فوت و فن پودینگ شکلاتی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن پودینگ شکلاتیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
پودینگ شکلاتی با پا و پنکه
پودینگ شکلاتی پا و فن و راز خوشمزه پودینگ شکلاتی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
در کمتر از یک ربع تمام اجزای پودینگ را مخلوط کرده و روی آتش می پزیم تا به غلظت مناسب برسند. بهتر است پودینگ را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و بافت خامه ای ایجاد شود، اما می توان پودینگ را به صورت گرم سرو کرد.
پودینگ شکلاتی از پودر کاکائو و نشاسته ذرت استفاده می کند که معمولاً در شیرینی فروشی ها یافت می شود. پودینگ پس از ایستادن و سفت شدن، حالتی نرم و مخملی مانند خامه پیدا می کند. این دسر برای مهمانی ها گزینه بسیار خوبی است و به راحتی می توانید مواد را دو یا سه برابر کنید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
1/4 فنجان شیر (برای خمیر کاکائو)
2 فنجان شیر
شکر 1/3 پیمانه
1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل (اختیاری)
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
ابتدا دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. برای افزایش طعم کاکائو می توانید مقدار پودر کاکائو را به 2.5 تا 3 قاشق غذاخوری افزایش دهید. در این صورت باید مقدار شکر را زیاد کرد تا از تلخی پودینگ جلوگیری شود.
یک چهارم فنجان شیر سرد یا دمای اتاق را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و گلوله های نشاسته از بین بروند.
دو فنجان شیر را در قابلمه ای بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. وقتی شیر کمی گرم شد شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
حرارت را کم کنید و مخلوط کاکائو و نشاسته را به شیر اضافه کنید. سپس با همزن دستی مدام هم بزنید.
پودینگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. با غلیظ شدن پودینگ، رنگ آن نیز تیره تر می شود. قوام پودینگ را با قاشق تست کنید. پودینگ باید روی قاشق را بپوشاند و به آرامی از قاشق بیرون بیاید.
حرارت را خاموش کنید و در صورت تمایل وانیل را اضافه کنید.
بعد از هم زدن دیگر، پودینگ را در کاسه ها تقسیم کنید. با قاشق یا کاردک سیلیکونی باقی مانده های غلیظ تری را از کف قابلمه بردارید.
پودینگ را کمی خنک کنید سپس روی کاسه ها را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا قطرات آب روی سطح ایجاد نشود.
پودینگ را به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا بافتی غلیظ و مخملی به دست آید. قبل از سرو، می توانید با شکلات رنده شده، میوه های مختلف یا آجیل تزئین کنید.
پودینگ شکلاتی با پا و پنکه
برای تهیه پودینگ شکلاتی می توانید از قالب های دلخواهتان استفاده کنید و مایع پودینگ را داخل آن ها بریزید. پس از خنک شدن، پودینگ را از قالب ها خارج کرده و آماده سرو است. به عنوان یک روش ساده تر، می توانید پودینگ را در لیوان های جداگانه برای سرو آسان بریزید.
اگر زمان کمی دارید، می توانید پودینگ فوری درست کنید.
برای ایجاد رنگ پودینگ تیره تر، از پودر کاکائو بیشتری استفاده کنید.
در صورت تمایل در مرحله آخر پخت پودینگ دو قاشق غذاخوری خامه را اضافه کرده و بلافاصله از روی حرارت بردارید.
برای تزیین پودینگ می توان از ترکیب میوه های مختلف و بیسکویت پتی بور استفاده کرد.