آشپزی

فوت و فن خورش کرفس در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن خورش کرفسو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر خورش کرفس

هنر خورش کرفس نکات خورش کرفس و علت سفت شدن کرفس در خورش سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

برای تهیه خورش کرفس می توانید به موارد زیر توجه کنید:

استفاده از کرفس تازه و جوان: بهتر است از کرفس تازه و جوان استفاده کنید تا طعم و کیفیت خورش شما بهتر شود. کرفس کهنه و رشته دار معمولا طعم تلخ و ناخوشایندی دارد.

انتخاب گوشت مناسب: برای تهیه خورش کرفس می توانید از گوشت بره، مرغ یا حتی ماهی استفاده کنید. در هر صورت بهتر است از گوشت تازه و با کیفیت استفاده کنید.

طرز تهیه کرفس: قبل از شروع پختن خورش، کرفس را بشویید و سر آن را ببرید سپس کرفس را ریز خرد کنید. با این کار کرفس به طور یکنواخت در خورش پخته می شود.

انتخاب مواد دیگر: برای طعم دادن بهتر است مواد دیگری مانند پیاز، سیر، گوجه فرنگی و ادویه جات را به خورش اضافه کنید.

چاشنی: می توانید از ادویه هایی مانند زردچوبه، زعفران، فلفل سیاه و نمک و فلفل به مقدار مناسب استفاده کنید تا طعم خاصی به خورش بدهد.

زمان پخت: پس از آماده شدن مواد، آنها را در قابلمه آب یا سس بجوشانید. زمان پخت به نوع گوشت و کرفس مصرفی نیز بستگی دارد. بهتر است خورش را کمی بپزید تا مواد خوب پخته شود و طعم آن بهتر شود.

عناصر

گوشت خورشتی ——————> 400 گرم

کرفس ——————> 1 کیلوگرم

مخلوط نعنا و جعفری —————–> 300 گرم

پیاز —————–> 1 عدد

لیمو عمانی —————–> 2 عدد

هندوانه —————–> نصف پیمانه

پودر گشنیز و پودر شنبلیله —————–> دو قاشق چایخوری

نمک و فلفل و زردچوبه ——————> به میزان لازم

روغن ——————> به مقدار لازم

طرز پخت خورش کرفس

برای تهیه خورش کرفس می توانید از مراحل زیر استفاده کنید:

پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. در قابلمه ای با کمی روغن پیاز را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و شفاف شود.

گوشت خورش را به قابلمه اضافه کنید و با زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. در این مرحله گوشت تا حدی پخته می شود.

ساقه کرفس را جداگانه بریده و در تابه با روغن زیاد سرخ می کنیم. برگ های کرفس را به همراه پیازچه و جعفری خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.

ساقه های کرفس سرخ شده و سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه با گوشت اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش با هم بپزد.

بعد از دو ساعت لیمو عمانی و آبغوره را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش روغن آن آزاد شود.

در نیم ساعت آخر پخت، نمک، پودر گشنیز و شنبلیله را به خورش اضافه کنید و آنقدر بپزید که طعم و عطر خوبی به خورش بدهد.

راز خوشمزه خورش کرفس

برای بهتر شدن طعم خورش کرفس می توانید از مراحل زیر استفاده کنید:

قبل از تهیه خورش، حدود 100 گرم سبزی سیاه سرخ شده را به همراه پیازچه و جعفری خرد کرده و به خورش اضافه کنید. این ترکیب به طعم خورش کرفس می‌افزاید و می‌تواند برای بهبود طعم آن بسیار مفید باشد.

قبل از اضافه کردن لیمو عمانی، آن را حدود 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا پوست آن نرم شود. سپس پوست لیمو عمانی را چند سوراخ ایجاد کنید و به خورش اضافه کنید. این کار باعث می شود طعم لیمو عمانی بهتر شود و طعم خاصی به خورش شما بدهد.

در مراحل آخر پخت مقداری پیاز داغ به خورش اضافه کنید. این می تواند طعم و عطر خورش کرفس را افزایش دهد.

به ترکیب نعناع و جعفری دقت کنید و یادتان باشد که کمتر از جعفری نعنا بگذارید. اگر مقدار شوید از جعفری بیشتر باشد خورش کرفس شما تلخ می شود. اگر مقدار نعناع حدود یک سوم جعفری باشد بهتر است.

از گوشت گوسفندی برای لعاب بیشتر و چرب شدن خورش استفاده کنید. برای تهیه خورش کرفس می توانید از لوبیا قرمز نیز استفاده کنید.

هنر خورش کرفس

برای تهیه خورش کرفس می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

لطفا از کرفس جوان و نازک استفاده کنید و از مصرف کرفس سبز و رشته دار برای این منظور خودداری کنید. کرفس جوان تر و نازک تر طعم بهتری دارد و در خورش ها بهتر پخته می شود.

اگر از گوشت گوسفندی استفاده می‌کنید، می‌توانید ابتدا کرفس را همراه با گوشت تفت دهید تا طعم بهتری پیدا کند. اما اگر از گوشت گاو استفاده می کنید بهتر است بعد از یک ساعت از پخت گوشت کرفس و سبزی خرد شده را اضافه کنید تا له نشود.

حتما توجه داشته باشید سبزی های استفاده شده در خورش باید پس از شستن کاملا خشک شده و سپس خرد شوند در غیر این صورت در حین پخت له می شوند.

برای خوش طعم شدن خورش کرفس می توانید از یک تکه گوشت چرب هم استفاده کنید. این تکه گوشت می تواند طعم بیشتری به خورش بدهد.

اگر می خواهید از پاستا در خورش کرفس استفاده کنید، پس از سرخ شدن گوشت آن را اضافه کنید. پاستا می تواند طعم و رنگ خورش را افزایش دهد.

برخی از کرفس ها رشته هایی دارند که هنگام برش باید از بالای کرفس آن ها را بکشید. این نخ ها می توانند در هنگام پختن خورش به تلخی آن بیافزایند

خورش کرفس در قابلمه

اولین چیزی که در مورد تهیه خورش کرفس باید بدانید این است که بهتر است از قابلمه یا قابلمه استفاده کنید و آن را با شعله ملایم روی اجاق بپزید تا از زودپز. به این دلیل که خورش کرفس زمان بیشتری برای پختن، لعاب دادن و غلیظ شدن دارد. همچنین در حین پخت خورش کرفس، آب اضافی آن تبخیر می شود، بنابراین بهتر است مدت زمان بیشتری روی حرارت ملایم پخته شود تا غذای خوشمزه تری داشته باشد. اگر خورش را روی گاز می‌پزید، حتماً بگذارید حداقل ۲ ساعت بجوشد.

کره را به خورش کرفس اضافه کنید

برای تهیه خورش کرفس می توانید از روش کم چرب استفاده کنید. به جای استفاده از روغن زیاد، می توانید از روغن کمتری استفاده کنید. برای این کار گوشت را خوب بجوشانید و در روغن کمی تفت دهید. هنگام سرخ کردن مراقب باشید کرفس و سبزیجاتی که به خورش اضافه می کنید آب خود را از دست بدهند. بنابراین می‌توانید به سرخ کردن ادامه دهید تا آب جدا شده از کرفس و سبزیجات کاملاً تبخیر شود. به این ترتیب از استفاده از روغن و کره اضافی در خورش کرفس خودداری می کنید و طعم و عطر خوبی به خورش می دهید.

طعم را متعادل کنید

برای بهتر شدن طعم خورش کرفس می توانید قبل از پایان پخت، 15 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، از آبلیمو، آب یا آب پرتقال تازه استفاده کنید. استفاده از این مواد می تواند به تعادل طعم خورش کرفس کمک کند. اما مهمترین چیز در اینجا استفاده از مواد تازه است. زیرا هر چه این مواد تازه تر باشند طعم خورش کرفس خاص تر می شود. نیازی نیست مقدار زیادی از این مواد را اضافه کنید، فقط مقدار مناسبی را اضافه کنید تا طعم آن تا حدودی نرم شود.

طرز تهیه لعاب خورش کرفس لعاب خورش کرفس چه چیزی باعث سفت شدن کرفس در خورش می شود برای غلیظ شدن خورش کرفس چه کار کنیم سایت اسرار خورش کرفس غلیظ شود، خورش کرفس گلاب، خورش آلو کرفس را چه کنیم

روش گرفتن تلخی

برای افزایش طعم خورش کرفس می توانید از ۲ یا ۳ عدد لیموترش استفاده کنید. قبل از استفاده با چاقو کناره های لیموها را با سوراخ های کوچک بپوشانید تا آب آن ها به بهترین شکل خارج شود. اما بهتر است در ابتدای پخت خورش کرفس، لیمو را در قابلمه نریزید، زیرا می تواند خورش را تلخ کند. بهترین زمان برای اضافه کردن لیمو 30 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت است.

برای غلیظ شدن خورش کرفس چه کنیم؟

با افزودن آب مغز استخوان یا استخوان گوشت می توانید غلظت خورش کرفس را افزایش دهید و طعم جدیدی به آن بدهید. علاوه بر این، افزودن پیاز بیشتر می تواند در افزایش غلظت و طعم خورش موثر باشد.

نکات اساسی برای خورش کرفس

راه های مختلفی برای افزایش غلظت و تغییر طعم خورش کرفس وجود دارد:

سیب زمینی اضافه کنید: در برخی از شهرهای جنوبی مرسوم است که یک عدد سیب زمینی متوسط ​​به خورش کرفس اضافه می کنند. سیب زمینی ها را به قطعات کوچک خرد کنید و در 30 دقیقه آخر پخت به غذا اضافه کنید. با این کار خورش غلیظ تر می شود.

استفاده از رب گوجه فرنگی: در برخی موارد می توان رب گوجه فرنگی را برای رنگ و طعم بیشتر به خورش کرفس اضافه کرد. در این حالت رب به همراه گوشت سرخ شده پخته می شود تا طعم خامی به آن بدهد.

استفاده از لوبیا یا لوبیا چشم بلبلی: استفاده از لوبیا یا لوبیا چشم بلبلی طعم و لعاب خوبی به خورش کرفس با مرغ یا گوشت می دهد. همچنین در برخی شهرها از لپه برای تهیه خورش کرفس استفاده می شود.

استفاده از پیازچه و تره فرنگی: استفاده از پیازچه تازه و جعفری خرد شده همراه با کرفس در خورش توصیه می شود. اگر از جوجن خشک استفاده می کنید حتما در روغن سرخ کنید. همچنین به جای نعنا می توان تره را به خورش اضافه کرد.

استفاده از برگ ها و ساقه های تازه و جوان: برگ ها و ساقه های تازه و جوان را نیز می توان به خورش کرفس اضافه کرد. با افزودن این مواد، خورش کرفس نه تنها خوشمزه تر می شود، بلکه سریعتر پخته می شود.

استفاده از زعفران: افزودن زعفران پخته به خورش کرفس مجلسی می تواند به خوش طعم شدن آن کمک کند. زردچوبه و زعفران به عنوان ادویه مهم در تهیه خورش کرفس شناخته می شوند و افزودن آنها به خورش طعم و عطری متفاوت و مطبوع می دهد.

استفاده از مرغ یا قارچ: اگر گوشت قرمز دوست ندارید می توانید با مرغ یا قارچ خورش کرفس درست کنید. قارچ ها گزینه خوبی برای تهیه کرفس سبزیجات هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا