فوت و فن لوکوم در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن لوکومو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
پای لوکوم و پنکه
پای لوکوم و پنکه راز لذیذ ترکی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
این مقاله شما را با دستور العمل های مختلف برای تهیه شیرینی ترکی با طعم های مختلف آشنا می کند و نکات کلیدی برای تهیه موفقیت آمیز این دسر محبوب ترکی را به شما ارائه می دهد. با روشهای مختلف تهیه و تهیه لذیذ ترکی آشنا میشوید و میتوانید این دسر خوشمزه را که برای برپایی مهمانیها و مجالس دوستانه نیز انتخابی عالی است، با لذت میل کنید.
اگرچه در نگاه اول مراحل تهیه شیرینی ترکی با این دستورات آسان به نظر می رسد و دستورالعمل های آن در منابع زیادی موجود است، اما نکته مهم این است که برای رسیدن به بافتی مناسب و یکنواخت باید مهارت بالایی داشت.
بیایید با معنی نام لذیذ ترکی شروع کنیم و قبل از اینکه به تاریخچه آن نگاهی بیندازیم، دلایل خوشمزه بودن این شیرینی را کشف کنیم.
بر اساس برخی منابع، نام لوکم ترکی که در زبان عربی «رحات الحلقوم» نامیده می شود، به معنای «تسکین گلو» است و از واژه هایی مانند «لوکمه» و «لوکما» به معنای «قطعه ای از گلو» گرفته شده است. غذایی که در دهان می ریزند».
محبوبیت لذیذ ترکی در مناطق آناتولی به قرن پانزدهم برمی گردد و در قرن هفدهم به اوج خود رسید. در قرن هجدهم این شیرینی توسط مسافرانی به اروپا آورده شد و به «شیرینی ترکی» معروف شد و در آنجا نیز از آن لذت می بردند. تولید انبوه شیرینی ترکی در امپراتوری عثمانی در سال 1777 آغاز شد.
در اصل، شیرینی ترکی با کمک عسل، شربت میوه و آرد تهیه می شد و با اختراع نشاسته و شکر تصفیه شده، تغییراتی در فرآیند تولید به وجود آمد.
طرز تهیه شیرینی انار
مواد لازم شربت
آب: 3 لیوان
شکر: ۲ پیمانه
1 قاشق چایخوری آب لیمو
مواد لازم برای تهیه دمنوش انار
آب انار فشرده: 1 پیمانه
آب: 1 فنجان
پودر قند: نصف قاشق چایخوری
نشاسته گندم: 1 فنجان
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
فندق به مقدار لازم
وانیل به میزان لازم
پودر نارگیل به میزان لازم
ابتدا آب را در قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید تا شربت شود. به محض اینکه مخلوط به نقطه جوش رسید، آب لیمو را اضافه کنید. همزمان آب انار، آب، نشاسته و شکر گلابی را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به شربت در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید مایع به مدت 30 دقیقه غلیظ شود و مدام هم بزنید. سپس مایه مایه گرفته را در سینی که از قبل چرب کرده اید پهن کنید و فندق آسیاب شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس ژله را در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن به قطعات دلخواه برش می زنیم و در مخلوط وانیل، نارگیل و نشاسته می غلتانیم.
طرز تهیه لذیذ هویج
8-7 هویج بزرگ
نشاسته: 5 قاشق غذاخوری
شکر: 1 پیمانه
وانیل: به مقدار لازم
پودر نارگیل: به مقدار لازم
پودر پسته: به مقدار لازم
ابتدا هویج ها را پوست بگیرید و به دو یا سه قسمت تقسیم کنید. هویج ها را در قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید تا کاملا روی هویج ها را بپوشاند و سپس آنها را بپزید تا کاملا نرم شوند. یک فنجان آب پخت و پز رزرو کنید.
وقتی هویج ها نرم شدند، هویج ها را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و آب گرم رزرو شده را به آن اضافه کنید و با مخلوط کن خوب هم بزنید. سپس پوره هویج را به تابه یا قابلمه مناسبی منتقل کنید. نشاسته، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط بجوشد و غلیظ شود. پس از بلند شدن، مخلوط را روی سینی یا فویل از قبل چرب شده پخش می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود.
می توانید این مخلوط را یک شب در یخچال نگهداری کنید تا کاملا خودش را بگیرد. پس از سفت شدن مخلوط، برش آن آسان خواهد بود. هر تکه را به شکل رول در آورید و در نارگیل بغلتانید. برای تزیین می توانید از پودر پسته استفاده کنید.
چه این لذیذهای ترکی برای مدتی سرد شوند و چه بلافاصله سرو شوند، به عنوان دسرهای خوشمزه ترکی آماده می شوند.
طرز تهیه شیرینی ترکی صورتی
پودر قند: 4 پیمانه
آب: 4 فنجان (برای باز کردن یک فنجان نشاسته استفاده می شود)
آب لیمو: 1 قاشق چایخوری
نشاسته: 1 فنجان
کبوتر: نصف فنجان
رنگ خوراکی: نوک یک قاشق چایخوری
در قابلمه ای شکر، سه پیمانه آب و آبلیمو را مخلوط کرده و روی آتش بگذارید. وقتی دیدید شربت شروع به جوشیدن کرد، یک فنجان نشاسته را با یک فنجان آب مخلوط کنید و به مایع در حال جوش اضافه کنید و حدود 35 تا 40 دقیقه مدام هم بزنید تا غلظت یکنواخت و غلیظی به دست آید.
این مرحله از پخت نیاز به صبر و هم زدن مداوم دارد. اگر کاملا نپزید و به جای نیم پز، بافت نهایی پودینگ مانند می شود. بعد از 35 تا 40 دقیقه از پخت، مخلوط را از روی حرارت بردارید و نصف فنجان گلاب و یک قاشق چایخوری رنگ خوراکی به آن اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید. مخلوط تمام شده را در تابه ای که از قبل با روغن چرب کرده اید بریزید و بگذارید ده دقیقه بماند سپس روی آن نشاسته بپاشید. پس از سرد شدن مخلوط را به مدت سه ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
پس از سه ساعت استراحت، ابتدا مخلوط را به صورت نوارهای نازک برش دهید و سپس آنها را به مکعب های کوچک تقسیم کنید.
طرز تهیه لذیذ شکوفه پرتقال
آب پرتقال: 3 فنجان
پودر قند: 1 قاشق چایخوری
نشاسته: 1 قاشق چایخوری
از پرتقال معطر برای تهیه یکی از ساده ترین، مفیدترین و خوشمزه ترین شیرینی های ترکی استفاده می شود. ابتدا آب پرتقال را بگیرید و از صافی رد کنید تا تمام تفاله آن گرفته شود. سپس آب پرتقال صاف شده، نشاسته و شکر را در قابلمه ای بریزید و قبل از گذاشتن روی حرارت با دقت مخلوط کنید. مخلوط را گرم کنید و مدام هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند. وقتی شروع به جوشیدن کرد مدتی دیگر ادامه دهید سپس آن را از روی حرارت بردارید و در ظرفی که از قبل چرب کرده اید قرار دهید.
وقتی مخلوط به دمای محیط رسید، چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود. پس از خنک شدن کامل، به قطعات دلخواه برش دهید و در پودر نارگیل بغلتانید تا کاملا بپوشد.