آشپزی

فوت و فن حلوا شیره انگور در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن حلوا شیره انگورو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و تکنیک حلوای شیره انگور

هنر و تکنیک حلوا، شیره انگور و راز حلوای خوشمزه آب انگور خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

حلوای تهیه شده با شیره انگور یک دسر خوشمزه و مقوی محسوب می شود. در این روش پخت، شیره انگور جایگزین شربت های معمولی برای شیرین شدن حلوا می شود. استفاده از آب انگور نه تنها طعم مطبوعی به حلوا می دهد، بلکه ارزش غذایی آن را نیز بهبود می بخشد، زیرا آب انگور سرشار از ویتامین های A و B است که در مبارزه با کم خونی و تقویت بدن موثر است. همچنین آب انگور در زمستان بسیار مفید است زیرا به تولید گرما در بدن کمک می کند.

مواد لازم برای تهیه حلوا از شیره انگور

1 فنجان آرد سفید یا سنگی

کره جامد 1/4 لیوان

کره مایع 1/4 پیمانه

آب انگور 1 لیوان

گلاب 1/2 پیمانه

آب 1/2 پیمانه

زعفران آب پز غلیظ به میزان لازم

پودر هل 1 پ

طرز تهیه حلوا از شیره انگور

برای شروع درست کردن حلوا ابتدا کره جامد را نزدیک یک منبع حرارتی مانند اجاق گاز یا بخاری قرار دهید تا مایع شود سپس آن را با کره مایع مخلوط کنید. زعفران خشک، گلاب، شیره انگور، هل و آب را با هم مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.

آرد را الک کرده و در تابه بریزید. تفت دادن را شروع کنید تا زمانی که رنگ آن قهوه ای روشن شود و بوی خامی آن گرفته شود. سپس آرد را از روی حرارت بردارید و دوباره الک کنید و در قابلمه برگردانید.

مخلوط کره را به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملا یکدست شود. مواظب باشید که آرد خیلی تیره نشود چون آب انگور آن را تیره می کند. مقداری از حلوا را در ظرفی بریزید و مقدار کمی از مخلوط شیره را به آن اضافه کنید تا رنگ دلخواه به دست آید سپس شیره را کاملا اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن شیره به حلوا مدام هم بزنید تا حلوا یکدست شود و گلوله ای در آن ایجاد نشود. این فرآیند ممکن است 10 تا 15 دقیقه طول بکشد. در همین حال به هم زدن ادامه دهید. وقتی حلوا غلیظ شد، آن را به آرامی از این طرف به سمت دیگر تکان دهید تا یک حرکت تکان دهنده انجام شود. حلوای شیره انگور آماده است. آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با تزیینات مورد علاقه خود تزئین کنید.

هنر و تکنیک حلوای شیره انگور

می توانید تارت درست کنید و با وردنه روی حلوا را با طرح های زیبا پر کنید.

حلوای تهیه شده با شیره انگور معمولاً بافت نرم تر و بهاری تر و رنگ تیره تری نسبت به سایر انواع حلوا دارد.

در صورت تمایل می توانید به جای شیره انگور برای پخت حلوا از شیره خرما استفاده کنید.

اگر شیرینی بیشتری می خواهید می توانید 2 قاشق غذاخوری شکر به حلوا اضافه کنید.

استفاده از آرد سنگ در تهیه حلوا باعث تیره شدن و غلیظ شدن حلوا می شود، زیرا آرد سنگ نوعی آرد سبوس دار محسوب می شود.

برای زیباتر شدن حلوا استفاده از گلبرگ های گل رز خشک یا پودر نارگیل توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا