آشپزی

فوت و فن مربای سیب در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مربای سیبو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر مربای سیب

هنر مربای سیب و راز خوشمزه مربای سیب خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مربای سیب یکی از مرباهای پرطرفدار در دنیا به حساب می آید و می توان آن را با دستور پخت و انواع مختلف میوه سیب تهیه کرد. این غذای خوشمزه را می توان از انواع سیب مانند سیب زرد، سبز، قرمز و حتی سیب گلابی تهیه کرد.

مربای سیب در کشور ما یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین انواع مرباها است و برای صبحانه یا شام یکی از گزینه های رایج محسوب می شود. این مربا را می توانید برای صبحانه با خامه یا همراه با کره میل کنید و همچنین با هر پنکیک سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای سیب

شکر 1 کیلوگرم

سیب 1 کیلوگرم

گلاب 4 گرم غذا

3 قاشق غذاخوری آب لیمو

زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

آموزش درست کردن مربای سیب

برای تهیه مربای خانگی سیب ابتدا سیب ها را با دقت بشویید و پوست آن ها را بگیرید. سپس سیب ها را از وسط نصف کرده و با استفاده از چاقو یا ابزار مخصوص، هسته آن را جدا کرده و به مکعب های بزرگ یا به شکل دلخواه برش دهید.

سیب های ورقه شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. در ظرفی یک لیوان آب را با آبلیمو مخلوط کرده و به تدریج روی سیب ها بریزید تا تیره نشوند. سپس چهار پیمانه آب با شکر را در قابلمه ای بریزید و شکر را با قاشق در آب حل کنید تا شربت بجوشد.

سیب ها را از آبکش خارج کرده و به شربت اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا مربا به غلظت دلخواه برسد. زعفران پخته شده را اضافه کنید و بگذارید مربا بپزد. بعد از 20 دقیقه مربا را با قاشق کم عمق شکسته و اگر سیب ها نرم شدند و شربت به غلظت دلخواه رسید آماده است.

مربای سیب بعد از سرد شدن سفت تر می شود. گلاب را اضافه کنید و به آرامی با قاشق هم بزنید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مربا خنک شود. در نهایت مربا را در شیشه ریخته و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

هنر مربای سیب

به جای استفاده از آب لیمو، می توانید از نوک یک قاشق چای خوری آب لیمو برای خیس کردن سیب ها استفاده کنید.

برای خیساندن سیب ها به جای آب لیمو از آبلیموی تازه توصیه می شود.

به جای برش دادن سیب ها، می توانید از رنده استفاده کنید و آنها را خرد کنید.

اگر می خواهید مربای قرمز رنگی داشته باشید، نیم ساعت بعد از شروع به پختن مربا، شعله زیر قابلمه را روشن کنید و حرارت زیر قابلمه را به کمترین درجه کاهش دهید. سپس صافی تمیز را روی درب قابلمه قرار دهید و یک یا دو ساعت اجازه دهید مربا کمی رنگ بگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا