آشپزی

فوت و فن ترشی یونانی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن ترشی یونانیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ترشی یونانی

هنر ترشی یونانی و راز خوشمزه ترشی یونانی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ترشی یونانی که به آن ترشی مدیترانه ای نیز می گویند، ترشی خوشمزه و خوش رنگی است که با ترکیبی از سبزیجات مختلف تهیه می شود. مواد اصلی این ترشی زیتون، هویج، فلفل، قارچ، موسیر، سیر، فلفل چیلی و ذرت است. البته می توانید با توجه به ذائقه خود از سبزیجات دیگری مانند گل کلم، کرفس یا کدو تنبل نیز استفاده کنید.

ترشی یونانی را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در روش معمول سبزی ها را به صورت نیمه جداگانه پخته و سپس مخلوط می کنند. سپس مخلوط سبزیجات را با محلول سرکه، آب، نمک و روغن زیتون ریخته و چند روز در یخچال نگهداری می کنند تا ترشی سفت شود.

ترشی یونانی طعم ترش و شوری دارد و می توان آن را هم به عنوان پیش غذا و هم همراه با غذا سرو کرد. این ترشی منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است و فواید زیادی برای سلامتی دارد.

هنر ترشی یونانی

از سبزیجات تازه و با کیفیت استفاده کنید.

سبزیجات را به قطعات مساوی برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.

برای طعم قوی تر، می توانید از سرکه بالزامیک یا قرمز استفاده کنید.

اگر می خواهید ترشی شما تند باشد، می توانید از فلفل تند بیشتری استفاده کنید.

ترشی یونانی را در یک ظرف شیشه ای استریل نگهداری کنید.

ترشی یونانی را می توان چندین ماه در یخچال نگهداری کرد.

مواد لازم برای تهیه ترشی یونانی

2 فنجان زیتون نمکی سبز و سیاه

3 فنجان گل کلم

1 فنجان فلفل دلمه ای

2 فنجان قارچ خرد شده

½ فنجان موسیر

½ فنجان سیر

½ فنجان فلفل چیلی آسیاب شده

1 فنجان هویج

1 فنجان لوبیا گرد کوچک

1 فنجان سرکه

1 فنجان روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری نمک

طرز تهیه ترشی یونانی

زیتون ها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.

گل کلم را به صورت گلچه های کوچک خرد کنید و به مدت 30 دقیقه در آب نمک خیس کنید. سپس آبکش کنید و بگذارید خشک شود.

فلفل ها را ورقه ای برش دهید.

قارچ ها را خرد کنید.

موسیر، سیر و فلفل قرمز را ریز خرد کنید.

هویج ها را به صورت حلقه ای یا ورقه ای برش دهید.

لوبیاها را آبکش کنید.

در یک قابلمه بزرگ، سرکه، روغن زیتون و نمک را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

سبزیجات آماده شده (به جز زیتون) را به مخلوط سرکه و روغن اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه بجوشانید.

از روی حرارت بردارید و زیتون ها را اضافه کنید.

خیارشورها را در شیشه های استریل شده بریزید و درب آن را محکم ببندید.

شیشه ها را به مدت 1 تا 2 هفته در جای خنک و تاریک قرار دهید تا خیارشور جا بیفتد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا