فوت و فن پخت کلوچه زنجبیلی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پخت کلوچه زنجبیلیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر پخت شیرینی زنجبیلی
هنر پخت شیرینی زنجبیلی و راز خوشمزه شیرینی زنجبیلی خانگی در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نان زنجبیلی یکی از دسته های وسیع شیرینی است که مواد اصلی آن شامل زنجبیل، میخک، جوز هندی یا دارچین است که عطر و طعم خاصی به این شیرینی می بخشد. با استفاده از موادی مانند عسل، شکر یا شربت شکر، این شیرینی ها شیرین می شوند. نان زنجبیلی معمولاً به عنوان یک بیسکویت خشک تهیه می شود و به عنوان یک خوراکی محبوب به خصوص در کشورهای غربی در نزدیکی کریسمس به اشتراک گذاشته می شود. این نوع شیرینی ها با طرح ها و اشکال مختلفی تزیین می شوند و به همین دلیل در کشورهای مختلف به عنوان عنصر تزیینی نیز استفاده می شوند.
مواد لازم برای پخت شیرینی زنجبیلی
380 گرم آرد سفید
کره جامد 120 گرم
1 عدد تخم مرغ
ماست 60 گرم
130 گرم پودر قند
بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
15 گرم پودر زنجبیل
زعفران آب پز 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
برای تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه ابتدا ماست و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و با لیسک خوب مخلوط کنید. سپس بکینگ پودر و جوش شیرین را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
حالا تخم مرغ را به همراه کره جامد و وانیل در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن بزنید تا خوب یکدست شود سپس به ظرف حاوی ماست اضافه کنید. سپس زنجبیل و زعفران را به کاسه اضافه کنید.
در این مرحله مواد را در کاسه با لیسک مخلوط می کنیم و آرد را 3 بار الک می کنیم. سپس آرد را کم کم به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
در این مرحله خمیر را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. 15 دقیقه قبل از تمام شدن بقیه خمیر، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم شود، سپس سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید سپس با چنگال روی خمیر خط بکشید و با خلال دندان سوراخ کنید. سپس خمیر را با کاتر برش می دهیم و در سینی می گذاریم.
در مرحله بعد قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و کیک ها را به مدت 15-20 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و دور تا دور آن ها طلایی و زیبا شوند. وقتی شیرینی ها خنک شدند با چای سرو می کنیم.
هنر پخت شیرینی زنجبیلی
برای تهیه شیرینی زنجبیلی از کره کاملا نرم استفاده نکنید. چون کره نرم باعث چسبندگی شیرینی ها می شود. بهتر است از روغن نیمه جامد استفاده کنید و از جایگزینی آن با روغن مایع خودداری کنید.
در مورد استفاده از ادویه جات ترشی جات، مقادیر مشخص شده در دستور پخت شیرینی زنجبیلی طعم کلاسیک را می دهد.
حتما خمیر را قبل از برش و فرم دادن در فریزر سرد کنید. این روش کار با خمیر شیرینی زنجبیلی را آسان می کند.
برای تهیه نان زنجبیلی ایرانی از موادی مانند آرد، کره، شکر، آرد برنج، زرده تخم مرغ، زعفران، زنجبیل و کنجد استفاده می شود. آرد را با هم مخلوط کرده و سپس تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس تخم مرغ و شکر را با آرد مخلوط کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه خنک کنید. سپس آن را به صورت گلوله های کوچک در آورده و روی آنها زعفران بپاشید و کنجد بپاشید. در نهایت اجازه دهید شیرینی ها در دمای 350 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزند.
برای درست کردن شیرینی زنجبیلی بدون نیاز به فر می توانید کف تابه را کاغذ روغنی بگذارید و سپس شیرینی ها را روی آن بچینید. ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و درب آن را ببندید. اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه در تابه بپزند تا کمی تغییر رنگ دهند.
نحوه نگهداری کوکی های شیرینی زنجفیلی
نان زنجبیلی را می توان در ظرف دربسته در دمای اتاق حدود شش روز نگهداری کرد. همچنین این کوکی ها را می توان در ظرف درب دار تا دو ماه در فریزر نگهداری کرد.
در واقع همان طور که از نامش پیداست، ماده اصلی شیرینی زنجبیلی زنجبیل است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. نوعی شیرینی زنجبیلی معروف است که معمولاً در کشورهای غربی نزدیک تعطیلات کریسمس تهیه و مصرف می شود. این نوع شیرینی معمولاً به شکل مانکن درست می شود و مخصوصاً بچه ها آن را دوست دارند. علاوه بر این، تهیه شیرینی زنجبیلی در خانه اصلاً پیچیده نیست و می توانید آن را در حدود سه ساعت در خانه درست کنید.