آشپزی

فوت و فن شامی مرغ در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شامی مرغو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر شام مرغ

هنر شام مرغ راز یک شام مرغ خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شام مرغ به عنوان یک گزینه غذایی عالی شناخته می شود زیرا تهیه آن آسان است و مواد اولیه آن به راحتی در دسترس است. این غذا هم برای وعده های غذایی روزمره و هم برای مناسبت های خاص مانند افطار و زریاء بسیار مناسب است. بچه ها مخصوصاً دوست دارند شام مرغ بخورند که بسیار پرطرفدار است و همچنین نارگیل و کتلت. اگر با حداقل مقدار روغن تهیه شود، این غذا نه تنها خوشمزه، بلکه سالم و مغذی خواهد بود. شام مرغ یکی از جذاب ترین انتخاب ها در میان وعده های غذایی نان است.

مواد لازم برای تهیه شام ​​مرغ

سینه مرغ 400 گرم

1/4 فنجان نخود پخته شده

1 عدد پیاز متوسط

2 عدد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری

پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

1 قاشق غذاخوری جعفری خشک

نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه به میزان لازم

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیه شام ​​مرغ

ابتدا پیاز و مرغ و نخود را با هم در چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید تا خوب بپوشند.

سپس تخم مرغ، آرد سوخاری، بکینگ پودر، ادویه جات مختلف و جعفری خرد شده را به این مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مواد را با دقت و کاملا با دست مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

برای بهتر شدن بافت شام مرغ، مخلوط را چند ساعت در یخچال بگذارید. من عموماً آن را برای شام درست می‌کنم و از شب قبل خرد می‌کنم، زیرا علاوه بر طعم دادن، باعث چسبندگی و فرم دادن به مخلوط می‌شود.

بعد از اینکه خمیر در یخچال قرار گرفت، آن را به شکل دلخواه در آورید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و خوش رنگ شود.

هنر شامی و خرد کن

برای تهیه کتلت سیب زمینی ابتدا باید پیاز و سیب زمینی را رنده یا چرخ کنید سپس آب آن ها را بگیرید. این کار از جدا شدن کتلت ها جلوگیری می کند و به بهبود طعم و رنگ آنها کمک می کند. خشک کردن سیب زمینی باعث ترد شدن پتی می شود.

در برخی از دستور العمل های پتی یا نارگیل از سیب زمینی آب پز استفاده می شود، اما این نوع پتی ها به روغن بیشتری برای سرخ کردن نیاز دارند.

استفاده از آرد نخودچی در لابه لای گوشت باعث پف کرده و بافتی ترد می شود. استفاده از آرد نان و پودر نان خشک نیز می تواند به لذیذتر شدن کتلت ها و شام کمک کند، به خصوص با افزودن ادویه های دلخواه.

بدون استفاده از تخم مرغ نیز می توان کتلت درست کرد.

افزودن گیاهان معطر خشک یا تازه مانند ترخون و مرزه به نارگیل یا شامی طعم فوق العاده ای ایجاد می کند.

برای بهتر شدن طعم کتلت و شام، توصیه می شود مخلوط را به مدت 1-2 ساعت در یخچال در ظرف دربسته بگذارید.

در دستور شام کباب تهرانی و شیرازی استفاده از تخم مرغ الزامی نیست و باید از دقت بالایی در مقدار مواد افزوده شده استفاده کرد.

برای شام استفاده از گوشت بدون ریشه ضروری است. در صورت استفاده از گوشت گاو، توصیه می شود برای جلوگیری از خشک شدن گوشت، 2 قاشق غذاخوری کره آب شده اضافه کنید.

برای شام مرغ، توصیه می شود 2 قاشق غذاخوری آب مرغ و کره اضافه کنید.

اگر هنگام سرخ کردن کتلت روغن گاز می گیرد، روغن را عوض کنید.

برای افزایش رنگ کتلت یا نارگیل، افزودن کمی زردچوبه به روغن می تواند مفید باشد.

یکی دیگر از رازهای یک کتلت و شام خوشمزه اضافه کردن مقداری زعفران پخته به مواد است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا