آشپزی

فوت و فن مارمالاد هلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مارمالاد هلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر مارمالاد هلو

هنر مارمالاد هلو راز خوشمزه مارمالاد هلو خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مارمالادها به دلیل بافت نرم و لطیفی که دارند در تهیه کیک، کاپ کیک و چیزکیک بسیار محبوب هستند. این محصولات خوشمزه را می توان برای مدتی در یخچال مخصوصا در فصل تابستان که هلو در دسترس است و با بالاترین کیفیت خود نگهداری کرد.

در تهیه مارمالاد گاهی اوقات از ژلاتین به عنوان افزودنی استفاده می شود اما با رعایت دستورالعمل های مشخص می توان مارمالاد با بافت شفاف و مناسب را بدون استفاده از ژلاتین به دست آورد. برای شکر نکردن مارمالاد، توصیه می شود آب لیموترش تازه یا اسانس لیمو را اضافه کنید. همچنین هلو به دلیل خواص فراوانی که دارد از جمله کمک به تنظیم فشار خون، بهبود عملکرد قلب، پیشگیری از سرطان، کمک به کنترل دیابت و بهبود هضم، محبوبیت خاصی دارد.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد هلو

هلو 1 کیلوگرم

شکر 700 گرم

اسانس نوک چای لیمو

طرز تهیه مارمالاد هلو

در ابتدای فرآیند تهیه مارمالاد هلو، ابتدایی ترین مرحله جداسازی پوست از هلو است. با ایجاد علامت مثبت (+) در پوست هلو شروع کنید. بعد در قابلمه ای آب را بجوشانید و وقتی آب به جوش آمد هلوها را به مدت 3 دقیقه در آن قرار دهید سپس بلافاصله هلوها را در همان زمان در آب یخ قرار دهید تا خنک شوند که پوست آنها را راحت کند.

بعد از پوست کندن هلوها را خرد کرده و هسته آن را جدا کنید. سپس با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز هلوها را پوره کرده و این پوره را در ظرف مناسبی بریزید.

شکر و آبلیمو را به این پوره اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر کاملا در پوره هلو حل شود و مخلوط به جوش بیاید. هنگام پختن مارمالاد، به طور مداوم کف را بشویید تا مارمالاد صاف و شفافی به دست آید. این مراحل را ادامه دهید تا مارمالاد به غلظت دلخواه برسد و کاملا شفاف شود. سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مارمالاد به دمای محیط برسد. در نهایت مارمالاد آماده شده را در ظروف استریل شده بریزید و برای مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کنید.

هنر مارمالاد هلو

برای بهبود و افزایش اثر رنگی مارمالاد هلو می توانید به میزان دلخواه از زعفران آسیاب شده استفاده کنید.

اگر کفی که روی مارمالاد ایجاد می شود در حین پخت پاک نشود، مارمالاد نهایی ممکن است کدر و رنگ پریده به نظر برسد.

توصیه می شود مارمالاد هلو را به مدت طولانی تری در ظروف فریزر مناسب نگهداری کنید تا کیفیت آن حفظ شود.

زمان لازم برای خارج کردن پوست هلو از آب در حال جوش ممکن است بسته به نرمی یا سفتی هلوها متفاوت باشد و باید تنظیم شود.

اگر می خواهید مارمالادی با بافت ژله ای تهیه کنید، می توانید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در نیم لیتر آب داغ حل کرده و در پایان پخت به مخلوط مارمالاد اضافه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا