آشپزی

فوت و فن کاپوچینو در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کاپوچینوو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر کاپوچینو

هنر کاپوچینو و راز یک کاپوچینوی خوشمزه خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

آموزش درست کردن کاپوچینو با کیفیت کافه در خانه موضوعی است که بسیاری از علاقه مندان به قهوه اغلب از ما می پرسند. در حالی که استفاده از پودرهای آماده مانند «روز بخیر» و «تروبیکا» برای تهیه کاپوچینو بسیار آسان است و فقط به آب گرم نیاز دارد، اما ساخت یک کاپوچینوی حرفه ای در خانه چالش بیشتری دارد.

در این مقاله از کافی مافی ابتدا به معرفی مختصر این نوشیدنی محبوب می پردازیم. در ادامه دو روش برای تهیه کاپوچینو در منزل بدون نیاز به وسایل خاص یا ابزار پیچیده را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل درست کنید.

آیا می دانید کاپوچینو چیست؟

کاپوچینو، یکی از نوشیدنی‌های داغ ایتالیایی، عمدتاً با اسپرسو درست می‌شود. ایتالیا نقش مهمی در دنیای قهوه دارد و به عنوان خاستگاه اصلی انواع نوشیدنی های قهوه شناخته می شود که حتی نام نوشیدنی های قهوه در آن جالب و خاص است.

کلمه کاپوچینو از نام گروهی راهب گرفته شده است، راهبانی که عبایی و کلاهی هم رنگ با کف شیر و تفاله قهوه روی کاپوچینو می پوشیدند!

روش های مختلفی برای تهیه کاپوچینو در سراسر جهان وجود دارد. در ایتالیا، این نوشیدنی معمولا با استفاده از اسپرسو دوبل و کف شیر درست می شود، اما این تنها راه برای تهیه آن نیست. روش دیگر تهیه کاپوچینوی مرطوب است که در آن شیر بیشتر از کف یا کف استفاده می شود.

از طرفی کاپوچینوی خشک زمانی درست می شود که فقط کف شیر روی قهوه استفاده شود.

طرز تهیه کاپوچینو به روش اول

ابتدا یک قهوه عالی درست کنید و آن را به روش مورد علاقه خود دم کنید. یا از فرنچ پرس، قهوه ساز قطره ای یا هر روشی که ترجیح می دهید استفاده کنید. ما در گذشته روش های زیادی را به شما آموزش داده ایم.

نکته اصلی این است که قهوه غلظت بالایی دارد. اگر طرز تهیه قهوه غلیظ را نمی دانید، به یاد داشته باشید که برای هر فنجان کاپوچینو توصیه می شود از دو قاشق چایخوری پودر قهوه استفاده کنید.

در حین دم کردن قهوه، شیر را گرم کنید. شما می توانید از هر نوع شیری استفاده کنید، اما شیر کامل معمولا طعم بهتری دارد و کشاورزان شیر کامل گزینه خوبی است.

شیر را قبل از اینکه بجوشد از روی حرارت بردارید و هم بزنید. این کار را حدود دو دقیقه انجام دهید تا شیر کاملا کف کند.

اگر همزن برقی ندارید شیر را در ظرف دربسته بریزید و خوب تکان دهید. اطمینان حاصل کنید که فضای کافی در ظرف برای کف کردن شیر وجود دارد. در این روش معمولا زمان هم زدن بیشتر است.

یک لیوان بزرگ و پهن انتخاب کنید و تا نیمه آن را با قهوه دم کرده پر کنید.

سپس شیر فرم گرفته را به آرامی به لیوان اضافه کنید. در صورت لزوم، از قاشق برای کنترل سرعت انتقال شیر به فنجان استفاده کنید تا از مخلوط شدن آن با قهوه جلوگیری کنید.

برای داشتن کاپوچینوی زیباتر می توانید کف شیر روی نوشیدنی را با دارچین، پودر شکلات یا پودر قهوه تزئین کنید.

طرز تهیه کاپوچینو به روش دوم

این روش به عنوان راه حل ساده تری برای تهیه کاپوچینو معرفی شد که برای افرادی مناسب است که می خواهند زمان و انرژی کمتری برای تهیه این نوشیدنی صرف کنند. برای این کار به مراحل زیر نیاز دارید:

یک فنجان آب و نصف فنجان شیر را در قهوه ساز با یک قاشق چایخوری قهوه و دو قاشق چایخوری شکر ترکیب کرده و روی اجاق بگذارید. وقتی محتویات به جوش آمد، قهوه ساز را از روی حرارت بردارید و حدود سه دقیقه هم بزنید. سپس مخلوط را در فنجان بریزید تا کف بالای قهوه روی فنجان باشد.

اگرچه این روش به اندازه روش های حرفه ای دقیق نیست، اما مطمئناً گزینه بهتری نسبت به استفاده از کاپوچینوهای آماده مانند Good Day و Trabica است که به سادگی با افزودن پودر به آب در حال جوش تهیه می شوند.

روش سرو کاپوچینو

جالب است بدانید که در ایتالیا کاپوچینو عمدتا به عنوان نوشیدنی صبحگاهی ترجیح داده می شود. البته در خانه هر زمان که بخواهیم می توانیم کاپوچینو بنوشیم، اما در ایتالیا سنتی ترین زمان نوشیدن آن صبح است.

معمولاً افراد ابتدا مقداری از کف شیر را با قاشق می ریزند، سپس در صورت تمایل شکر اضافه می کنند و سپس از بقیه نوشیدنی لذت می برند. اگر این کار را انجام ندهید، ممکن است با کف روی صورت خود مواجه شوید!

همچنین، اگر قبل از نوشیدن کف شیر را پاک نکنید، قهوه به داخل آن نفوذ می کند و در نهایت یک فنجان پر از کف خواهید داشت.

اگرچه ما به نحوه درست کردن کاپوچینو در خانه بدون استفاده از تجهیزات خاص نگاه کرده ایم، اما نیازی به پیروی از دستورالعمل های بسیار خاصی ندارید. با یادگیری اصول اولیه می توانید به تجربه و خلاقیت خود اعتماد کنید.

شما می توانید از طریق آزمون و خطا به دستور غذای مورد علاقه خود برسید. به عنوان مثال، ادویه های مختلفی مانند دارچین، هل، جوز هندی و … را آزمایش کرده ایم. و در نهایت متوجه شدیم که ترکیب وانیل و قهوه را بیشتر دوست داریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا