آشپزی

فوت و فن پخت کلوچه در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت کلوچهو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر پخت کلوچه

هنر پخت کلوچه و راز کیک های خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کوله‌چه نوعی نان شیرین است که از آرد گندم، شکر و روغن تهیه می‌شود. با افزودن موادی مانند پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کوکی می توان انواعی مانند کوکی های نارگیلی یا شکلاتی را تهیه کرد.

کوله ها مانند کلوچه های مسطح تهیه می شوند و به دو صورت پخته می شوند: تا زمانی که کاملا سفت شوند و تا زمانی که نرم و شکننده بمانند.

مدت زمان پخت کوکی ها به نوع آنها بستگی دارد. بیسکویت ها انواع مختلفی دارند و برای پر کردن آن ها می توانید از مربا و ژله استفاده کنید. همچنین می توانید مواد اضافی مانند شکلات یا گردو را به خمیر کوکی اضافه کنید تا طعم و اندازه کوکی ها تغییر کند.

مواد لازم برای تهیه کلوچه

گردوی آسیاب شده 350 گرم

6 عدد تخم مرغ

روغن مایع 100 گرم

کره یا کره جامد 300 گرم

450 گرم پودر قند (حدود سه و سه چهارم فنجان)

کشمش پلو 350 گرم

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

یک هشتم قاشق چایخوری وانیل

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

شیر 250 میلی لیتر (حدود یک و یک چهارم فنجان)

آرد شیرینی پزی 850 گرم (حدود 6 پیمانه)

آموزش پخت کوکی

برای تهیه کلوچه های خوشمزه لاهیجان ابتدا فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد برای درست کردن خمیر شیرینی، بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کنید تا یکدست شوند و سپس با هم مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر روغن یا کره و پودر قند را با همزن به مدت 7 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست و پف کند.

سپس روغن مایع را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و 3 دقیقه هم بزنید تا یکدست و یکدست شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و هر کدام را یک دقیقه هم بزنید.

سپس وانیل و شیر را به مواد اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.

در مرحله بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا نچسبد و کم کم مواد را با هم مخلوط کنید.

پودر کاکائو الک شده را به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

کف تابه را با کاغذ روغنی بپوشانید و با خامه پز بدون غلتک یا کفگیر یا حتی قاشق، شیرینی ها را روی کاغذ روی تابه بچینید. بین کوکی ها فاصله مناسبی داشته باشید تا در فر نچسبند.

زمان پخت کوکی ها به ضخامت آنها بستگی دارد، اما در فر حدود 15 تا 20 دقیقه طول می کشد. بعد از این مدت دمای بالای فر را روشن کنید تا سطح کیک ها طلایی شود. باید نزدیک فر باشد تا کیک ها نسوزند. با این روش آسان می توانید کلوچه های لذیذ لاهیجانی را تهیه کنید و در لحظاتی شیرین و دلنشین با چای نوش جان کنید.

هنر پخت کلوچه

برای تهیه کلوچه های خوشمزه باید به چند نکته مهم توجه کنید. از آنجایی که مینی کوکی ها خیلی سریع پخته می شوند، حتی اگر یک دقیقه بیشتر از زمان لازم در فر بمانند، کوکی ها ممکن است خیس شوند.

پس وقتی کناره های کوکی طلایی شد و وسط آن کمی نرم شد، قالب را از فر خارج کنید.

در مرحله اندازه گیری آرد مراقب باشید کوکی ها سفت نشوند. قبل از بیرون آوردن آرد، آرد را با قاشق کمی باد می زنیم تا هوا وارد آن شود، سپس با قاشق آرد را اضافه می کنیم.

نوع شیرین کننده نیز تاثیر زیادی در ظاهر کوکی ها دارد. شکر سفید کوکی ها را تردتر از شکر قهوه ای، عسل یا شربت ذرت می کند.

اگر می خواهید شیرینی های غلیظ تر و نرم تری داشته باشید، می توانید خمیر را قبل از استفاده در یخچال بگذارید.

بسته بندی مناسب نیز برای حفظ کیفیت کوکی ها مهم است.

در آخر برای اینکه کیک ها نرم بمانند، آنها را در ظرف کاملا خنک شده قرار دهید. اگر کوکی ها سفت هستند، می توانید یک تکه سیب را در کنار شیرینی داخل کاسه قرار دهید تا نرم شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا