فوت و فن تیرامیسو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن تیرامیسوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر تیرامیسو
هنر تیرامیسو و راز تیرامیسوی خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
تیرامیسو، یک دسر محبوب ایتالیایی که از دهه 1950 محبوبیت داشت، طرفداران بسیاری را در سراسر جهان به دست آورده است. با بررسی دقیق مواد لازم و طرز تهیه متوجه خواهید شد که تهیه تیرامیسو کار سختی نیست. این دسر نیاز به حوصله دارد، اما طعم شگفت انگیز آن تمام تلاش ها را جبران می کند.
محصولات مورد نیاز برای 6 نفر
تخم مرغ 4 عدد (240 گرم)
شکر 1/2 پیمانه (100 گرم)
3/4 فنجان قهوه (180 میلی لیتر)
پودر کاکائو (به سلیقه)
4 فنجان پنیر ماسکارپونه (400 گرم)
2 فنجان شکلات تلخ رنده شده (200 گرم)
1 بسته بزرگ بیسکویت زنانه (200 گرم)
طرز تهیه تیرامیسو
تهیه تیرامیسو به حدود یک ساعت حوصله نیاز دارد، اما بعد از اینکه آن را امتحان کردید، خواهید فهمید که لذت طعم آن ارزش هر لحظه را دارد.
ابتدا 180 میلی لیتر قهوه آماده کنید و بگذارید خنک شود.
سفیده تخم مرغ را خوب بزنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ را با شکر بزنید تا کف کند.
پنیر ماسکارپونه را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
سپس سفیده ها را به مخلوط اضافه کنید و با کفگیر به آرامی مخلوط کنید.
بیسکویت های خانم ها در ته ظرف مستطیلی چیده شده و در قهوه خیس می شوند.
روی بیسکویت ها یک لایه کرم ماسکارپونه ریخته و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن می پاشیم.
یک لایه دیگر از بیسکویت ها را اضافه کنید، دوباره آنها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را با باقی مانده شکلات رنده شده اضافه کنید.
در آخر پودر کاکائو بپاشید و تیرامیسو را به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید، البته اگر یک شب آن را در یخچال بگذارید بهتر عمل می کند زیرا مواد با هم ترکیب می شوند.
هنر تیرامیسو
هنگام خیس کردن لیدی فینگرها در قهوه، به اندازه کافی از قهوه استفاده کنید تا بیسکویت ها کاملا آن را جذب نکنند. برای این کار می توانید از برس استفاده کنید یا قهوه را به آرامی روی بیسکویت ها بریزید تا فقط یک طرف آن ها نرم شود و به صورت خمیر در نیاید. اگر انگشتان خانم خانگی دارید، بیشتر مراقب باشید زیرا ممکن است سریعتر نرم شوند.
سپس روی تیرامیسو را سلفون بپوشانید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود. اگرچه می توانید آن را زودتر سرو کنید، اما ممکن است به اندازه کافی سفت نباشد.
این دستور پخت تیرامیسو را نشان میدهد که چقدر آسان درست میشود و بیشتر قسمت سخت آن منتظر خنک شدن آن است. وقتی تیرامیسو را برای اولین بار امتحان می کنید، متوجه تفاوت آن با تیرامیسو نان خواهید شد که اغلب با خامه درست می شود. این دستور پخت خانگی سالم تر و اغلب خوشمزه تر است.
یک فنجان قهوه یا چای (بدون قهوه سیاه) با تیرامیسو بسیار دلچسب است. کودکان می توانند آن را با نوشیدنی های گازدار مانند آب میوه یا آب ساده میل کنند.