آشپزی

فوت و فن پخت لوبیا سبز در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت لوبیا سبزو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت لوبیا سبز

هنر پخت لوبیا سبز و راز لوبیا سبز خانگی خوشمزه در خانه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

شاید فکر کنید که پختن لوبیا سبز آسان است، اما در واقع راه های زیادی برای تهیه و طبخ این غذا وجود دارد. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که در هر زمان از سال علاقه مند به استفاده از لوبیا سبز در غذاها و دستور پخت های خود هستید، توصیه های فروغ فرخزاد را در نظر بگیرید و باور داشته باشید که با یادگیری طرز تهیه و پخت درست لوبیا سبز برای انجماد می توانید از آن لذت ببرید. لوبیا سبز در تمام طول سال. به علاوه، یادگیری طرز تهیه رول دارچینی خوشمزه باعث می شود که لوبیا سبز را بیشتر دوست داشته باشید.

طرز تهیه لوبیا سبز با گوجه فرنگی

لوبیا سبز تازه یا منجمد به میزان دلخواه

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

¼ فنجان کره

¼ قاشق غذاخوری شکر

¼ قاشق غذاخوری پودر سیر

گوجه گیلاسی به دلخواه نصف می شود

نمک و فلفل

ریحان برای تزئین

لوبیا سبزها را در قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید تا سطح لوبیاها را بپوشاند.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا آب بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کرده و درب قابلمه را ببندید.

بیست دقیقه صبر کنید تا لوبیاها کاملا پخته شوند.

لوبیاها را از آب خارج کرده و با آبکش تمیز کنید.

تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و کره را در آن آب کنید.

شکر، پودر سیر، نمک و فلفل را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا گوجه ها نرم شوند.

لوبیاهای پخته شده را به تابه اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.

حالا گاز را خاموش کنید و قبل از سرو، ریحان را به غذا اضافه کنید.

طرز پخت لوبیا سبز برای فریزر

یکی از راه‌های سریع و آسان برای استفاده از لوبیا سبز در تمام طول سال فریز کردن آن است. اما باید به خاطر داشته باشید که وقتی لوبیا سبز را می‌پزید و سپس آن‌ها را فریز می‌کنید، بافت آن‌ها می‌تواند آبکی و نرم شود. برای یخ زدن لوبیا سبز بهتر است از کیسه های مناسب استفاده کنید تا هوا به داخل نرود. همچنین مهم است که لوبیا سبز را بیش از 6 تا 8 ماه در فریزر نگهداری نکنید.

اما چرا باید لوبیا سبز را قبل از انجماد بپزیم و چگونه این کار را انجام دهیم؟ پختن لوبیا سبز علاوه بر جلوگیری از فساد آن، بافت و رنگ طبیعی آن را حفظ می کند. اگر لوبیا سبز را قبل از انجماد نپزید، ممکن است با لوبیاهای کم رنگ، بی مزه و کمتر دلخواه مواجه شوید. برای یادگیری نحوه درست پخت لوبیا سبز قبل از انجماد، مراحل زیر را دنبال کنید:

لوبیاها را در آب سرد بشویید و انتهای آن را ببرید.

لوبیاها را در یک قابلمه آب جوش بریزید و بسته به بزرگی یا کوچکی دو تا سه دقیقه صبر کنید.

یک کاسه آب سرد با تکه های یخ آماده کنید و حبوبات را در آب یخ بریزید و حدود سه دقیقه نگه دارید.

لوبیاها را از آبکش رد کنید و آب آنها را کاملا جدا کنید.

حبوبات را در کیسه های فریزر قرار دهید و تا حد امکان هوا را از کیسه خارج کنید. اگر می خواهید لوبیاها به هم نچسبند، آنها را روی کاغذ روغنی در فریزر قرار دهید و حدود دو ساعت در فریزر قرار دهید، سپس آنها را بپیچید.

طرز تهیه لوبیا سبز با سیر و فلفل دارچینی

قبل از هر کاری ابتدا لوبیا سبز را بشویید و انتهای آن را بچینید. اگر لوبیاها خیلی درشت هستند، آنها را از وسط نصف کنید.

سپس داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و حبوبات را به مدت 6-7 دقیقه تفت دهید. این کار باعث افزایش رنگ و درخشندگی حبوبات می شود.

سیر و نمک را به تابه اضافه کنید و مواد را به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا لوبیاها طعم خوبی پیدا کنند.

سپس آب را به ماهیتابه اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق قرار دهید. حدود 1-2 دقیقه صبر کنید تا لوبیاها آب بریزند و سطح آنها سبک و ترد شود.

در آخر فلفل را به تابه اضافه کنید و آماده سرو شوید.

طرز تهیه لوبیا سبز کره ای برای دارچین

حبوبات را با کمی آب به مدت 3-5 دقیقه روی آتش بگذارید و سپس در ظرف را ببندید.

بعد از اینکه آب حبوبات تبخیر شد، کمی روغن و سیر به آنها اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید.

هنر لوبیا سبز

لوبیا سبز را بعد از پخت حتما بجوشانید.

در صورت امکان از لوبیا سبز تازه استفاده کنید، زیرا لوبیا سبز تازه تردتر از لوبیا سبز منجمد است.

از کنسرو لوبیا سبز استفاده نکنید.

برای افزایش طعم مطبوع این غذا می توانید از سیر تازه و سبزیجات مختلف استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا