آشپزی

فوت و فن زرشک پلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن زرشک پلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و تکنیک برشک پیلو

هنر و تکنیک زرشک پلو و راز طعم زرشک پلو با مرغ در رستوران سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

زرشک پلو یک غذای معروف و خوشمزه در ایران است که در مهمانی ها و مجالس طرفداران زیادی دارد. این غذا از مرغ درست می شود و مانند دیگر پلوهای ایرانی مانند لوبیا، عدس و باقلی طرفداران زیادی دارد.

برشک پلو با مرغ علاوه بر طعم و عطر بی نظیرش در بین ایرانیان محبوبیت زیادی دارد. این غذا به روش های مختلفی تهیه می شود و به عنوان یکی از غذاهای اصیل آیینی شناخته می شود. زرشک پلو ترکیبی از پلو اصیل ایرانی با زرشک و خورش مرغ است که بسیار مورد توجه طرفدارانش قرار می گیرد.

دو روش اصلی برای تهیه زرشک پلو وجود دارد. روش اول زرشک پلو و خورش مرغ را به صورت جداگانه تهیه می کنند و روش دوم که بیشتر در آشپزخانه های خانگی استفاده می شود، ترکیب زرشک پلو و خورش مرغ است.

راز زرشک پلو خوشمزه با مرغ

زمانی که می خواهید زرشک را سرخ کنید، می توانید با استفاده از روغن تازه یا در صورت تمایل از روغن سرخ کردنی زرشک بهترین نتیجه را بگیرید.

برای اینکه طعم بی نظیری به غذا بدهید و زرشک از برنج جدا نشود می توانید در حین تفت دادن زرشک شکر اضافه کنید. میزان مصرف شاه توت و شکر بستگی به ذائقه شما دارد.

در هنگام تفت دادن زرشک، دمای شعله را کم نگه دارید تا زرشک خشک نشود و به دندان نچسبد.

برای خوش رنگ شدن زعفران، زعفران، زرشک و شکر را با کره یا روغن در تابه بریزید و وقتی داغ شد نصف لیوان آب اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. دقت کنید که زعفران خیلی داغ باشد تا عطر آن از بین نرود.

برای بهترین نتیجه، زعفران را با سنگ یا هاون چوبی بکوبید تا خوب رنگ شود. اگر از آسیاب برقی استفاده کنید، ممکن است زعفران طعم خود را از دست بدهد.

برخی زعفران را در آب خیس کرده و در ظرفی در یخچال نگهداری می کنند و در صورت نیاز از آن استفاده می کنند. اما با این روش ممکن است طعم بی نظیر زعفران را از دست بدهید.

برای شروع، تکه های مرغ را سرخ کنید و پس از طلایی شدن، چاشنی های دلخواه خود (مانند پیاز، ادویه و آب) را اضافه کنید. همچنین می توانید مقداری آلو را با مرغ تفت دهید و از آن استفاده کنید.

هنگام اضافه کردن پیاز به مرغ بهتر است پیازها را کامل و درست اضافه کنید و لازم نیست آنها را خرد کنید. برای طعم دادن به مرغ می توانید از چند پیاز کامل کوچک استفاده کنید.

برای پخت مرغ نیازی به ادویه های مختلف ندارید، فقط زردچوبه و نمک کافی است. بهتر است برای مرغ از زعفران و رب استفاده نکنید و برای برنج از زعفران استفاده کنید.

از نوشیدنی های پیشنهادی برای سرو با این غذا می توان به شربت بهارنارنج، شربت گلاب و دوغ محلی اشاره کرد.

برای زیباتر شدن ظاهر پیلو می توانید از یک قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین استفاده کنید. ترکیب زرشک قرمز با خلال پسته سبز، غذا را منحصر به فرد کرده است.

هنگام تهیه گوشت مرغ، آبدار بودن آن مهم است. آب مرغ غلیظ شده را باید در ظرفی جدا از مرغ سرو کنید. اگر آب مرغ جدا سرو نمی شود، می توانید از آب مرغ استفاده کنید. اگر از آب مرغ استفاده می کنید نیازی به نمک نیست.

روش خوشمزه تر کردن مرغ

افزودن سبزیجات به مرغ یکی از راه های اصلی بهبود طعم آن است. با انتخاب سبزیجاتی مانند هویج، کرفس و برگ بو، می توانید طعم بیشتری به مرغ بدهید و بوی آن را به خوبی تنظیم کنید.

به گفته برخی از سرآشپزهای معروف، بهترین افزودنی برای مرغ خوش طعم تر، پیاز است. بنابراین استفاده از پیاز درشت خرد شده توصیه می شود. همچنین هنگام تفت دادن سیر و پیاز می توانید سبزیجاتی مانند هویج و فلفل را به غذا اضافه کنید. این عمل به خوش طعم شدن غذا کمک می کند و علاوه بر طعم، برای تنوع و زیبایی نیز مفید است.

طرز تفت دادن زرشک

برای رسیدن به طعم رستورانی زرشک پلو بهترین گزینه استفاده از کره برای سرخ کردن زرشک است. اما اگر از طعم کره در زرشک پلو لذت نمی برید، می توانید از روغن های پخت و پز سالم مانند ذرت یا روغن کنجد استفاده کنید. این روغن ها می توانند جایگزین مناسبی برای کره باشند و طعم و عطر خوبی به غذا بیافزایند. انتخاب روغن مناسب به سلیقه شما بستگی دارد.

میزان مصرف زرشک

به ازای هر 4 فنجان برنج معمولاً 1 فنجان زرشک استفاده می شود. با این حال می توانید مقدار زرشک را به دلخواه تنظیم کنید. استفاده از زرشک 2 تا 3 قاشق غذاخوری برای هر نفر توصیه می شود. برای بهتر شدن طعم و بافت زرشک می توانید آن را حدود 20 دقیقه در آب خیس کنید و نرم کنید تا پف کند. این کار به نرم شدن زرشک در حین پختن برنج کمک می کند و طعم و بافت مناسبی به آن می دهد.

سس مناسب

برای تهیه سس مرغ می توانید از روش زیر استفاده کنید. ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و با روغن در قابلمه تفت دهید. سپس زردچوبه را اضافه کنید و تکه های مرغ را در ماهیتابه قرار دهید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند. پس از سرخ شدن دو طرف مرغ، پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. سپس ادویه ها و نمک را در قابلمه آب جوش بریزید و درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید تکه های مرغ حدود 1.5 تا 2 ساعت بپزند و پخته شوند.

زرشک پلو با مرغ نی نی سایت نی نی زرشک پلو با مرغ سایت ریش ریش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ طرز تهیه ساده خانگی طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه بودن مرغ زرشک پلو نکات و ترفندها سس مرغ طرز پخت زرشک پلو با مرغ با هویج و فلفل دلمه ای برشک پیلو مجلسی

برای رسیدن به قوام مناسب سس مرغ و آبکی نشدن آن می توانید از مخلوط نصف رب گوجه فرنگی و نصف رب انار استفاده کنید همچنین افزودن یک پیمانه فلفل سیاه به سس مرغ نیز می تواند طعم آن را افزایش دهد. البته مقدار فلفل اضافه شده و نوع رب استفاده شده به ذائقه شما بستگی دارد.

اگر تصمیم دارید برای تهیه مرغ زرشک پلو از گلاب استفاده کنید، بهتر است مقدار گلاب را کنترل کنید و زیاد مصرف نکنید. استفاده زیاد از گلاب می تواند طعم غذای شما را تغییر داده و کیفیت آن را کاهش دهد. بنابراین توصیه می شود برای حفظ طعم غذا از مقدار کمی گلاب استفاده شود.

نقش گلاب در برشک پیلو

اگر تصمیم دارید برای تهیه مرغ زرشک پلو از گلاب استفاده کنید، بهتر است مقدار گلاب را کنترل کنید و زیاد مصرف نکنید. استفاده زیاد از گلاب می تواند طعم غذای شما را تغییر داده و کیفیت آن را کاهش دهد. بنابراین توصیه می شود برای حفظ طعم غذا از مقدار کمی گلاب استفاده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا