فوت و فن مربای به در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مربای بهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر شیرینی
هنر مربا به و راز مربای خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین مرباها به معنای ایرانی مربای به است. مانند سایر مرباها، این مربا اغلب به عنوان یک گزینه محبوب صبحانه مصرف می شود. این مربا علاوه بر طعم بی نظیر، رنگ و درخشندگی بسیار زیبا و جذابی دارد.
مربای چغندر معمولاً در فصل پاییز درست می شود که میوه های چغندر به مقدار زیاد در بازار موجود است. به همین دلیل در مراحل تهیه این مربا باید نکات خاصی رعایت شود تا ماندگاری بیشتر حداقل یک سال یا بیشتر تضمین شود. علاوه بر این، با وجود اینکه میوه در برخی موارد شبیه سیب است، مربای تهیه شده از آن به رنگ قرمز جذاب و شفافیت بی نظیری می رسد.
مواد لازم برای تهیه مربا
برای تهیه مربا به یک کیلوگرم شکر و یک قاشق غذاخوری آبلیمو و 5 عدد هل نیاز داریم.
طرز پخت مربا
برای تهیه مربای چغندر ابتدا چغندر را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه برش دهید. سپس 7 پیمانه آب در قابلمه بریزید و لوبیاها را به آب اضافه کنید و باقالی ها را بپزید تا کمی نرم شوند. این مرحله حدود نیم ساعت طول می کشد.
بعد از این مرحله شکر و دانه هل را اضافه کنید و مربا را با حرارت ملایم حدود سه تا چهار ساعت بپزید تا قرمز شود. در آخر آبلیمو را به مربا اضافه کنید و 5 دقیقه ادامه دهید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن مربا را در شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
هنر شیرینی
برای تهیه مربا باید حرارت پخت را کمی داد و در حین پخت در ظرف خوب بسته شود.
استفاده از دم کرده زعفران می تواند به اصلاح رنگ مربا کمک کند.
استفاده از ظرف مسی در تهیه این مربا منجر به بهبود قابل توجه کیفیت نهایی مربا می شود.
این مربا با سایر مرباها متفاوت است. زیرا باید مربا را خیلی سریعتر از بقیه و در حالت نادرتر از حرارت خارج کنید. این به این دلیل است که اگر رقیق نشود، مربا بعد از مدتی ژلاتینی و سفت می شود.
اگر می خواهید مربا را بدون رقیق درست کنید، در ابتدای کار شکر را به مواد اضافه کنید و روی آن بپاشید.
جایگزینی آب لیمو با جوهر لیمو نیز گزینه خوبی است.
استفاده از دارچین به جای آبلیمو باعث تیره شدن رنگ مربا می شود.
با جوشاندن مربا قرمز و رنگ می شود.
اگر مربا کپک زد به دلیل آب زیاد یا شکر کم موادش می توانید کمی شکر اضافه کنید و بگذارید روی حرارت بجوشد تا مشکل حل شود.
برای افزایش ماندگاری مربا را در یخچال نگهداری کنید. این به شما کمک می کند که بدانید مربا غلیظ است یا نازک.
برای تهیه مربا توصیه می شود کمتر از سه کیلوگرم استفاده شود. زیرا افزایش مقدار می تواند کیفیت مربا را به خطر بیندازد.
شربت مربا باید قوام داشته باشد و مانند عسل از شکر خارج شود.
در مراحل تهیه مربا ابتدا کف ظرف را کف کنید و این کار را تا پایان پخت مربا انجام دهید.
اگر مربا را زیاد گرم کنید رنگ آن تیره می شود.
می توانید گردو را به مربا اضافه کنید تا طعم متنوعی به آن بدهد. برای این کار، گردوها را خرد کرده و به مخلوط مربا اضافه کنید.
هنگام تهیه مربای چغندر از چغندر کاملا زرد شده استفاده کنید.