فوت و فن چای آلبالو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن چای آلبالوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر چای گیلاس
هنر چای گیلاس و راز چای آلبالو خانگی خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی های گیاهی چای آلبالو است. در فصل تابستان که برداشت گیلاس در حال برداشت است، توصیه می شود این چای ترش و گلدار را امتحان کنید و از خواص آن بهره ببرید. امیدوارم از نوشیدن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای چای آلبالو
یک لیوان گیلاس بدون دسته
دو لیوان آب سرد
دو لیوان آب جوش
آب نبات یا عسل به میزان دلخواه
آماده سازی: 5 دقیقه
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
کل زمان پخت: 15 دقیقه
طرز تهیه چای گیلاس
برای تهیه چای خانگی از گیلاس ابتدا ساقه های آن را جدا کنید.
آلبالوها را کاملا بشویید و در کتری بریزید.
دو فنجان آب سرد روی آنها بریزید و کتری را روی آتش بگذارید.
آب را روی حرارت ملایم به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و حدود 20 دقیقه بجوشانید.
بعد از 20 دقیقه کتری را از روی حرارت بردارید.
قوری را به مدت 15 دقیقه روی سماور یا کتری داغ قرار دهید تا چای خوب دم بکشد.
پس از دم کشیدن، دو فنجان دیگر آب جوش به چای اضافه کنید.
چای گیلاس را در فنجان با آب نبات، شکر یا عسل دلخواه سرو کنید.
هنر چای گیلاس
در صورت تمایل می توانید آلبالوها را قبل از اینکه به قابلمه اضافه کنید، هسته آن را جدا کنید.
مراقب باشید گیلاس ها را له نکنید تا رنگ چای شفاف بماند.
زمانی که اکثر گیلاس ها رنگ خود را از دست دادند، چای آماده است.
برای شیرین شدن چای و متعادل کردن سردی آلبالو می توانید از همان ابتدا آب نبات را داخل قوری بریزید.
این نوشیدنی خوشمزه را می توانید با خرما و کراکر سرو کنید.
برای تهیه چای گیلاس از آلبالوهای خشک، کافی است آنها را یک ساعت قبل از دم کشیدن در آب خیس کنید.
طرز تهیه چای گیلاس با دانه
برای تهیه چای آلبالو به روشی دیگر ابتدا آلبالوها را در قوری بریزید و سپس روی آنها آب جوش بریزید.
صبر کنید تا چای کاملا دم بکشد و آلبالوها رنگ خود را به چای منتقل کنند.
برای داشتن چای خوش رنگ و جلوگیری از کف کردن، آلبالوها را مستقیماً در قوری قرار ندهید.
طرز تهیه یخ گیلاس
پس از دم کشیدن چای و برداشتن آن از روی حرارت، می توانید آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
وقتی چای خوب سرد شد، می توانید با اضافه کردن تکه های یخ آن را برای مهمانان خود سرو کنید.