آشپزی

فوت و فن پخت حلوای زنجبیلی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت حلوای زنجبیلیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت حلوا زنجبیل

هنر پخت حلوا زنجبیل و راز خوشمزه حلوای زنجبیل خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

حلوای زنجبیلی که یکی از محبوب ترین انواع حلوا در فرهنگ ایرانیان است، غذایی خاص و متفاوت از حلوای سنتی آرد گندم محسوب می شود. این شیرینی به عنوان یک همراه ایده آل برای چای در مناطق آذربایجان شناخته می شود. حلوای زنجبیل باید نرم و لطیف باشد و وقتی در دهان قرار می گیرد به راحتی آب می شود. این دستور حلوا به شما اجازه می دهد تا حلوای زنجبیلی مناسب برای چهار نفر درست کنید. اگر می خواهید کم و بیش حلوای زنجبیل درست کنید، می توانید مقدار مواد را به سلیقه خود تنظیم کنید.

مواد لازم برای تهیه حلوای زنجبیل

1 فنجان آرد گندم معادل 125 گرم است

1 پیمانه پودر قند معادل 100 گرم است

1/3 فنجان گردو یا بادام آسیاب شده معادل 50 گرم است

کره و روغن کل 70 گرم

پودر هل 1 قاشق چایخوری

1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل

طرز تهیه حلوای زنجبیل

برای تهیه حلوای زنجبیل تبریزی ابتدا آرد گندم را دو بار الک کرده و سپس در قابلمه مناسبی بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود اما رنگ آرد تغییر نکند. این روش را حدود 30 دقیقه روی حرارت کم انجام دهید. سپس دوباره آرد را الک کرده و در قابلمه برگردانید.

برای بهبود کیفیت حلوای زنجبیل از ترکیب کره و کره سفت استفاده کنید تا بافت نرمی داشته باشد. ابتدا مخلوط کره و کره سفت را در ظرفی آب شده بریزید و به آب اضافه کنید. سپس آرد سرخ شده را به مخلوط کره و روغن اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا مواد یکدست مخلوط و طلایی شوند. در این مرحله ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

پودر زنجبیل و هل را به مواد داغ داخل قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس پودر قند را الک کرده و به مواد اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا پودر قند خوب با حلوا مخلوط شود. این حلوا به صورت پودر است.

یک ظرف مستطیلی انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ پخت بپوشانید. سپس آرد را داخل کاسه بریزید و با ته قاشق روی حلوا را فشار دهید تا سطح آن صاف شود. سپس روی حلوا را با پودر گردو پاشیده و به مدت 30 دقیقه در فریزر استراحت می دهیم. سپس کاملا خنک شده و با کاتر یا چاقو به شکل های دلخواه برش دهید. در آخر حلوا را در بشقاب بچینید و نوش جان کنید.

هنر پخت حلوا زنجبیل

بعد از اضافه کردن پودر قند، مواد را چک کنید و مقدار پودر قند را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.

توجه داشته باشید در حین افزودن پودر قند دمای حلوا باید گرم باشد در غیر این صورت ممکن است پودر قند آب شود و بعدا زیر دندان احساس شود.

با این مقدار مواد تقریبا 24 تا 30 عدد حلوای زنجبیلی خواهید داشت.

حلوا را در ظرف مناسبی گذاشته و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری می کنیم.

برای تهیه این حلوا از مغزهای مختلف استفاده کنید.

مقدار زنجبیل به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید تا دو قاشق غذاخوری اضافه کنید.

از روغن مایع استفاده نکنید.

رنگ این حلوا روشن است و نباید خیلی تیره باشد پس در پخت حلوا مراقب آرد باشید و آن را تنها نگذارید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا