فوت و فن شکلات چیپسی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شکلات چیپسیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر چیپس شکلاتی
هنر و فناوری شکلات تراشه راز چیپس های شکلاتی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
در سال 1937، روث گریوز ویکفیلد در حال پخت شیرینی در هتل ویتمن تول هاوس بود که بیخبر از عواقب آن، تغییر کوچکی در دستور غذای خود ایجاد کرد که تأثیر عمیقی بر زندگی او داشت. او متوجه شد که شکلاتهای قنادیاش تمام شده است. تصمیم گرفتیم از شکلات نیمه شیرین برند نستله استفاده کنم، آن را خرد کرده و به خمیر کوکی اضافه کنیم. بیسکویت هایی با طعم منحصر به فرد به سرعت محبوب شدند و نستله از این فرصت برای تبلیغ محصول خود استفاده کرد. نستله به ویکفیلد پیشنهاد داد تا دستور پخت کوکی خود را با شرکت به اشتراک بگذارد و در ازای آن شکلات رایگان مادام العمر به او تضمین کرد. نستله این دستور را روی بسته بندی شکلات خود قرار داد و حتی ابزاری برای برش شکلات ارائه کرد. سرانجام، در سال 1941، نستله شروع به تولید چیپس های شکلاتی کرد تا پخت این شیرینی های خوشمزه را برای همه آسان کند.
مواد لازم برای تهیه چیپس شکلات
4 قاشق غذاخوری پودر قند
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
یک قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه چیپس شکلاتی
برای تهیه شکلات چیپسی در منزل ابتدا پودر کاکائو و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را سه بار از صافی رد می کنیم تا بافت یکنواختی حاصل شود.
در مرحله بعد پودر قند صاف شده را با کمی نمک در ظرفی جداگانه می ریزیم و دوباره آنها را مخلوط می کنیم. آب را به آرامی به این مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به خمیر شکلاتی غلیظ و قابل انعطافی برسیم.
اگر خمیر شکلات خیلی آب شود، می توانیم غلظت آن را با اضافه کردن پودر قند یا پودر کاکائو بیشتر تنظیم کنیم. این مخلوط را در یک قیف یکبار مصرف بریزید.
کاغذ کره ای را روی میز کار می گذاریم و با قیف خمیر شکلاتی را به شکل دانه هایی به اندازه دلخواه روی کاغذ می گذاریم. این شکلات ها را به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
از قالب های سیلیکونی می توان برای ایجاد شکلات چیپس هایی با ظاهر حرفه ای تری استفاده کرد، اما قالب ها را باید قبل از استفاده با کمی روغن چرب کرد تا شکلات به راحتی از قالب خارج شود.
بعد از خشک شدن شکلات ها را از کاغذ روغنی یا فرم گرفته بردارید و در کیسه مخصوص فریزر قرار دهید و برای مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کنید. از این شکلات چیپسی می توان برای تزیین و تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کرد.
هنر چیپس شکلاتی
هنگامی که چیپس های شکلات در محیط های خنک مانند یخچال یا فریزر قرار می گیرند، درخشش اولیه خود را از دست می دهند.
برای آب کردن شکلات استفاده از ظرف استیل توصیه می شود که برای این کار بسیار مناسب است.
هنگام استفاده از مایکروویو برای آب کردن شکلات، مراقب باشید شکلات نسوزد. هر 20 ثانیه شکلات را از مایکروویو خارج کرده و با قاشق پلاستیکی خوب هم بزنید و این کار را چندین بار تکرار کنید تا شکلات کاملا و یکنواخت آب شود.