آشپزی

فوت و فن مرصع پلو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مرصع پلوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و صنایع دستی مرصع پلو

هنر و تکنیک مورس پلو راز طعم شگفت انگیز برنج خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مرسه پلو که به آن «جواهر پلو» یا «پلو شیرین» نیز می گویند، یک غذای سنتی ایرانی است که به ظاهر زیبا و طعم دلچسبش معروف است. این غذا از ترکیب برنج سفید، زعفران، خلال بادام، خلال پسته، کشمش، شاه توت، پوست پرتقال و مرغ یا گوشت گوسفند درست می شود.

نام “Mrsa Pilau” به معنی “پلو جواهرساز” است و به دلیل تزئین رنگارنگ این غذا با تکه های میوه و آجیل به این غذا داده شده است. مرسی پیلو اغلب به عنوان یک غذای خاص سرو می شود و در مناسبت های خاص مانند عید نوروز و یلدا طرفداران زیادی دارد.

تاریخ مرصع پولو

تاریخ دقیق مرسی پیلو مشخص نیست، اما برخی معتقدند این غذا از دوران صفویه است. در آن زمان مرسا پیلو به عنوان یک غذای مجلل در دربار پادشاهان سرو می شد.

مواد لازم برای فیلینگ برنج

برنج: 3 پیمانه

گوشت مرغ یا گوسفند: 500 گرم

زعفران: به مقدار لازم

خلال بادام: 1/2 فنجان

پسته خلال شده: 1/2 فنجان

کشمش: 1/2 فنجان

بربری: 1/2 فنجان

پوست پرتقال: 1/4 فنجان

پیاز: 2 عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

کره: به میزان لازم

طرز تهیه برنج پلو

برنج را خیس کنید و چند ساعت کنار بگذارید.

مرغ یا گوشت را با پیاز، نمک و فلفل بپزید.

خلال بادام، خلال پسته، کشمش و شاه توت را جداگانه خیس کنید.

پوست پرتقال را به صورت خلال در می آورند و در آب جوش می جوشانند تا تلخی آن از بین برود.

زعفران را بجوشانید.

برنج را آبکش کرده و در قابلمه بریزید.

زعفران پخته شده را به برنج اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

مرغ یا گوشت پخته شده را برش بزنید.

خلال بادام، خلال پسته، کشمش، شاه توت و پوست پرتقال را به برنج اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید.

خمیر پیلو را روی حرارت ملایم بجوشانید تا پخته شود.

روی پلو را با مرغ یا گوشت چرخ کرده و زعفران پخته تزیین کنید.

هنر و صنایع دستی مرصع پلو

برای تزیین پیلو می‌توانید از برش‌های میوه‌ها و آجیل‌های دیگر مانند خلال گردو، خلال فندق و ورقه‌های بالانگ نیز استفاده کنید.

در صورت کمبود وقت می توانید به جای زعفران پخته از زعفران آسیاب شده استفاده کنید.

مرصع پیلو را می توانید با ماست یا سالاد سرو کنید.

مرسا پیلاو یک غذای خوشمزه و رنگارنگ است که می توان آن را به عنوان یک غذای کامل و یا به عنوان یک غذای خاص سرو کرد. با کمی حوصله و دقت می توانید این غذای لذیذ را در خانه خودتان تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا