آشپزی

فوت و فن مرغ سوخاری کره ای در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن مرغ سوخاری کره ایو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر مرغ سرخ شده کره ای

هنر مرغ سوخاری کره ای و راز خوشمزه مرغ سوخاری کره ای خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

مرغ سرخ شده کره ای به دو نوع اصلی تقسیم می شود:

مرغ سوخاری تند کره ای

این نوع مرغ سوخاری که به داکگونجونگ نیز معروف است در سس کره ای تند و شیرین آغشته می شود. طعم این مرغ ترکیبی از تند، شیرین و شور است و به عنوان یک غذای خیابانی محبوب در کره جنوبی شناخته می شود.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری تند کره ای

ران یا سینه مرغ بدون استخوان

شیر نر

نمک

فلفل

سیر

زنجبیل

نشاسته ذرت

روغن برای سرخ کردن

سس سویا

سرکه سیب

پوره فلفل قرمز

عسل

روغن کنجد

شکر قهوهای

بادام زمینی (اختیاری)

طرز تهیه مرغ سوخاری تند کره ای

مرغ ها را به صورت مربع برش دهید و چربی اضافی آن را بردارید.

مرغ ها را همراه با شیر به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

نمک، فلفل، سیر و زنجبیل را به مرغ اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.

مواد سس را در تابه ای با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.

جوجه ها را در آرد ذرت میغلطانند و در روغن داغ سرخ می کنند.

مرغ سرخ شده را به سس تند و شیرین آغشته کنید.

مرغ سوخاری تند کره ای را با بادام زمینی خرد شده سرو کنید.

کره کره ای مرغ سرخ شده

این نوع مرغ سوخاری در کره آب شده پخته می شود و طعم کره ای و لطیفی دارد.

مواد لازم برای مرغ کره ای کره ای

ران یا سینه مرغ بدون استخوان

ارد

یک تخم مرغ

آرد سوخاری

نمک

فلفل

کره

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه مرغ کره ای کره ای

جوجه ها را به دلخواه برش دهید.

مرغ ها را در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید.

نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید.

کره را در تابه ذوب کنید.

مرغ ها را در روغن داغ سرخ کنید.

مرغ سرخ شده کره ای را با سس دلخواه سرو کنید.

هنر مرغ سرخ شده کره ای

برای طعم بهتر مرغ سوخاری کره ای می توانید از مرغ های تازه و مرغوب استفاده کنید.

برای سرو مرغ سوخاری کره ای می توانید از سس های مختلفی مانند سس کچاپ، مایونز و سس تند استفاده کنید.

مرغ سوخاری کره ای را می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا به عنوان پیش غذا سرو کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا