پیش غذا و مخلفات بسیار مناسب است. فرآیند تهیه کلم ترش بسیار آسان و قابل انجام است. اگر برای تهیه پیش غذا یا مخلفات وقت ندارید، می توانید کلم ترش را تهیه کنید و نوش جان کنید.

عناصر

2 عدد کلم قرمز متوسط
2 فنجان سرکه سفید
2 لیوان آب
نمک 2 قاشق غذاخوری
5 تا 7 قاشق شکر

طرز تهیه کلم ترش

ابتدا کلم را خوب بشویید و بگذارید خشک شود. سپس هر کلم را به چهار قسمت تقسیم کنید. با نصف کردن کلم شروع کنید و دوباره هر نصف را نصف کنید. با یک چاقوی تیز کلم را ورقه ای برش دهید. برای برش نواری کلم قرمز می توانید از رنده استفاده کنید.

کلم خرد شده را در ظرفی بریزید و دو قاشق غذاخوری نمک روی آن بپاشید.

سپس کلم ها را با دست مخلوط کنید تا همه کلم ها به خوبی با نمک آغشته شوند. برای این کار بهتر است از دستکش استفاده کنید، زیرا کلم می تواند دست ها را لکه دار کند و این رنگ به سختی پاک می شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید یا روی آن را با پلاستیک بپوشانید.

بگذارید حداقل یک ساعت در دمای اتاق بماند تا کلم آبکش شود. سپس مقداری از کلم را بردارید و با دو دست خوب فشار دهید تا آب کلم خارج شود.

سپس کلم خیس شده را در ظرف دیگری بریزید و ادامه دهید تا تمام آب آن گرفته شود و اضافی آن دور بریزد.

پس از آن، کلم را با پنج تا هفت قاشق شکر پاشیده می شود. وجود شکر ترشی را شیرین نمی کند، فقط به آن طعم مالت می دهد و سرکه را از تلخی گلو محافظت می کند. کلم و شکر را با قاشق خوب مخلوط می کنیم.

سپس دو فنجان سرکه سفید را در ظرفی بریزید و سپس دو فنجان آب جوشیده شده را که خنک شده است به سرکه اضافه کنید.

کلم را با مخلوط آب و سرکه ریخته و حداقل دو ساعت در دمای محیط می گذارند تا کاملا رنگ شوند و طعم و رنگ ترشی ها خوب شود.

حالا ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی بعد از یک روز ماندن در یخچال آماده مصرف است.

دستور پخت کلم ترش

ابتدا کلم را به وفور بلانچ می کنیم تا نرم شود و کمی تغییر رنگ دهد.

در صورت تمایل می توانید از فلفل قرمز تازه نیز استفاده کنید.

همچنین در صورت تمایل دو حبه سیر را نیز چرخ کرده و اضافه کنید.

برای اچ می توانید از ترکیب سرکه و آب استفاده کنید. برای تهیه محلولی از سرکه و آب، 2 فنجان سرکه را با 1 فنجان آب جوشانده مخلوط کنید.

بعد از درست کردن ترشی آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

توجه داشته باشید که استفاده از سرکه سفید ترشی را خوش رنگ تر می کند.

قابلمه کلم ترش

در صورت تمایل می توانید چند حبه سیر خرد شده و فلفل تند خرد شده را به کلم ترش اضافه کنید.

استفاده از ظروف شیشه ای برای نگهداری کلم ترش توصیه می شود، زیرا این نوع ظروف بهترین گزینه هستند.

به دلیل سبکی کلم، کلم می تواند کمی بالاتر از آب ترش باشد. در این حالت با قاشق فشار دهید تا کل کلم ها به مخلوط سرکه و آب آغشته شوند. با این مقدار محصول می توانید دو شیشه متوسط ​​ترشی درست کنید.

گاهی برای نرم شدن کلم ها را با آب کمی می جوشانند. اما این عمل منجر به از بین رفتن طعم و رنگ کلم می شود. کلم پس از گذشت چند روز در ترشی نرم می شود و این ترشی باقیمانده کوتاه مدت یکی از خواص خوب ترشی است.

در این ترشی حتما از سرکه سفید استفاده کنید زیرا سرکه سفید رنگ زیبای ترشی را حفظ می کند.

هر چه رنگ کلم قرمزی که برای ترشی استفاده می کنید قرمزتر باشد ترشی شما خوش رنگ تر می شود.

ادویه برای کلم ترش، حفظ رنگ کلم ترش، گرفتن رنگ خوب کلم ترش، کلم ترش.

راز خوشمزه کلم قرمز ترش

برای بهتر شدن طعم کلم قرمز ترش می توانید با توجه به ذائقه خود مقداری سیر به مواد اضافه کنید.

همچنین برای افزایش زیبایی و رنگ روشن ترشی کلم قرمز یک عدد هویج را رنده کرده و اضافه کنید.

برای اینکه ترشی حالت نرم تری داشته باشد در صورت تمایل می توانید آن را در قابلمه حدود یک ربع بجوشانید و سپس بگذارید مواد خنک شوند. سپس ترشی را در ظرف شیشه ای درب دار گذاشته و در یخچال نگهداری می کنیم.

اگر می خواهید ترشی ترشی کلم قرمز کمتر باشد، می توانید سرکه و آب را همزمان بجوشانید و بعد از سرد شدن کلم قرمز را اضافه کنید.

توصیه می شود هرگز از ظروف پلاستیکی برای نگهداری کلم ترش استفاده نکنید، بلکه از ظروف شیشه ای استفاده کنید.

رنگ قرمز تیره کلم قرمز ترشی ها را زیباتر و خوش رنگ تر می کند. همچنین می توانید از بالم لب برای افزایش رنگ ترشی استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید به جای برگ بو از تخم گشنیز در ترشی استفاده کنید.

این ترشی را حتما در یخچال یا خنک نگهداری کنید تا رنگ زیبایش حفظ شود.

اگر کلم قرمز ترشی در جای گرم نگهداری شود یا دمای آن بالا باشد، رنگ آن تغییر می کند.

ترشی کلم قرمز با گذشت زمان رنگ خود را از دست می دهد، بنابراین هر بار که آن را درست می کنید، آنقدر درست کنید که یک یا دو هفته دوام بیاورد.

راز حفظ رنگ کلم قرمز ترش

از جوشاندن کلم قرمز برای تهیه ترشی خودداری کنید زیرا باعث تیره شدن رنگ آن می شود.

افزودن شکر به ثابت ماندن رنگ کلم ترش کمک می کند.

اگر حتی طعم شیرین شکر را دوست ندارید، از مقدار کمی شکر استفاده کنید تا طعم ترش آن ملایم شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا