فوت و فن خورش لوبیا سفید در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خورش لوبیا سفیدو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر خورش لوبیا سفید
هنر خورش لوبیا سفید راز خوشمزه خورش لوبیا سفید خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
اگر به دنبال تغییر و تنوع در رژیم غذایی خود هستید و از روش های معمول آشپزی خسته شده اید، توصیه می کنیم حتما غذای لوبیا سفید را امتحان کنید. یک غذای خوشمزه و سنتی که قطعا روی میز غذاخوری شما محبوب خواهد شد. این غذا که یکی از غذاهای سنتی شهر ارومیه است از مواد اولیه مقوی تهیه می شود.
لوبیا سفید که همراه با گوشت بدون استخوان در این غذا استفاده می شود خواص زیادی دارد. این حبوبات سرشار از فسفر هستند و در بهبود حافظه نقش دارند. همچنین به دلیل داشتن آهن فراوان در پیشگیری از کم خونی موثر هستند. همچنین با توجه به دانش طب سنتی لوبیا سفید می تواند در کاهش سطح قند خون نیز موثر باشد.
مواد لازم برای تهیه خورش لوبیا سفید
گوشت را 400 گرم خورش دهید
1 فنجان لوبیا سفید
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
فلفل سیاه ½ فلفل متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
2 عدد لیمو عمانی
نمک و فلفل به اندازه کافی
پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار کافی
روغن و زردچوبه کافی
طرز تهیه خورش لوبیا سفید
ابتدا برای تهیه خورش لوبیا سفید خوشمزه، پیاز را پوست گرفته و خلالی کنید. این پیازها را در قابلمه مناسبی با کمی روغن مایع می پزیم تا نرم و شفاف شوند. سپس ادویه هایی مانند زردچوبه، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر همه را هم بزنید تا ادویه ها به خوبی با پیاز ترکیب شوند. در مرحله بعد گوشت خرد شده را به مخلوط اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.
سپس گوجه فرنگی های پوست گرفته و رنده شده را به همراه پوره گوجه فرنگی به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ قرمز پوره گوجه فرنگی تندتر شود. بعد از بریدن یک فلفل آن را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس لوبیاهای خیس شده را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه کنید.
بعد از کمی تفت دادن، سه لیوان آب اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب به سرعت بجوشد. وقتی آب به جوش آمد، درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. در سی دقیقه آخر پخت، لیمو عمانی را به همراه نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم تا طعم آن کامل شود. وقتی خورش کاملا آماده شد و آب اضافی آن کشیده شد، در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج آماده سرو می شود.
نکات مهم در تهیه حبوبات
در زمینه آشپزی، حبوبات به دلیل تنوع و ویژگی های منحصر به فرد، جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده و برای تهیه انواع غذا از آن استفاده می شود. نمونه هایی از این تنوع عبارتند از لوبیا چیتی، لوبیا سفید، لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی. برای درست کردن یک غذای بی نظیر با لوبیا توصیه می کنیم از لوبیا چیتی استفاده کنید.
استفاده از لوبیا قرمز برای تهیه غذاهای خوش طعم نیز رایج است، اما لوبیا چیتی با تولید لعاب بیشتر به غذا غلظت و بافت بهتری می بخشد. برای اطمینان از آماده سازی بهتر لوبیا چیتی، بهتر است آن ها را حداقل به مدت 12 ساعت در آب داغ قرار دهید. زمان توصیه شده برای پخت این نوع لوبیا بین 70 تا 90 دقیقه است.
با در نظر گرفتن ویژگی های خاص هر نوع حبوبات، می توانید از آن ها به بهترین شکل در پخت و پز استفاده کنید. به عنوان مثال لوبیا سفید برای تهیه سوپ و غذاهایی با طعم ملایم و مطبوع مناسب است در حالی که از لوبیا قرمز بیشتر برای تهیه غذاهایی با طعم قوی و رنگ زیبا استفاده می شود.
آیا می دانید خیساندن و پختن لوبیا سفید چقدر طول می کشد؟
برای تهیه لوبیا سفید ابتدا باید آنها را در آب داغ بریزید و به مدت حداقل 12 ساعت خوب خیس کنید. همچنین زمان پخت این نوع حبوبات معمولا بین 70 تا 90 دقیقه است.