آشپزی

فوت و فن سیب پلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن سیب پلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

علم سیب پلو

سیب پلو هنر و علم راز سیب پلو خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

سیب پلو که به آن سیب زمینی پلو نیز می گویند یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که ریشه آن به شهر کرمانشاه برمی گردد. این غذا با برنج، سیب زمینی، گوشت، شوید و ادویه های مختلف درست می شود و به راحتی تهیه می شود.

در اینجا دو روش تهیه سیب پلو را به شما آموزش می دهم:

روش اول: سیب پلو با گوشت

عناصر

برنج ایرانی: 3 پیمانه

سیب زمینی: 4 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

شوید: 1 فنجان

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

زعفران: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

نحوه تهیه آن

برنج را خیس کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه ای با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

پوره گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

2 لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید خورش بجوشد و جا بیفتد.

رازیانه را خرد کرده و به خورش اضافه کنید.

برنج را آبکش کرده و در قابلمه بریزید.

سیب زمینی ها را روی برنج بریزید و زعفران پخته شده را روی برنج و سیب زمینی ها بریزید.

خورش را روی برنج و سیب زمینی بریزید و در قابلمه قرار دهید.

آن را روی حرارت ملایم روی پخش کن قرار دهید و اجازه دهید 30-40 دقیقه بجوشد تا سیب پلو پخته شود.

روش دوم: سیب پلو بدون گوشت

عناصر:

برنج ایرانی: 3 پیمانه

سیب زمینی: 4 عدد متوسط

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

شوید: 1 فنجان

زعفران: به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج را خیس کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های کوچک برش دهید.

پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه ای با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

سیب زمینی را به پیاز و سیر اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

نمک، فلفل و زردچوبه را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید.

برنج را آبکش کرده و در قابلمه بریزید.

سیب زمینی ها را روی برنج بریزید و زعفران پخته شده را روی برنج و سیب زمینی ها بریزید.

قابلمه را در قابلمه قرار داده و روی حرارت ملایم روی شعله قرار دهید.

30-40 دقیقه بجوشانید تا سیب پلو پخته شود.

علم سیب پلو

می توانید به جای گوشت چرخ کرده از مرغ چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

برای ته سیب پلو می توانید از نان پیتا، سیب زمینی یا زعفران استفاده کنید.

اگر می خواهید سیب پلو را بدون کره درست کنید، می توانید به جای کره از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید.

سیب پلو را می توانید با ماست، سالاد شیرازی یا ترشی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا