آشپزی

فوت و فن مربای زرشک در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مربای زرشکو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنرها و صنایع دستی بربری شیرین

هنر و صنایع دستی مربای زرشک و راز خوشمزه مربای زرشک خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مربای شاه توت به دلیل طعم لذیذش بسیار محبوب است و معمولاً به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف می شود و سرشار از مواد مغذی است. این مربا را می توانید با کره، خامه یا روی پنکیک میل کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. برخی از افراد این مربا را به عنوان دسر نیز مصرف می کنند و یکی دو قاشق از آن را بعد از غذا می خورند.

زرشک در پاییز به صورت تازه در دسترس است، اما می توانید زرشک خشک را در سایر مواقع سال تهیه کنید. این میوه دارای خواص بسیاری است که از جمله آنها می توان به پیشگیری و بهبود دیابت، حفظ سلامت قلب، تسهیل عملکرد کبد و کیسه صفرا، درمان اسهال و بهبود عملکرد گوارشی اشاره کرد.

توت ها منبع عالی ویتامین C و ویتامین های گروه B مانند تیامین هستند. همچنین حاوی مواد معدنی مانند روی است که برای سلامت بدن بسیار مهم است.

مربای بربری یکی از مرباهای خوشمزه و معروف ایرانی است که با رنگ و طعم دلپذیرش بسیار جذاب است. این مقاله طرز تهیه مربای شاه توت را به شما آموزش می دهد و نکات مهمی را برای تهیه آن به اشتراک می گذارد. امیدواریم این مطالب برای شما مفید باشد و این مربای خوشمزه را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. هنگامی که نتیجه نهایی را به دست آوردید، از زمانی که برای تهیه این مربا صرف کرده اید پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم برای پخت مربای زرشک

بربری یک کیلویی

دو لیوان آب ولرم

شکر 1.5 کیلوگرم
وانیل، یک قاشق چایخوری “اختیاری”

آموزش درست کردن مربای زرشک

توت های زرشک را با دقت تمیز کنید و به مدت یک ساعت در آب سرد قرار دهید تا گل و لای آن کاملا گرفته شود.

بعد از اینکه توت زرشک را آبکش کردید و گذاشتید کاملا خشک شود و آب آن را خوب بگیرید، مرحله بعدی مربای زرشک است. میوه را با نصف شکر به صورت لایه لایه در ظرفی بریزید. به طور خاص، یک لایه توت سیاه و سپس یک لایه شکر اضافه کنید. سپس ظرف را به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر خوب حل شود. این مرحله بهترین راه ممکن برای شیرین کردن زرشک است.

بعد از 6 ساعت زرشک ها را از یخچال خارج کنید. سپس کار آماده سازی کیک را ادامه دهید. پس شکر را با مقداری آب گرم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. بعد از نیم ساعت خمیر ساز را چک کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

بعد از اینکه قوام دلخواه را در شیرینی‌پز ایجاد کردید، حبه‌های زرشک را داخل شیرینی‌پز بریزید و بگذارید به مدت پنج دقیقه با شیرینی‌پز بجوشد.

در مرحله آخر بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کرده و اجازه دهید مربا خنک شود. اگر می خواهید طعم وانیلی را به مربای خود اضافه کنید، در این مرحله این کار را انجام دهید.

هنرها و صنایع دستی بربری شیرین

در تهیه مربای زرشک به نکات زیر توجه کنید:

شکر را به میوه اضافه نکنید تا شاه توت خشک نشود و شکل خود را حفظ کند.

مراقب باشید شربت شکر آنقدر نجوشد که مربای زرشک را شکر کند.

دقت کنید که شربت شکر غلظت کافی داشته باشد و آب اضافی در آن باقی نماند تا مربا کپک نزند.

اگر طعم وانیل را ترجیح نمی دهید، می توانید به جای آن از هل استفاده کنید.

برای ماندگاری بهتر، مربای زرشک را در ظروف شیشه ای بریزید و به مدت حداقل 5 ساعت بیرون از یخچال به صورت وارونه قرار دهید.

برای تهیه مربای زرشک ترجیحا از ظروف لعاب دار یا شیشه ای استفاده کنید.

اگر به دلیل بوی ترش زرشک از گلاب استفاده نمی کنید، می توانید از افزودن گلاب به مربا خودداری کنید تا بوی ترش مربا بیشتر نشود. زیرا ممکن است برای برخی افراد جذاب نباشد.

توت میوه ای با طعم ترش است و با افزودن شکر شیرین می شود. برای تنظیم شیرینی مربای زرشک، مقدار شکر را با توجه به ذائقه خود و خانواده تعیین کنید.

برای رسیدن به طعم و قوام مطلوب، مهم است که مربای زرشک حداقل دو روز در یخچال بماند.

برای جلوگیری از سفت شدن مربا به تدریج آب جوشیده را به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. همچنین زرشک را ابتدا به شهد اضافه کنید و سپس بجوشانید تا زرشک له نشود و رنگ آن تغییر نکند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا