فوت و فن خاگینه قالبی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خاگینه قالبیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
خاگینا هنر کپک زده
هنر خاگینه مولدی و راز طعم خاگینه تامی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
خاقین قالبی که به قیقاناخ، خاقین تبریزی و خاقین نیلوفری نیز معروف است، نوعی دسر، صبحانه، عصرانه یا شام سبک است که با مواد ساده ای مانند تخم مرغ، آرد، شکر، زعفران و گلاب تهیه می شود.
مواد لازم برای ساخت هاگینا تابستانی
تخم مرغ: 4 عدد
ماست: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
کره مایع: 4 قاشق غذاخوری
آرد: 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
زعفران پخته: به مقدار دلخواه
پودر دارچین: به مقدار دلخواه
آجیل دلخواه (گردو، پسته، بادام): به مقدار دلخواه
طرز تهیه خاگین کپک زده
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با شکر و وانیل به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و پفی شود.
زعفران پخته شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
ماست و روغن مایع را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
پودر دارچین و مغزهای مورد نظر را به مخلوط خاگینه اضافه کنید و هم بزنید.
قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و مخلوط هاگین را داخل آن بریزید.
قالب را در فر قرار دهید و به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که خگینا پخته شود، بپزید.
بعد از پخت، هاگینا را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
خاگینا هنر کپک زده
برای پخت خگینا در تابه می توانید از تابه نچسب استفاده کنید. در این صورت کف یک تابه را با کره چرب کنید و سس خاگین را داخل آن بریزید. سپس درب ماهیتابه را بگذارید و هاگینا را با حرارت ملایم به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.
برای اینکه هاگینا پف دار و لذیذ شود، فراموش نکنید که تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا سفید و پفی شوند.
همچنین می توانید گردو، کشمش یا خلال بادام را به مواد هاگین اضافه کنید.