فوت و فن پلو یونانی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پلو یونانیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
حرکت پا یونانی
پای یونانی و پنکه راز طعم پلو یونانی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
نام این غذا، برنج یونانی، به خوبی نشان می دهد که ریشه آن به فرهنگ یونانی بازمی گردد. برنج غذایی است که در بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد اما در سایر نقاط دنیا بر اساس ذائقه مختلف غذا میزان استفاده و طرز پخت آن متفاوت است. برنج یونانی یکی از غذاهایی است که محبوبیت خاصی در بین گیاهخواران دارد و با حذف مرغ تبدیل به یک غذای کاملا وگان می شود. استفاده از سبزی های مختلف در این پلو، آن را تبدیل به یک تنوع محبوب می کند که گاهی به آن سبزی پلو می گویند. این غذا با مواد متنوع و رنگارنگ ظاهری زیبا و عطری مطبوع دارد و حتی کودکان نیز از خوردن آن لذت می برند. برنج یونانی به عنوان یک غذای ایده آل و شیک برای مهمانی ها و مهمانی ها ارائه می شود و انتخابی برجسته برای پذیرایی محسوب می شود.
مواد لازم برای پخت برنج یونانی
3 فنجان برنج
1/2 فنجان فلفل سبز خرد شده
1/2 فنجان فلفل قرمز خرد شده
نخود فرنگی 1 پیمانه
ذرت آب پز 1 لیوان
2 فنجان قارچ خرد شده
10 عدد فیله مرغ
آب مرغ یا عصاره مرغ 1 پیمانه
50 گرم کره
پیاز 2 پیمانه
2 تا 3 هویج
زعفران رنده شده به مقدار لازم
نمک و فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم
طرز پخت برنج یونانی
ابتدا فیله های مرغ را بشویید و آماده کنید، سپس آن ها را دو نیم کرده و با نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا خوب آغشته کنید و در ظرفی درب بسته به مدت یک ساعت بگذارید تا طعم دار شود.
تابه ای را با کمی روغن داغ کنید، سپس قارچ های خرد شده و کمی آبلیمو را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود، سپس قارچ ها را کنار بگذارید. در همان ماهیتابه پیاز خرد شده را با زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا نرم شود.
پس از نرم شدن پیاز، ذرت و نخود پخته شده، فلفل و فلفل سبز خرد شده، قارچ سرخ شده و هویج خرد شده یا رنده شده را اضافه کرده و تفت دهید. در آخر مقداری نمک و پاپریکا به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
برنج را با نمک خیس کنید و بپزید، زردچوبه را به آن اضافه کنید تا رنگ زیبایی به پلو یونانی بدهد. پس از پخته شدن برنج را آبکش کرده کف ظرفی روغن بریزید و ته ظرف بگذارید. یک لایه برنج و یک لایه مخلوط پلو بگذارید تا مواد تمام شود. عصاره مرغ را در آب جوش حل کرده و همراه با کره آب شده روی برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
فیله های مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کرده و به شکل رول مارپیچ در آورده و با خلال دندان محکم کنید. در تابه ای روغن و زعفران بریزید و بگذارید داغ شود سپس فیله ها را سرخ کنید. وقتی برنج یونانی آماده شد، فیله های مرغ را کنار آن بگذارید و با هم سرو کنید.
حرکت پا یونانی
توصیه می شود به جای سبزیجات کنسرو شده از سبزیجات تازه منجمد برای پخت و پز استفاده کنید، زیرا سبزیجات کنسرو شده در حین پخت نرم و لطیف می شوند و روی ظاهر غذا تاثیر منفی می گذارند.
همچنین می توانید به جای مرغ از گوشت چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
برای طعم بهتر فیله ها می توان به سلیقه شخصی شیر را به ماریناد اضافه کرد.
زمان پخت فیله ها باید طوری تنظیم شود که سفت و خشک نشوند.
توصیه می شود برای پخت و پز از روغن زیتون یا کنجد استفاده کنید تا غذا سبک تر و سالم تر شود.