آشپزی

فوت و فن شیرینی ساوارین در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن شیرینی ساوارینو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر شیرینی پزی ساوارین

هنر و هنر شیرینی پزی ساوارین راز خوشمزه شیرینی ساوارین خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

ساوارین نوعی دسر فرانسوی به شکل دایره است که از خمیر مایه درست می شود. این شیرینی دارای بافتی شبیه به خمیر بریوش است که نوعی نان فرانسوی غنی شده با تخم مرغ و کره است اما از آن نرمتر و لطیف تر است. با این حالت خمیر به راحتی با استفاده از کیسه شیرینی در قالب های کوچک قرار می گیرد و نیازی به ضخامت و کشسانی خمیر نان سنتی نیست. ساوارین را می توان با خامه، میوه تازه، کارامل یا شکلات تزئین کرد. سپس مرحله به مرحله طرز تهیه این دسر خوشمزه توضیح داده شده است.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساوارین

10 گرم مخمر تازه له شده (یا کمی کمتر از 3.5 گرم / 1 قاشق چایخوری مخمر خشک)

50 گرم / سه قاشق غذاخوری و یک قاشق چایخوری شیر کامل تازه در دمای اتاق

240 گرم / 2 فنجان آرد کیک یا آرد ساده / همه منظوره

2 گرم / 1 قاشق چایخوری نمک

10 گرم / 1 قاشق غذاخوری عسل

180 گرم تخم مرغ زده شده (3 تخم مرغ بزرگ یا 3.5 تخم مرغ متوسط) در دمای اتاق نگهداری شود.

65 گرم / 4.5 قاشق غذاخوری کره نرم شده

اولین قدم در تهیه شیرینی ساوارین

برای تهیه کیک ساوارین با حل کردن مایه در شیر شروع کنید (می توانید شیر را کمی گرم کنید اما مراقب باشید نه خیلی سرد باشد و نه خیلی گرم تا به مایه آسیب نرساند) به هم زدن ادامه دهید تا مایه خمیر شود. کاملاً در شیر حل می شود

آرد را به آرامی الک کرده و در ظرفی بریزید. نمک و عسل را به آن اضافه کنید و همه مواد را چند ثانیه با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

سپس سرعت همزن را کم کنید و حدود پنج دقیقه ادامه دهید تا مواد خوب مخلوط شده و حجم بگیرند.

مخلوط شیر و مخمر را به آرامی به خمیر اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید و این کار را برای پنج دقیقه دیگر ادامه دهید.

وقتی خمیر از کاسه جدا شد کره نرم شده را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن دوباره مخلوط کنید و این کار را پنج دقیقه دیگر تکرار کنید.

مقدار آرد مورد نیاز برای خمیر بستگی به دما و رطوبت محلی دارد. خمیر باید نرمتر از نان معمولی و به اندازه کافی غلیظ باشد که در تابه بریزد، اما نه خیلی آبدار. اگر خمیر خیلی آب شد، کمی آرد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. اگر خمیر خیلی خشک شد کمی شیر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

در صورت لزوم، می‌توانید از وردنه برای باز کردن خمیر روی سطح صاف استفاده کنید و سپس آن را به هم برگردانید تا بهتر ورزیده شود، هرچند ممکن است خمیر چسبناک‌تر شود. با این روش خمیر انعطاف پذیرتر شده و راحتتر از سطح جدا می شود. آرد اضافی را فقط در صورت نیاز و اگر خمیر خیلی آبکی بود اضافه کنید، زیرا بدون آرد اضافی، خمیر بافت سبک تری خواهد داشت. یا می توانید 5 تا 10 دقیقه دیگر خمیر را با استفاده از همزن ورز دهید.

خمیر را در یک کاسه بزرگ و تمیز قرار دهید و در جای گرم با دمای حدود 30 درجه سانتیگراد بگذارید 30 دقیقه استراحت کند و حجم بگیرد.

مرحله دوم تهیه شیرینی ساوارین

خمیر را روی یک سطح صاف و تمیز قرار دهید و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. نیمی از خمیر را در یک کیسه شیرینی یکبار مصرف با نوک متوسط ​​قرار دهید و از آن برای پر کردن هشت رامکین کوچک به اندازه یک سوم ارتفاع هر کدام استفاده کنید.

با احتیاط و به آرامی باقیمانده خمیر را داخل تابه بزرگتر بریزید و آن را به طور یکنواخت در تمام سطح تابه پخش کنید تا فقط یک چهارم تا یک پنجم حجم آن پر شود.

سپس دو ساوارین را در جای گرمی (حدود 25 تا 30 درجه سانتیگراد) قرار دهید تا حجم آنها دو برابر شود که بین نیم ساعت تا یک ساعت طول می کشد. در پایان این مرحله، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد برای ساوارینی های کوچک و 160 درجه سانتیگراد برای ساوارینی های بزرگتر گرم کنید.

مرحله سوم تهیه شیرینی ساوارین

ساوارین های کوچک را حدود 15 تا 20 دقیقه بپزید، تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند یا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. ساوارین بزرگتر به زمان بیشتری یعنی حدود 30 تا 40 دقیقه برای پخت کامل نیاز دارد.

بعد از اتمام پخت ساوارین ها را روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

برای تزیین ساوارین ها می توانید از هر میوه ای که دوست دارید مانند توت فرنگی، تمشک، کیوی، انگور یا میوه های دیگر استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا