فوت و فن پخت رنگینک در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت رنگینکو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر و تکنیک ساخت رنگنگ
هنر و تکنیک پخت رنگ و راز رنگنگ خوشمزه و خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
رنگینک یک غذای محلی و سنتی ایرانی است که ریشه آن به مناطق جنوبی این کشور برمی گردد و از نظر طعم یکی از خوش طعم ترین شیرینی های محلی به شمار می رود. در برخی از شهرهای جنوبی ایران، مردم رنگینک را به عنوان یک انتخاب عالی برای همراهی چای خود می پذیرند. این دسر به دلیل استفاده از مواد مغذی و ارزشمند خود، منبع مهمی برای تغذیه محسوب می شود.
با توجه به ترکیبات تشکیل دهنده این دسر، چیزی که آن را از سایر شیرینی ها متمایز می کند، بسیار مغذی و باعث افزایش انرژی می شود. در ماه مبارک رمضان می توانید این شیرینی فوق العاده را به عنوان یک گزینه ایده آل برای زاریا و افطار انتخاب کنید. با مصرف رنگنگ احساس سیری طولانی مدت خواهید کرد و در نتیجه روزهای روزه داری را به راحتی پشت سر خواهید گذاشت.
علاوه بر این، ماندگاری بسیار خوب این دسر به شما این امکان را می دهد که با تهیه مقدار مناسب برای یک گروه حداکثر 6 نفره از آن لذت ببرید. اگر می خواهید رنگ کم و بیش درست کنید، به راحتی می توانید مقدار مواد را مطابق سلیقه خود تنظیم کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه رنگ
2 لیوان آرد
کره 200 گرم
دارچین 1 قاشق غذاخوری
1/2 قاشق چایخوری پودر هل
آجیل و خرما به اندازه کافی
پودر قند یا پسته برای تزیین
روش تهیه رنگ
برای درست کردن رنگنگ ابتدا کره را از یخچال خارج کرده و در تابه ای قرار دهید تا نرم شود. سپس تابه را روی اجاق قرار دهید تا کره به آرامی آب شود. می توانید آرد الک شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا آرد طلایی شود. همچنین می توانید آرد را در تابه تفت دهید تا طلایی شود و سپس کره را اضافه کنید. هر دو روش می تواند صحیح باشد.
پس از طلایی شدن آرد، پودر هل و دارچین را به مواد اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و دوباره مواد را سرخ کنید تا نسوزند. حتما به یاد داشته باشید که تابه هنوز داغ است و در صورت انداختن مواد ممکن است بسوزد.
سپس با استفاده از لوله مغزها را از خرما جدا کرده و جای آنها را با گردو پر کنید. ظرف مورد نظر را چرب کرده و سپس سلفون را بردارید.
سپس نیمی از مخلوط آرد سرخ شده را در ظرفی که در آن سرو می شود ریخته و با خرما گردو می پوشانیم. سپس بقیه مخلوط آرد را روی آن بریزید و سپس رنگنگا را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و بتوانید به راحتی آن را برش دهید. در آخر از یخچال خارج کرده و با پودر قند یا پسته تزیین می کنیم. می توانید رنگین کمان را به اشکال مختلف مانند الماس، مربع یا حتی با اشکال کوچک درآورید و سپس تزئین کنید. می توانید با چای سرو کنید یا در یخچال نگهداری کنید و به تدریج مصرف کنید. در نظر داشته باشید که رنگ را حداکثر به مدت یک ماه در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و مراقب میزان مصرفی خود باشید.
هنر و تکنیک ساخت رنگنگ
اگر می خواهید چربی رنگ را بیشتر کنید، می توانید 250 گرم روغن به مخلوط اضافه کنید.
برای تهیه رنگ، نیمی از آردی را که به صورت روغن یا کره استفاده می کنید، اضافه کنید.
استفاده از روغن محلی نیز برای ساخت رنگ بسیار مناسب است.
در صورت تمایل می توانید رنگ را با پسته خرد شده تزئین کنید.
برای افزایش طعم رنگنگ می توانید 1.5 پیمانه آرد سفید و 1/2 پیمانه آرد نخودچی به مخلوط اضافه کنید.
می توانید مقدار کره را نصف کرده و بقیه را با روغن جایگزین کنید.
میزان استفاده از خرما بستگی به اندازه ظرف سرو دارد تا بتوان آن را کاملا با مواد پوشاند.
با این ترکیب مواد می توانید حدود 100 عدد خرمای کوچک درست کنید.
مناسب است خرماها بدون شیره باشند تا قوام بهتری حاصل شود. خرمای مرطوب به دلیل نرمی مناسب نیست.
برای نرم شدن خرماها حتما قبل از چرخ کردن آن ها را با کمی آب جوش بپوشانید تا نرم شوند.
هنگام مخلوط کردن مواد، مرتباً دستان خود را روغن بزنید.
قالب های سیلیکونی برای قالب گیری رنگدانه نیازی به روغن کاری ندارند.
قالب ها را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید و سپس به راحتی مواد را از قالب خارج کنید.