آشپزی

فوت و فن حریره بادام در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن حریره بادامو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر حریره بادام

هنر و تکنیک حریره بادام راز کره بادام خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شیر بادام یکی از مواد غذایی با ارزش غذایی غنی و بخشی از سنت غذایی ایران است که نقش مهمی در رشد جسمی و ذهنی کودکان دارد. در این مقاله طرز تهیه و نکات اصلی در تهیه این غذا را بیان می کنیم.

والدینی که فرزند خردسال دارند باید دقت کنند که از شش ماهگی که غذاهای کمکی معرفی می شود، غذای مناسب را برای کودک خود انتخاب کنند. شیر بادام به عنوان یک غذای مقوی و سنتی ایرانی تاثیر بسزایی در رشد جسمی و ذهنی کودکان دارد.

استفاده از شیر بادام برای نوزادان توصیه می شود زیرا این غذا بر پایه بادام است که فواید زیادی دارد. بادام منبعی غنی از ویتامین E، کلسیم، پتاسیم، آهن، منگنز و سایر مواد مغذی ضروری برای سلامت مغز و استحکام استخوان است.

علاوه بر این شیر بادام به عنوان منبع تقویت کننده انرژی و قوای جسمانی کودکان شناخته شده و در طب سنتی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این غذای لذیذ در پیشگیری از بیماری های استخوانی در سنین بالا نیز مفید است.

در گذشته که تنوع غذاهای آماده کمتر بود، از روغن بادام به عنوان غذای کمکی مهم برای کودکان استفاده می شد. این غذا نه تنها برای کودکان، بلکه برای افراد مسن و افراد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان نیز مفید است. پس این غذا را به عنوان یک انتخاب عصرانه در برنامه غذایی خود در نظر بگیرید. در قسمت های بعدی طرز تهیه شیر بادام را توضیح خواهیم داد.

مواد مورد نیاز برای تهیه حریره ب

شش بادام

نصف پیمانه شیر پرچرب (برای تهیه شیر بادام بهتر است از شیر پاستوریزه استفاده نشود زیرا کودک تا یک سالگی مجاز به استفاده از شیر گاو نیست. به جای شیر از آب استفاده کنید).

یک قاشق غذاخوری آرد برنج

شکر به میزان لازم

آب به میزان لازم

طرز تهیه آرد برنج

برای تهیه آرد برنج در منزل ابتدا به برنج نیمه دانه ایرانی نیاز دارید. برنج باید خوب شسته شود تا آب آن صاف و شفاف شود. پس از شستن برنج را به مدت 24 ساعت خیس کنید. پس از خیس خوردن، برنج را آبکشی کرده و روی یک حوله تمیز پهن کنید تا مقداری از رطوبت آن گرفته شود. توجه داشته باشید که برنج نباید کاملا خشک شود. برنج را حدود 3 تا 4 ساعت در حالت نیمه مرطوب بگذارید تا کمی خشک شود. سپس برنج نیمه خشک را در آسیاب برقی بریزید و پودر کنید. آرد برنج به دست آمده را در تابه بریزید و بگذارید خشک شود اما از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید.

این آرد برنج خانگی را می توان تا دو ماه در یخچال نگهداری کرد. برای بدست آوردن آرد یکدست می توانید آرد را یکی دو بار الک کنید.

طرز تهیه کره بادام

ابتدا بادام ها را همراه با نصف پیمانه آب در قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حدود 40 ثانیه صبر کنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادام ها را با آب خنک بشویید.

پوست بادام ها را جدا کنید و بادام ها را به همراه شکر و پنج قاشق آب در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا مایعی صاف و شبیه شیر به دست آید. سپس این مخلوط را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

شیر را به مخلوط اضافه کنید و مدام به هم زدن ادامه دهید. آرد برنج را در شیر حل کرده و به هم زدن ادامه دهید تا شیر به غلظت ماست برسد.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید حریره تا دمای اتاق خنک شود.

نکاتی برای پخت و پز با کره بادام

هنگام تهیه این غذا برای بزرگسالان، افزودن یک چوب دارچین به شیر می تواند طعم خوبی به غذا بدهد. در صورت عدم استفاده از شکر می توانید غذای آماده شده را با عسل طعم دار کنید اما مراقب باشید از عسل برای کودکان کوچک استفاده نکنید.

برای پختن ابریشم بادام نیز می توانید از نشاسته گل یا نشاسته ذرت استفاده کنید. این نشاسته را با کمی شیر یا آب خوب مخلوط کنید تا نرم شود سپس به غذا اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا