آشپزی

فوت و فن سس قارچ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سس قارچو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر تهیه سس قارچ

هنر سس قارچ و راز سس قارچ خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سس قارچ نوعی سس رنگارنگ است که از قارچ به عنوان ماده اصلی تهیه می شود. این سس را می توان با مواد و روش های مختلفی تهیه کرد و برای سرو غذاهای مختلف مناسب است.

مواد مختلفی را می توان به سس قارچ اضافه کرد، از جمله قارچ، کره یا روغن زیتون، خامه یا حتی شراب سفید (در برخی نسخه ها از شراب قرمز نیز می توان استفاده کرد) و فلفل سیاه. علاوه بر این سس، سیر، موسیر، آبلیمو، آرد (برای غلیظ شدن سس)، آب مرغ، زعفران، ریحان، جعفری یا سایر سبزی ها را می توان اضافه کرد. در بین همه این گزینه ها، سس آلمانی نیز بسیار محبوب است.

برای سرو غذاهای گیاهی می توانید خامه را با بادام آسیاب شده جایگزین کرده و با آب مخلوط کنید. سپس آن را بخارپز کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

یک پیاز کوچک (خلال شده) نصف یک

دو قاشق غذاخوری کره پاستوریزه

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

300 گرم قارچ تازه

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

دو حبه سیر

عصاره مرغ یا سبزیجات 125 میلی لیتر

250 میلی لیتر خامه

نصف فنجان پنیر پارمزان

دو قاشق غذاخوری پودر آویشن

جعفری خرد شده برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه سس قارچ

برای تهیه یک همبرگر خوشمزه، دانستن نکاتی برای بهبود گوشت برگر و نان برگر کافی نیست. داشتن یک سس خاص به عنوان چاشنی می تواند یک ساندویچ همبرگر را به سطح بالاتری برساند. امروز اینجا هستیم تا طرز تهیه این سس را با شما به اشتراک بگذاریم. برای شروع، یک پیاز کوچک را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. بعد از شستن 300 گرم قارچ را خرد کرده و کنار بگذارید.

سپس دو حبه سیر را پوست گرفته و خرد کنید. یک تابه بزرگ بردارید و نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون در آن بریزید. تابه را گرم کنید و وقتی روغن داغ شد کره پاستوریزه را اضافه کنید تا ذوب شود. پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و سه تا پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس قارچ های خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. وقتی قارچ ها آب آزاد کردند، سیر ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس دو قاشق چایخوری آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر و آویشن گرفته شود.

حالا آب مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خامه و نصف فنجان پارمزان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. وقتی سس به جوش آمد حرارت را کم کنید و پنج دقیقه دیگر صبر کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خوب مخلوط شوند و حجم مواد داخل تابه کم شود.

وقتی سس قارچ به غلظت دلخواه رسید، میل کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سس قارچ شما آماده است. می توانید آن را با انواع غذاها مانند همبرگر، استیک، پاستا و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. بعد از سرو روی سس قارچ را با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.

هنر تهیه سس قارچ

اگر سس قارچ شما غلظت دلخواه را ندارد، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با دو قاشق غذاخوری آب یا آب مرغ یا سبزیجات مخلوط کنید و به سس اضافه کنید تا کمی غلیظ شود. اما حتما بعد از اضافه کردن خامه و پارمزان میل کنید چون خود پارمزان و خامه سس را غلیظ می کند.

همچنین اگر سس خیلی غلیظ بود، می توانید با اضافه کردن کمی آب یا آب مرغ یا سبزیجات آن را رقیق کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا