فوت و فن مربای گل در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مربای گلو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر مربای گل
هنر و تکنیک مربای گل و راز خوشمزه مربای گل خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
برای تهیه مربای گل رز یا گل رز از انواع گل های تازه یا خشک استفاده می شود. مربای معطر بسیار خوشمزه ای است که از گلهای محمدی از نقاط مختلف کشور تهیه می شود. به عنوان مثال گلاب از مناطق آذربایجان و شهرهای مختلف آن به عنوان بهترین نوع گل رز برای تهیه این مربا شناخته می شود. زیرا این گل ها رگ تلخی ندارند و نیازی به جوشاندن ندارند.
برای تهیه این مربا دستورات و نکات مهم زیادی وجود دارد که در این رساله به دقت توضیح داده شده است. بنابراین توصیه می شود ابتدا دستورالعمل را با تمام نکات و توضیحات آن مطالعه کرده و سپس مربا را تهیه کنید. همچنین برای تنوع در این مربا می توانید از مغزهای مختلف مانند گردو یا پسته استفاده کنید
مواد لازم برای تهیه مربای گل
دو عدد گلبرگ رز
شش فنجان شکر سفید ساده
سه لیوان آب
یک چهارم قاشق چایخوری آب لیمو
آموزش درست کردن مربای گل
برای تهیه مارمالاد گل محمدی که صبحانه ای مقوی و خوش طعم است و انرژی لازم برای شروع یک روز پر استرس یا مدرسه را می دهد، ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس یک چهارم قاشق چای خوری جوهر لیمو را به آب اضافه کنید و شکر را نیز به آب اضافه کنید. حاصل این ترکیب را بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید تا شکر کاملا حل شده و به قوام برسد.
وقتی آب داخل قابلمه به غلظت دلخواه رسید، گلبرگ های خرد شده را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا حجم آنها کم شود. سپس یک فنجان آب جوش به تابه اضافه کنید و حدود بیست دقیقه صبر کنید تا گلبرگ ها در تابه باقی بمانند. حتماً در این مرحله ظرف را بپوشانید. اگر گلبرگ ها تغییر رنگ دادند نگران نباشید زیرا با اضافه شدن به آب میوه به رنگ اصلی خود باز می گردند.
وقتی شیره به غلظت دلخواه رسید، گلبرگ ها را به شیره اضافه کنید و حدود شش دقیقه صبر کنید تا روی آتش بماند. در این مرحله از تلخی مربا جلوگیری می کند. بعد از شش دقیقه حرارت را خاموش کرده و درب قابلمه را گذاشته و قابلمه را داخل این ظرف قرار دهید تا گلبرگ ها شوکه شوند و رنگ بیشتری بگیرند. بعد از سرد شدن مربا، آن را در ظرف شیشه ای قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.
هنر مربای گل
سعی کنید برای تهیه مربای گل محمدی به جای آبلیمو از آبلیمو استفاده نکنید، زیرا آبلیمو رنگ زیبایی به آن می دهد و همچنین مربا را از شکرک زدن جلوگیری می کند.
اگر در حین پخت شربت به دو طرف قابلمه پاشید، حتماً آن را با برس آغشته به آبلیمو تمیز کنید، زیرا ذرات شکر باعث میشود مربا دلمه شود.
تلخی مربا به دو عامل بستگی دارد: اول اینکه خود گلبرگ ها تلخ باشند و دوم اینکه بگذارید گلبرگ ها روی حرارت زیاد بجوشد.
برای تهیه این مربا از گلبرگ های مناطق خشک و کویری استفاده نکنید، زیرا تلخ هستند و باید چندین بار جوشانده شوند تا تلخی آنها کم شود. این می تواند منجر به از بین رفتن طعم شیرین شود.
استفاده از دمکن باعث حفظ عطر مربا و جلوگیری از تعریق و ریختن آب داخل مربا می شود.
استفاده از شوکر حرارتی و گذاشتن مربا در آب یخ باعث می شود رنگ مربای شما زیباتر و تیره نشود و رنگ گلبرگ ها به خوبی بیرون بیاید و روی مربا را تزئین کنید.
برای رنگ دادن به مربا می توانید از گلبرگ های کامل یا خرد شده استفاده کنید. اگر از گلبرگ های کامل استفاده می کنید، انتهای سفید را با قیچی ببرید. و اگر می خواهید از گلبرگ های برش خورده استفاده کنید، قسمت صورتی گلبرگ ها را با قیچی ببرید. اما به خاطر داشته باشید که گلبرگ های بزرگتر بیشتر زیر دندان احساس می شوند.