آشپزی

فوت و فن خورشت کنگر در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خورشت کنگرو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر خورش کنگر

آرتیشو آرتیشو هنر آرتیشو راز خورش کنگر خوشمزه با مرغ داخلش سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

یکی از خورش های پرطرفدار و مقوی ایرانی خورش کنگر است که از غذاهای فصلی محسوب می شود. این خورش از کنگر درست می شود. برگ های کنگر را با گوشت و سبزیجات معطر و ادویه های مختلف می پزند و می پزند. خورش کنگر به دلیل وجود کنگر فرنگی و همچنین وجود آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی و ویتامین ها که به تقویت و بهبود عملکرد دستگاه گوارش، افزایش اشتها، کاهش کلسترول و چربی خون، بهبود عملکرد قلب، محافظت در برابر سرطان و غیره کمک می کند، خواص بی نظیری دارد. خواص.

ماده اصلی خورش کنگر گوشت قرمز است اما می توان از مرغ یا بوقلمون نیز استفاده کرد. خورش کنگر را می توان بدون گوشت و کاملا گیاهی نیز تهیه کرد.

عناصر

کنگر فرنگی: 600 گرم
خورش گوشت: 400 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
جعفری: 100 گرم
نعنا: 50 گرم
لیمو عمانی: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

آموزش خورش کنگر فرنگی

برای تهیه خورش کنگر ابتدا پیاز را پوست گرفته و بشویید. سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید. قابلمه ای آماده کنید و داخل آن روغن مایع بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن را داغ کنید. سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مواد را با هم کمی تفت دهید.

گوشت تمیز و شسته شده را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند. بعد از تفت دادن مواد، حدود 4 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و کمی زمان دهید تا گوشت بپزد.

در حالی که گوشت ها آماده می شوند، نوبت به تمیز کردن و آماده سازی کنگر رسیده است. برگ های کنگر فرنگی را جدا کرده و آنها را کاملا با آب بشویید تا گل و لای از بین برود. سپس کنگره ها را به اندازه دلخواه و به همین ترتیب برش دهید.

پیازچه و جعفری را از خاکستر و باقیمانده آن پاک کرده و ریز خرد کنید. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن روغن بریزید تا داغ شود. سپس نعنا، جعفری و کنگر خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید. مراقب باشید سبزیجات نسوزند و همیشه مراقب آنها باشید.

گوشت را با یک سر بشکنید و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

سپس لیموهای عمانی را با چنگال سوراخ کرده و به مدت 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید. در ساعت آخر پخت خورش کنگر، لیمو عمانی بدون هسته را به همراه نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس خورش را به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا مواد مخلوط شده و خورش آماده شود.

توجه داشته باشید که برای تهیه خورش کنگر باید حرارت روی اجاق گاز کم باشد تا خورش به آرامی بپزد و غلیظ شود.

در آخر می توانید مقداری از خورش کنگر را بچشید و در صورت ترش ترش شدن آن را با آبلیموی تازه یا شاهی به قابلمه اضافه کنید.

پس از آماده شدن خورش کنگر آن را در ظرف خورش بریزید و با برنج و ماست سرو کنید.

هنر خورش کنگر

خورش کنگر معمولا با گوشت قرمز مخصوصا گوشت بره درست می شود. اما اگر گوشت قرمز دوست ندارید یا برایتان مناسب نیست، می توانید از مرغ هم استفاده کنید. برای تهیه خورش کنگر مرغ، مرغ را به قطعات خورش برش دهید و طبق دستور قبلی عمل کنید. در نظر داشته باشید که زمان پخت خورش کنگر مرغ به دلیل زود آماده شدن مرغ بسیار کمتر است.

در برخی مناطق از دانه ها برای تهیه خورش کنگر نیز استفاده می شود. برای استفاده از لپه 150 گرم از آن را از شب قبل در چند لیوان آب بریزید و بگذارید خوب خیس بخورد تا زودتر بپزد و پف نکند. سپس آن را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید و بقیه مراحل را انجام دهید.

هنگام سرخ کردن گوشت به هیچ وجه نمک نزنید زیرا باعث پختن بیش از حد گوشت می شود.

برای تهیه خورش کنگر ترش و خوش طعم می توانید هنگام پخت مقداری آلو یا گوجه سبز به قابلمه اضافه کنید.

در صورت تمایل می توانید در آخرین مرحله پخت یک قاشق غذاخوری رب پرتقال به خورش کنگر اضافه کنید.

این دستور پخت خورش کنگر مرغ که در مورد آن صحبت کردیم برای چهار نفر خوب است.

طرز تهیه خورش کنگر شیرازی طرز تهیه خورش کنگر فرنگی با سبزیجات خورش کنگر کرمانشاهی طرز تهیه خورش کنگر کرمانشاهی طرز تهیه خورش کنگر کرمانشاهی طرز تهیه خورش کنگر فرنگی با رب گوجه طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

نکات طلایی برای تهیه خورش کنگر

برای طعم دادن به خورش کنگر می توانید به دلخواه از لیمو آبغوره یا عمانی استفاده کنید. این سبزیجات می توانند طعم بیشتری را به غذا اضافه کنند. خورش کنگر معمولاً با کنگرهای کاشته شده در فصل بهار درست می شود. در فصل بهار می توانید این سبزی خوشمزه را بپزید و فریز کنید تا بتوانید این خورش خوشمزه را در تمام طول سال درست کنید. این غذا منبع خوبی از ویتامین ها است.

برای تهیه این خورش سبزی هایی مانند نعناع و جعفری را به مقدار مساوی مخلوط کرده و ریز خرد کنید. اگر بخواهید به جای گوشت از تکه های سینه مرغ استفاده کنید طعم بهتر و زمان پخت کمتری خواهید داشت. با این روش می توانید خورش کنگر را با مرغ درست کنید.

در 10 دقیقه آخر زمان پخت، یک قاشق ماکارونی را در روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید تا رنگ و طعمی بی نظیر پیدا کند. اگر این خورش کنگر تازه را در فصل بهار بپزید، می توانید از مقداری آلو به عنوان چاشنی استفاده کنید.

خورش کنگر با لپه آموزشی

در صورت تمایل می توانید این خورش را با لپه و پاستا درست کنید. برای این کار بعد از پختن گوشت، 100 گرم لپه پخته شده را با 2 قاشق ماکارونی در روغن تفت دهید و همراه با کنگر به خورش اضافه کنید و بگذارید کاملا مخلوط شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا