فوت و فن فیله استریپس در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن فیله استریپسو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
نوارهای فیله ساق و فن
نوارهای فیله پا و پنکه و راز فیله های خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نوارهای مرغ که به عنوان فیله نیز شناخته می شوند، یکی از محبوب ترین غذاها در دنیای فست فود هستند. این غذا از برش های نازک سینه مرغ یا فیله مرغ تهیه می شود که روی آن ها را با مخلوط آرد مخصوص نوارهای فیله می پوشانند و به روش خاصی سرخ می کنند تا بافتی ترد و پوسته پوسته داشته باشد.
فیله استریپس نوع خاصی از مرغ سوخاری است که با سایر انواع مرغ سوخاری تفاوت دارد به خصوص از نظر ضخامت پوشش آردی که روی مرغ قرار می گیرد.
بعضی ها فکر می کنند تهیه نوار مرغ در خانه کار سختی است، اما واقعیت این است که با کمی حوصله و دقت می توانید به راحتی در اولین امتحان، نوار مرغ خانگی خوشمزه و ترد درست کنید.
مواد لازم برای تهیه فیله خانگی
8 عدد فیله مرغ
2 عدد پیاز
½ فنجان آب
2 لیوان آرد سفید
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل سفید 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
زنجبیل ½ قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه فیله خانگی
برای تهیه نوار مرغ خانگی می توانید از فیله مرغ آماده استفاده کنید و یا سینه مرغ را به صورت نواری به اندازه فیله برش بزنید و با طعم های مختلف بپزید.
ادویه ها را به جز پودر زنجبیل با هم مخلوط کنید.
برای طعم دادن به مرغ، پیاز را خلال کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
نصف فنجان آب گرم، نصف قاشق چایخوری نمک و نیمی از ادویه ها را به کاسه اضافه کنید.
مقداری زعفران پخته شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.
فیله های مرغ را به کاسه اضافه کنید و با مواد ماریناد خوب مخلوط کنید. سپس روی کاسه را بپوشانید و به مدت 4 ساعت تا یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
آرد را با پودر زنجبیل، ادویه جات باقی مانده و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
یک کاسه آب سرد با تکه های یخ آماده کنید.
یک قابلمه عمیق روی اجاق گاز قرار دهید و به اندازه ای روغن اضافه کنید تا فیله ها شناور شوند.
تابه را گرم کنید تا روغن کاملا داغ شود.
فیله ها را یکی یکی در آرد آغشته کنید، سپس آنها را در آب یخ فرو کنید. این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید تا سطح فیله ها پوسته پوسته و پفکی شود.
فیله ها را در چربی گرم شده قرار داده و سرخ می کنند تا طلایی شوند. سپس فیله ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.
مواد مورد نیاز برای تهیه نوار فیله برای رستوران ها
12 عدد فیله مرغ
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
350 گرم آرد
آب و یخ کافی
نمک، فلفل و آویشن به مقدار کافی
سیر، فلفل قرمز و پودر فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه نوارهای فیله در رستوران
برای تهیه نوارهای مرغ به سبک رستورانی، فیله های مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با چاشنی هایی مانند نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه مزه دار کنید.
سپس سس خردل و روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و تکه های مرغ را با این مخلوط ماساژ دهید. روی کاسه را بپوشانید و مرغ را حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
در ظرفی دیگر آرد را با مقادیر مناسب نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه مخلوط کنید.
یک کاسه آب سرد با تکه های یخ در کنار خود آماده کنید.
فیله های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد و سپس در آب یخ آغشته کنید و این کار را تکرار کنید و در آخر دوباره آنها را در آرد بغلتانید.
آرد را به آرامی روی فیله ها بمالید تا بافتی پوسته پوسته ایجاد شود.
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به اندازه ای روغن بریزید که فیله ها در آن شناور شوند.
فیله های مرغ را دو طرف در چربی داغ سرخ می کنند و بعد از سرخ شدن روی حوله می گذاریم تا چربی اضافی آن گرفته شود. نوارهای مرغ را با سس به دلخواه سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه فیله فست فود با سیب زمینی سرخ شده
فیله مرغ 1 کیلوگرم
شیر 1 لیوان
250 گرم آرد سفید
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
2 قاشق غذاخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری آویشن
ادویه برای مرغ و ماهی 1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری پودر خردل
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سیب زمینی به میزان دلخواه
آب و یخ به میزان لازم
طرز تهیه فیله فست فود با سیب زمینی سرخ شده
در یک کاسه بزرگ شیر را با ادویه های انتخاب شده مخلوط کرده و فیله مرغ را به این مخلوط اضافه کنید. کاسه را در یخچال بگذارید و حدود یک ساعت صبر کنید تا فیله ها طعم آن را بگیرند.
سیب زمینی ها را پوست گرفته، ورقه ای برش دهید و در ظرفی پر از آب و یخ قرار دهید.
آرد را با همان مقدار ادویه ای که قبلا با شیر مخلوط کردید مخلوط کنید.
فیله های طعم دار شده را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس در مخلوط شیر فرو کنید. این کار را سه بار تکرار کنید.
سپس فیله ها را تکان دهید تا آرد اضافی گرفته شود و حالت پوسته پوسته شدن پیدا کند. سپس برای حفظ این بافت، فیله ها را بلافاصله در روغن داغ سرخ کنید.
در تابه ای جداگانه سیب زمینی های خرد شده را با نمک و زردچوبه تفت دهید.
فیله ها را در چربی داغ به مدت 3-4 دقیقه از هر طرف سرخ کنید.
نوارهای فیله ساق و فن
برای تهیه فیله خانگی، انتخاب ادویه ها کاملا به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. چند پیشنهاد برای ترکیب ادویه ها عبارتند از:
مخلوطی از پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز، آویشن، زردچوبه و نمک.
یا از ادویه هایی مانند نمک، پاپریکا، پودر سیر، پاپریکا، آویشن و پودر پیاز استفاده کنید.
برای به دست آوردن بافت پوسته پوسته فیله های مرغ، پس از دو بار فرو بردن آنها در آب یخ و آرد، برای بار سوم آنها را در آرد آغشته کنید. سپس فیله را بین دست های آردپاشی شده نگه دارید و با حرکات سریع و چرخشی دست در جهات مخالف یک بافت پوسته پوسته ایجاد کنید.
استفاده از موچین به جای دست می تواند به این روند کمک کند زیرا دست های شما تمیز و خشک می مانند. پس از دوبار فرو بردن فیله در آب یخ و آرد، دست ها را با آرد پاشیده و فیله را بین دست های آردپاشی شده قرار دهید تا فقط با آرد در تماس باشد. سپس دست ها را مالش دهید تا فیله ها بافت پوسته پوسته و ناهمواری پیدا کنند، سپس سرخ کنید.