آشپزی

فوت و فن ترشی گوجه سبز در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ترشی گوجه سبزو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ترشی گوجه سبز

هنر ترشی گوجه سبز راز خوشمزه ترشی گوجه سبز خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برای تهیه این ترشی خوشمزه و دلپذیر فقط به کمی نمک و سرکه نیاز دارید. استفاده از سیر، فلفل سیاه، تخم گشنیز و ترخون برای افزایش طعم توصیه می شود. همچنین استفاده از ادویه برای ترشی گوجه سبز سنتی انتخاب خوبی است. توجه داشته باشید که ادویه های از قبل آماده شده ممکن است کیفیت و طعم مشابه ادویه های تازه آسیاب شده را نداشته باشند. پس بهتر است ادویه جات تازه و کامل بخرید و در خانه آسیاب کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه سبز

گوجه سبز 1 کیلوگرم

نمک 1 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری (اختیاری)

3 شاخه کوچک ترخون (اختیاری)

4-5 حبه سیر (اختیاری)

3 عدد فلفل سبز (اختیاری)

سرکه به میزان لازم

طرز تهیه ترشی گوجه سبز

ابتدا گوجه سبز را با دقت بشویید و مطمئن شوید که کاملا خشک شده است.

در ابتدای ظرف همراه با ترشی مقداری ترخون و چند حبه سیر بریزید. سپس گوجه سبز را روی سیر بچینید و روی آن یک لایه ترخون دیگر بمالید. اگر قصد استفاده از فلفل را دارید، آن را بین گوجه فرنگی ها قرار دهید. دانه های گشنیز را در ظرف ترشی بریزید.

محلولی از سرکه و نمک تهیه کنید و به ظرف اضافه کنید تا روی گوجه فرنگی و ترخون قرار گیرد. در نهایت درب ظرف را ببندید و در جای خنک و تاریک (دور از یخچال) بگذارید تا ظرف چند روز ترشی آماده مصرف شود.

هنر ترشی گوجه سبز

اگر طعم گلپر را دوست دارید می توانید از این ادویه در تهیه ترشی استفاده کنید.

برای تسریع در تهیه ترشی گوجه سبز می توانید گوجه فرنگی ها را خرد کرده و در سرکه کمی بجوشانید. پس از خنک شدن، مخلوط را در ظرف خیار شور بریزید.

در این دستور می توان از نیم کیلو شلیل به عنوان میوه اضافی استفاده کرد.

به جای ترخون می توانید از رزماری به عنوان جایگزین استفاده کنید.

برای اطمینان از سلامت و خلوص سرکه های تجاری، توصیه می شود سرکه را قبل از افزودن به ترشی گوجه سبز بجوشانید و پس از سرد شدن استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا