آشپزی

فوت و فن شکلات صبحانه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شکلات صبحانهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر صبحانه شکلاتی

هنر صبحانه شکلاتی و راز یک صبحانه شکلاتی خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شکلات صبحانه به عنوان یکی از محبوب ترین محصولات غذایی که مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است و در غلظت های بسیار متنوعی در بازار موجود است، شناخته می شود.

این محصول در بین کودکان بسیار محبوب است و در بسته بندی ها و غلظت های مختلف موجود می باشد.

شکلات معمولاً حاوی 18 تا 22 درصد کره کاکائو است. در مقابل، کرم کاکائو از کره کاکائو استفاده نمی کند. در تولید خامه کاکائو عمدتاً از روغن های گیاهی هیدروژنه استفاده می شود که حاوی درصدی کره مایع یا روغن های مخصوص پخش کننده شکلات می باشد که سازندگان آن را منحصراً برای شرکت های شکلات سازی تهیه می کنند.

مواد لازم برای تهیه صبحانه شکلاتی

یک فنجان پودر کاکائو

یک فنجان شکر

یک لیتر شیر کم چرب

کره پاستوریزه 50 گرم

طرز تهیه یک صبحانه شکلاتی خوشمزه

در یک کاسه بزرگ، پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، زیرا اگر کاملاً مخلوط نشوند ممکن است در حین پخت گلوله ایجاد شود.

سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس مخلوط را روی حرارت ملایم گرم کنید و مدام هم بزنید تا بجوشد.

سپس حرارت را کم کنید و مخلوط را هم بزنید تا شکلات به قوام دلخواه برسد که می تواند بین 45 دقیقه تا یک ساعت طول بکشد.

کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود. سپس دوباره شکلات را هم بزنید تا به قوام مناسب بازگردد. در آخر حرارت را خاموش کنید و بگذارید شکلات خنک شود.

هنر صبحانه شکلاتی

افزایش مقدار پودر کاکائو در شکلات می تواند رنگ آن را تیره تر و طعم آن را تلخ تر کند. اگر شکلات شیرین تری را ترجیح می دهید، باید مقدار پودر کاکائو را کاهش دهید.

هنگام پخت شکلات باید مراقب باشید که شکلات کف تابه نسوزد و مدام هم بزنید. در صورت سوختن، باید ظرف را تعویض کنید.

وقتی شکلات شروع به غلیظ شدن کرد، بهتر است حرارت را کم کنید تا شکر در شکلات شکل نگیرد.

شکلات صبحانه آماده شده را می توان تا یک ماه در یخچال نگهداری کرد. توصیه می شود قبل از استفاده مدتی آن را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد.

مطمئن شوید که شکلات صبحانه در ظرفی با درب محکم نگهداری می شود.

شکلات صبحانه را می توان با انواع پنکیک مانند پنکیک صبحانه سوئدی خورد یا در کیک های لایه ای مانند کیک اسمارتیز شکلاتی استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا