فوت و فن پخت آش امام حسین در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت آش امام حسینو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پخت آش امام حسین
هنر آشپزی امام حسین و راز ذوق آش امام حسین خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
آش گندم یزدی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه استان یزد است که به طعم فوق العاده اش معروف است و به آش عباسعلی کرمانشاهی نزدیک است. این سوپ اغلب در ماه های محرم و صفر تهیه می شود و از گوشت و دبنه استفاده می شود که در نتیجه ترکیب این مواد طعم بی نظیری دارد. در فصل سرد و روزهای سرد زمستان می توانید این سوپ مقوی را در خانه تهیه کنید. استان یزد به دلیل فرهنگ غنی خود شناخته شده است و غذاهای سنتی زیادی تولید می کند که شاید امروزه کمتر نام برخی از آنها شنیده شده است. آش گندم یزدی که به آن آش امام حسین یا امام حسینی نیز می گویند یکی از غذاهای بی نظیر این منطقه است.
مواد لازم برای تهیه آش امام حسین
1 عدد پیاز
300 گرم گوشت
دم 50 گرم
بلغور گندم 2 پیمانه
2 فنجان نخود
لوبیا چیتی 1 پیمانه
عدس 1 پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
آموزش پخت سوپ گندم
ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خوب خیس کنید و چند بار آب روی حبوبات را عوض کنید تا به راحتی بپزند و پف نکنند. همچنین بلغور گندم را چند ساعت قبل خیس کنید و عدس را حدود یک ساعت قبل از زمان پخت در آب خیس کنید. سپس نخود و لوبیا را جداگانه در کمی آب بجوشانید تا نرم شوند.
پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید. سپس در تابه سرخ کنید تا نرم و شیشه ای شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس دم کرده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. در آخر زردچوبه و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید.
حالا روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید گوشت بپزد. برای سهولت در کار می توانید از زودپز استفاده کنید. پس از پخت، گوشت را ریش ریش کنید و دم آن را کنار بگذارید. سپس گندم و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و زمان بگذارید تا عدس و گندم بپزند.
وقتی عدس پخته شد، وقت آن است که نخود و لوبیا را اضافه کنید. بگذارید همه مواد خوب بجوشد و سوپ غلیظ شود. سپس نمک را اضافه کرده و گوشت رنده شده و دنبه کوبیده شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد. در نهایت نمک را تنظیم کنید و سوپ را در کاسه های سفالی خود سرو کنید. با پیاز داغ و پنیر دلمه میل کنید.
هنر و تکنیک ساخت آش امام حسین
این سوپ را می توانید بدون استفاده از گوشت درست کنید.
اگر نمی خواهید از صف استفاده کنید، می توانید آن را حذف کنید.
همچنین در مرحله آخر می توانید روی سوپ پودر دارچین و پیاز داغ بریزید و سرو کنید.