فوت و فن سالاد جو پرک و راز خوشمزگی سالاد جو پرک خوشمزه و خانگی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سالاد جو پرک و راز خوشمزگی سالاد جو پرک خوشمزه و خانگیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
پای سالاد جو و پنکه
پای سالاد جو و پنکه راز سالاد جو خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
سالاد گردو و جو یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ ایرانی است که اغلب در مراسم و جشن هایی مانند شب یلد تهیه می شود. این سالاد به دلیل استفاده از انار که فقط در پاییز و زمستان یافت می شود به فصلی معروف است.
سالاد گردو و جو با ظاهری شکیل و شیک به عنوان یک غذای کامل و مقوی شناخته می شود. این سالاد را می توان به عنوان پیش غذا یا حتی یک وعده غذایی کامل استفاده کرد. در ادامه طرز تهیه این سالاد خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. برای یادگیری با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد جو
گردوی آسیاب شده ۱ پیمانه
1 فنجان جو دوسر نورد شده
2 عدد گریپ فروت
1 عدد پیاز خرد شده
2 فنجان کاهو خرد شده
نصف فنجان جعفری
نصف فنجان گشنیز خرد شده
نصف فنجان برگ ریحان
2 عدد چغندر
مقداری دانه انار
مواد لازم برای سس
2 قاشق غذاخوری سس خردل
نصف قاشق چایخوری عسل
1 قاشق چایخوری آب لیمو
یک سوم فنجان روغن زیتون
کمی نمک و فلفل
طرز تهیه سالاد جو و گردو
ابتدا جو را با آب و کمی نمک بجوشانید سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
در یک کاسه بزرگ، پیازچه خرد شده، کاهو خرد شده، جعفری، ریحان و گشنیز را با هم مخلوط کنید. گریپ فروت را پوست بگیرید و به صورت دایره های نازک برش دهید. چغندرها را پس از جوشیدن و پوست کندن به صورت حلقه های نازک برش دهید.
برای سالاد ظرف مناسبی انتخاب کنید و ابتدا مخلوط کاهو را داخل آن بریزید. روی آن را با مقداری جو، گردو و دانه های انار آب پز کرده و حلقه های گریپ فروت را اضافه کنید. سپس یک لایه دیگر از مخلوط کاهو را اضافه کنید و دوباره جو را در آن بریزید. حلقه های چغندر را به لایه بعدی اضافه کنید و در نهایت بقیه مخلوط کاهو را روی آن بریزید. در نهایت گردوی آسیاب شده و دانه های انار را روی سالاد قرار می دهیم.
برای سس سالاد، همه مواد را در یک کاسه ترکیب کنید و خوب هم بزنید. کمی از سس را بچشید تا طعم آن تنظیم شود و در صورت نیاز نمک یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید. هنگام سرو سالاد سس را در یخچال نگهداری کنید تا سرد شود و روی سالاد بریزید.
فواید مهم جو
بلغور جو دوسر با 123 کالری در واحد، طبیعت سرد و خشک دارد.
برای کاهش اثرات منفی مصرف طولانی مدت نان جو می توان به جای استفاده از شیرینی های مضر از عسل یا خرما به عنوان شیرین کننده استفاده کرد یا نان جو را با آبگوشت و ادویه های مختلف میل کرد.
جو به عنوان یک منبع غنی از انرژی، پروتئین و چربی مفید برای بدن انسان به ویژه برای کودکان شناخته شده است.
جو به دلیل دارا بودن گلوتن برای خشکی پوست و مشکلات پوستی خارش دار اثر مفیدی دارد.
محصولات مراقبت از پوست شامل صابون، ژل و پودرهای حاوی عصاره جو دو سر در بازار موجود است.
در طب سنتی آیورودا از عصاره نوع خاصی از جو دوسر برای درمان اعتیاد به تریاک استفاده می شود.
یکی از فواید شناخته شده جو کاهش سطح اسید اوریک در بدن است که در مطالعات اخیر به اثبات رسیده است.
چای بلغور جو دوسر خاصیت آرام بخشی، ضد درد و ادرارآور دارد و در کاهش علائم آرتریت و روماتیسم موثر است.
بر اساس تحقیقات اخیر، جو دوسر اثرات قابل توجهی در کاهش سطح کلسترول خون دارد.
این گیاه به تقویت اعصاب کمک می کند و خاصیت ضد عفونی کنندگی و مقوی دارد. همچنین اثر ملین دارد و می تواند برای رفع مشکلات یبوست مفید باشد. فواید جو دوسر برای قلب و سیستم گردش خون نیز شناخته شده است، همچنین برای تسکین درد نیز موثر است.