آشپزی

فوت و فن رب گوجه فرنگی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن رب گوجه فرنگیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر رب گوجه فرنگی

هنر رب گوجه فرنگی و راز خوشمزه رب گوجه فرنگی چه چیزی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

رب گوجه فرنگی یک افزودنی مفید و مداوم به اکثر غذاها و خورش های ایرانی است که رنگ و ظاهر زیبایی به آن ها می بخشد و جزء همیشگی غذاهای ایرانی محسوب می شود. با کمی حوصله می توانید رب گوجه فرنگی را در خانه درست کنید و از تازگی آن بهره مند شوید.

یکی از انتظارات آشپزها هنگام تهیه رب گوجه فرنگی، ایجاد رنگی زیبا در آن است. رنگ تیره یا کم رنگ رب نمی تواند ظاهر و لعاب زیبایی به غذا بدهد و جذابیت کافی به خورش ها و غذاهای شما نمی بخشد. نکته مهم این است که افرادی که از ماکارونی خانگی استفاده می کنند، احساس کنند خورش قرمز و زیبا است، نه اینکه فاقد رنگ و شکل دلخواه باشد.

اگر قصد دارید از امسال شروع به تهیه رب گوجه فرنگی خانگی کنید و ربی با رنگ جذاب و ظاهری دلپذیر داشته باشید، باید نکاتی را رعایت کنید. با ما همراه باشید تا این نکات را یاد بگیرید و یک رب گوجه فرنگی خانگی بی نظیر داشته باشید. با نکاتی در مورد پخت رب گوجه فرنگی همراه باشید.

مواد لازم برای پخت رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی 5 کیلوگرم

نمک به میزان لازم

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

برای تهیه پوره گوجه فرنگی ابتدا گوجه فرنگی های سالم و گوشت قرمز را انتخاب می کنیم و در ظرف بزرگی می چینیم و با آب می شوییم تا خشک شوند.

هنگام شستن حتما قسمت سبز بالای گوجه فرنگی را بردارید و قسمت های آسیب دیده را جدا کنید. بعد از اینکه گوجه ها را خشک کردیم آنها را خرد می کنیم.

برای سهولت در کار می توانید گوجه ها را روی تخته آشپزخانه گذاشته و چهار قسمت کرده و در ظرف یا قابلمه بزرگی بریزید و یکی دو روز در آفتاب قرار دهید.

مقداری نمک روی گوجه ها بپاشید و یک توری یا سینی بزرگ را روی ظرف گوجه فرنگی قرار دهید تا از آلودگی جلوگیری شود. در طول روز گوجه ها را سه بار با دست بچینید.

این مرحله گوجه فرنگی ها را خرد کرده و از ترش شدن و پوست گرفتن آنها جلوگیری می کند. وقتی پوست گوجه فرنگی جدا شد باید از توری یا صافی رد شود تا پوست و دانه گوجه فرنگی جدا شود.

سپس آب گوجه فرنگی را در ظرف بزرگی بریزید و بلافاصله یک شلنگ تمیز را داخل آب گوجه فرنگی فرو کنید و به آرامی آب آن را کم کنید تا تمام شود.

حذف این مرحله باعث خوش رنگ شدن رب می شود و از تشکیل کپک جلوگیری می کند. سپس آب گوجه فرنگی را در قابلمه می ریزیم و روی اجاق می گذاریم.

مرتب هم بزنید تا روی حرارت زیاد بجوشد. در این مرحله خیلی مهم است که رب نچسبد. وقتی رب آبکی شد نیازی به هم زدن زیاد نیست. می توانیم با کفگیر چوبی هم بزنیم تا رب غلیظ و سفت شود.

بعد از چند ساعت پخت وقتی رب غلیظ و سفت شد و به مرحله پرش رسید مرتب هم می زنیم. در این مرحله بهتر است دو نفر حضور داشته باشند تا اگر یکی خسته است دیگری ادامه دهد و مرتب هم بزند. این مرحله بسیار مهم است و اگر دقت نکنید رب می چسبد و ممکن است بسوزد.

جوشاندن پاستا تا زمانی ادامه می یابد که آب آن کاملا کشیده شود و پاستا به کفگیر نچسبد. در نیم ساعت آخر پخت نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نمک در پاستا حل شود.

پاستا را حتما بعد از نمک زدن بچشید تا مطمئن شوید که خیلی شور یا خیلی شور نباشد. پس از آماده شدن پاستا را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس در ظرف های درب دار ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

نحوه انتخاب گوجه فرنگی مناسب

برای تهیه یک ماکارونی خانگی خوب، بهتر است گوجه فرنگی مناسب بخرید. مطمئن شوید که گوجه‌ها گوشتی یا سبز رنگ نیستند، زیرا این نوع گوجه‌ها ربی خوش رنگ تولید نمی‌کنند. گوجه فرنگی مناسب برای تهیه ماکارونی خانگی باید پوست نازک و قرمز داشته باشد و گوشت آن سفت و سفید نباشد. هر چه بیشتر از گوجه فرنگی های قرمز و رنگی استفاده کنید، رنگ و طعم جذاب تری خواهید داشت.

توجه داشته باشید که گوجه فرنگی گلخانه ای برای تهیه ماکارونی مناسب نیست، زیرا علاوه بر اضافه کردن مقداری آب به ماکارونی، رنگ جذابی به آن نمی دهد. بهتر است از گوجه فرنگی با کیفیت و طبیعی استفاده کنید تا پاستا خانگی شما بهترین ویژگی ها را داشته باشد.

آشنایی با تاریخچه رب های سوخته

یکی از مهم ترین مراحل در تهیه رب گوجه فرنگی با رنگ دلپذیر، جدا کردن رب هایی است که به کناره های قابلمه می چسبند. افرادی که تجربه پختن ماکارونی را دارند می دانند که پاستا در حین پخت حباب تولید می کند و این حباب ها پس از ترکیدن به سمت بالا خارج می شوند. به همین دلیل مقداری از رب به کناره های قابلمه می چسبد و به دلیل دمای بالای قابلمه، این رب ها سریع می سوزند و قهوه ای می شوند.

برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی با رنگ دلپذیر، در این مرحله باید رب های گیر کرده را با دقت و حوصله به آرامی و آهسته جدا کنید و سپس دور بریزید. هرگز ماکارونی سوخته را دوباره داخل قابلمه نگذارید زیرا باعث تغییر طعم ماکارونی و آسیب به رنگ آن می شود، شاید در نگاه اول این کار سخت و زمان بر به نظر برسد اما برای تهیه پوره گوجه فرنگی خانگی با رنگ دلپذیر، شما باید از این دقت و صبر استفاده کنید. به این ترتیب ماکارونی با رنگی زیبا و طعمی بی نظیر به دست خواهید آورد.

اطلاعات گرمای راب

تنظیم دمای شعله در روش پخت ماکارونی برای رنگ زیبای آن بسیار مهم است. حرارت باید طوری تنظیم شود که ماکارونی قبل از پخت سفت نشود و به رنگ دلخواه برسد و مدت زمانی که طول می کشد تا پاستا به مرحله دلخواه برسد زیاد نباشد. بهتر است شعله را طوری تنظیم کنید که رب خوب بجوشد و پخش شود اما شدت شعله زیاد نباشد. در کل برای پخت درست و خوش رنگ پاستا از شعله متوسط ​​و کمی بیشتر از متوسط ​​استفاده کنید. با دقت و پیروی از تنظیمات گرمایش، ماکارونی خود را با رنگی زیبا و طعم عالی دریافت خواهید کرد.

رب گوجه فرنگی را با یک ترفند ساده زیبا کنید

در توضیحات قبلی به اهمیت تنظیم شعله گاز در هنگام پخت رب گوجه اشاره شد. اما زمان پخت برای رنگ پاستا نیز بسیار مهم است. اگر پاستا بیش از حد پخته شود، تغییر رنگ از قرمز به قهوه ای تیره رخ می دهد و پاستا تیره تر و جذاب تر می شود.

می توانید انتخاب کنید که پاستا را نپزید تا جا بیفتد، اما باید اجازه دهید پاستا به قوام مناسبی برسد. اما بیشتر از آن، همانطور که به امید دستیابی به استحکام بیشتر به پخت ادامه می دهید، باید مراقب باشید. زیرا این عمل می تواند رب را بیش از حد سفت کند و به جای زیبا شدن رنگ آن را تیره و سیاه تر کند.

با دقت و کنترل مناسب بر زمان پخت می توان پوره گوجه فرنگی با رنگ و طعم خوب و مطبوع به دست آورد.

طرز تهیه رب گوجه فرنگی قرمز طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه قیمت رب گوجه فرنگی 5 کیلویی قیمت رب گوجه فرنگی خانگی قیمت رب گوجه فرنگی خانگی 1401. خرید رب گوجه فرنگی از کارخانه زمان پخت رب گوجه فرنگی.

دلیل روغن ریختن در رب گوجه فرنگی

یکی از راه های موثر برای زیباتر شدن رب گوجه فرنگی اضافه کردن یک قاشق کره مایع به آن است. می توانید این کار را هنگام پختن پاستا انجام دهید. مقدار روغن اضافه شده باید به اندازه ای باشد که به راحتی در ماکارونی تشخیص داده نشود اما تاثیر بسیار مثبتی روی رنگ پاستا داشته باشد. یک قاشق غذاخوری روغن برای یک قابلمه بزرگ کافی است. با این حال، با افزودن روغن به پاستا زیاده روی نکنید. زیرا این عمل فقط برای خوش رنگ شدن رب است و استفاده زیاد از روغن باعث چرب شدن رب گوجه و از دست دادن کیفیت می شود. بهتر است مقدار مناسبی روغن به رب اضافه کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

مواد قابلمه چه تاثیری روی رنگ رب دارد؟

در اینجا ذکر می شود که نوع ظرفی که پوره گوجه فرنگی در آن تهیه می شود نیز مهم است. برای بهترین نتیجه، از تابه های چدنی (غیر از تفلون) برای این منظور استفاده کنید. اما معمولا این نوع گلدان در هر خانه ای به راحتی در دسترس نیست. به همین دلیل بهتر است پاستا را در قابلمه معمولی بپزید. جنس ظرف بر خلاف تصور بعضی ها تاثیر زیادی روی رنگ رب گوجه فرنگی دارد. به همین دلیل برای تهیه خمیر مناسب باید از ظروف مسی خودداری کنید. علاوه بر این، ظروف تفلون گزینه های مناسبی برای پخت و رنگ کردن پاستا نیستند. بهترین گزینه استفاده از قابلمه های چدنی بدون روکش تفلون برای رسیدن به رنگ و کیفیت بهتر ماکارونی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا