آشپزی

فوت و فن تهیه پولکی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن تهیه پولکیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر ساخت پولک

هنر ساخت پولک و راز پولکی خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

پولکی یکی از غذاهای خوشمزه و بی نظیر اصفهانی است. این شیرینی سنتی با طعم شیرین و ویژگی های خاص خود یکی از محصولات محبوب این شهر محسوب می شود. پولکی مورد علاقه بسیاری از مردم در سراسر ایران است و باعث محبوبیت این شیرینی سنتی در تمام نقاط کشور شده است. در تهیه پولکی از روش ها و مواد مختلفی استفاده می شود که هرکسی می تواند با ذائقه خود این شیرینی را در منزل تهیه کند.

پولکاها در واقع نوعی آب نبات هستند و به عنوان یک معجون خوراکی خوش طعم و لذیذ شناخته می شوند. این غذا معمولا با نوشیدنی های گرم مصرف می شود، اما می توان آن را به تنهایی نیز میل کرد. پولکی علاوه بر داشتن مقدار مناسب شیرینی، با طعم ها و عطرهای متنوع و مطبوع تهیه می شود.

مواد لازم برای پخت پرک کنجد

کنجد بو داده 2 قاشق غذاخوری

شکر 1 لیوان

هل به میزان لازم

طرز تهیه پولکی

در مرحله اول یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا داغ شود. سپس شکرها را در این تابه بریزید تا کاملا آب شوند. (تا شکر آب شود هم نزنید. بگذارید شکرها آب شوند و بعد مدام هم بزنید تا کاراملی شوند).

وقتی شکرها مایع و یکدست شدند، می توانید به مقدار دلخواه کنجد را به آنها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

سپس یک ظرف مناسب مانند سینی آماده کرده و روی آن را با روغن چرب کنید. می توانید با استفاده از قالب های مخصوص مخلوط را بریزید و پره ها را به شکل های دلخواه در آورید.

پس از ریختن مواد در تابه صبر کنید تا کاملا خنک شوند و سپس از تابه خارج کنید.

اگر می خواهید پولک ها نازک باشند، مقدار کمی را روی سطح صافی بریزید و سپس به آرامی آن ها را پخش کنید تا مواد یکدست و نازک شوند.

حالا دانه های کنجد شما آماده است و می توانید آن ها را میل کنید.

مواد لازم برای تهیه پرک نارگیل

شکر 1 لیوان

سرکه 8 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل

نصف لیوان آب

طرز تهیه پرک نارگیل

برای تهیه پرک نارگیل یک قابلمه آماده کنید و سپس شکر و آب و سرکه را داخل آن بریزید.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکرها به آرامی ذوب شوند. (هنگام حرارت دادن مواد داخل قابلمه، هرگز آنها را با قاشق هم نزنید، فقط می توانید قابلمه را به اطراف حرکت دهید تا مواد مخلوط شوند).

وقتی مواد داخل قابلمه غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و نارگیل را اضافه کنید.

در مرحله بعد تابه ای را که کف آن با روغن چرب شده است آماده کنید و سریع مواد را داخل آن بریزید سپس با کمک قاشق سطح آنها را صاف کنید.

اگر می خواهید پولک ها شکل و ظاهر خاصی داشته باشند، می توانید مواد را در سینی با قالب های مناسب بریزید.

سپس اجازه دهید پره ها کاملا خنک شوند.

مواد لازم برای پخت پرک پسته

یک لیوان شکر یا پودر قند

80 میلی لیتر آب

سرکه انگور 40 میلی لیتر

زعفران حل شده در آب جوش 1 قاشق غذاخوری یا 14 میلی لیتر

طرز تهیه پرک پسته

برای تهیه پولکی با پودر شکر و مخلوط زعفران به روش زیر عمل کنید:

ابتدا شکر یا پودر قند و آب و سرکه را در قابلمه ای بریزید و سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله مواد را زیاد هم نزنید.

زعفران ها را به مخلوط اضافه کنید تا مواد غلیظ شده و شکرها آب شوند.

سپس مواد را داخل تابه بریزید و به دلخواه فرم دهید.

پس از خنک شدن، تکه های زعفران شما آماده می باشد.

هنر ساخت پولک

پس از خنک شدن پوسته ها، آنها را در ظرف در بسته نگهداری کنید تا تازه و خشک شوند.

پولکی را می توان با انواع نوشیدنی های گرم مصرف کرد یا به عنوان یک دسر بی نظیر سرو کرد.

مواد داخل پوسته مانند بادام، پسته و سایر مواد دلخواه را می توان برش یا نصف کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا