آشپزی

فوت و فن مارمالاد سیب در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مارمالاد سیبو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر مارمالاد سیب

هنر مارمالاد سیب و راز خوشمزه مارمالاد سیب خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مارمالاد که به صورت مربای شفاف و بدون تکه های میوه درست می شود از جوشاندن میوه هایی مانند سیب تهیه می شود. در فرآیند تهیه مارمالاد، میوه ها را همراه با آب، شکر و ژلاتین می جوشانند. جوشاندن کمتر میوه ها هنگام تهیه مارمالاد باعث می شود که عطر و طعم آنها بهتر حفظ شود. مارمالاد سیب به عنوان یکی از پرطرفدارترین انواع مارمالاد در دنیا شناخته می شود که می توان آن را با نان و کره به عنوان یک میان وعده خوشمزه میل کرد و از آن برای تهیه کیک مربا، کیک پر کردن و تزیین دسر استفاده کرد. این مقاله شما را با دستور تهیه مارمالاد سیب و نکات و تکنیک های خاص مورد نیاز برای تهیه آن آشنا می کند.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب

سیب: 500 گرم

شکر: 400 گرم

پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری

آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری آب لیمو

زعفران آب پز: به مقدار لازم

طرز تهیه مارمالاد سیب

سیب ها را ابتدا پوست گرفته، تکه تکه می کنیم و در قابلمه مناسبی می ریزیم. یک فنجان آب اضافه کنید و روی اجاق بگذارید تا سیب ها دم بکشد.

پس از پخته شدن سیب ها، آن ها را با استفاده از همزن یا همزن دستی پوره کنید. سپس شکر و آبلیمو را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود قبل از اینکه سس سیب به جوش بیاید. به محض شروع به جوشیدن، حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید مخلوط به مدت بیست دقیقه بپزد.

پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب سرد حل کرده و روی بخار آب در حال جوش قرار دهید تا شفاف شود. سپس به همراه زعفران آماده شده به مخلوط اضافه کنید. دوباره در قابلمه را ببندید و ده دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بگذارید بجوشد.

در نهایت حرارت را خاموش کرده و پس از خنک شدن مارمالاد آن را در شیشه های استریل شده بریزید و درب آن را خوب ببندید. مارمالاد را برای نگهداری طولانی مدت تا یک سال در یخچال قرار دهید.

هنر مارمالاد سیب

هنگام جوشاندن مارمالاد، برای جلوگیری از تشکیل شکر، از کشیدن قاشق در امتداد دیواره های داخلی کاسه خودداری کنید و هنگام انتقال آن به لیوان، لبه های لیوان را پاک نکنید.

مارمالاد سیب ممکن است رنگ طبیعی نداشته باشد، بنابراین اضافه کردن رنگ خوراکی مصنوعی یا زعفران برای افزایش زیبایی آن مفید است.

این مارمالاد را می توان تا یک سال در فریزر نگهداری کرد.

برای خوش طعم شدن مارمالاد، می توانید در حین جوشاندن سیب ها در آب، چند عدد چوب دارچین به آن اضافه کنید و بعد از جوشیدن آن ها را بردارید. توجه داشته باشید که دارچین می تواند رنگ مارمالاد را تیره کند.

از آنجایی که سیب به طور طبیعی حاوی پکتین است، افزودن ژلاتین به دستور غذا اختیاری است.

به جای استفاده از پودر ژلاتین از ژلاتین ورقه ای استفاده نکنید زیرا باعث کدر شدن مارمالاد می شود.

فرآیند پخت سیب در آب بسیار مهم است، زیرا افزودن شکر در مراحل اولیه می‌تواند سیب‌ها را سفت کند و پخت کامل آن‌ها را بعدا دشوار کند.

مارمالاد داغ را داخل ظروف نریزید. بهتر است ابتدا کاملا خنک شود و سپس در ظرف مورد نظر بریزید.

مارمالاد سیب برای استفاده در مربا مناسب است. بعد از گذاشتن مارمالاد روی کیک، آن را محکم ببندید و یک شب کنار بگذارید تا کیک رطوبت مارمالاد را بگیرد.

استفاده از قابلمه مسی می تواند به بهبود رنگ مارمالاد کمک کند. اگر ظرف مسی در دسترس نباشد، می توان از ظرف شیشه ای استفاده کرد.

برای افزایش رنگ و طعم مارمالاد سیب می توانید آن را با سایر میوه ها یا سبزیجات مانند هویج، پرتقال یا توت فرنگی مخلوط کنید که رنگ و طعم متنوعی به محصول نهایی می دهد.

اگر اولین بار است که مارمالاد سیب درست می‌کنید، می‌توانید با نصف مواد موجود در دستور غذا شروع کنید تا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.

هرگز مارمالاد را در شیشه های مرطوب یا مرطوب نریزید یا از قاشق خیس استفاده نکنید زیرا باعث کپک زدن مارمالاد می شود.

توجه داشته باشید که مارمالاد با سرد شدن غلیظ می شود، بنابراین از گرم نگه داشتن آن خودداری کنید تا مارمالاد خیلی شیرین یا آبریزش نشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا