فوت و فن کباب تابه ای در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کباب تابه ایو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر سرخ کردن تابه
هنر کباب کردن تابه راز کباب کردن خوشمزه تابه ای و علت تجمع آن در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
هنگام تهیه باربیکیو روی تابه می توانید به نکات زیر توجه کنید:
قبل از شروع پخت، حرارت تابه را خوب زیاد کنید تا سیخ ها بهتر و سریعتر بپزند.
اگر از گوشت چرخ کرده برای کباب استفاده می کنید، برای طعم بهتر می توانید نمک، فلفل، پیاز رنده شده و سیر را اضافه کنید.
بهتر است سیخ ها را قبل از قرار دادن در تابه به شکل استوانه درآورید و سپس به تابه اضافه کنید تا بهتر به تابه بچسبند.
در حین پخت حرارت را متوسط کنید تا سیخ ها یک طرف نسوزند و طرف دیگر خام نشوند.
برای بریدن سیخ ها از چاقوی تیز استفاده کنید و برای حفظ بافت گوشت به جای چاقو از چاقوی تیز استفاده کنید.
برای افزایش طعم کباب می توانید از سس های مختلف مانند سس تند، سس گوجه فرنگی و … استفاده کنید.
بعد از پخت بهتر است سیخ ها را چند دقیقه در تابه نگه دارید تا بهتر بپزند و آب گوشت داخل آن پخش شود.
برای تهیه کباب می توانید از گوشت چرخ کرده، گوشت قرمز، مرغ و ماهی استفاده کنید نکاتی برای پختن باربیکیو تابه ای با ما بمان.
کباب تابه ای ساکولنت
برای آبدار بودن بهتر کباب در تابه می توانید به نکات زیر توجه کنید:
یادتان باشد برای آبدار شدن بهتر این غذا را با حرارت ملایم بپزید.
برای بهبود محتوای آب گوشت، می توانید آب پیاز را جدا کرده و با گوشت مخلوط کنید تا گریل تابه ای تردتر شود.
قبل از پخت فراموش نکنید که گوشت، پیاز و ادویه ها را خوب مخلوط کنید تا بافت کباب در هنگام پخت حفظ شود.
برای افزودن طعم مجلسی به کباب کبابی می توانید زعفران را با روغن مخلوط کرده و بعد از سرخ شدن روی کباب بمالید.
در صورت امکان برای پخت کباب در تابه بهتر است از تابه یا گریل نچسب استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف شود.
ترکیب گوشت گوسفند و گاو می تواند بهترین ترکیب برای کباب کردن تابه باشد که آبدار و خوشمزه است.
حتما به ضخامت گوشت دقت کنید چون اگر گوشت خیلی غلیظ باشد ممکن است هسته گوشت خام بماند یا گوشت زیاد پخته و خشک شود.
راز کباب کردن خوشمزه تابه ای
برای تهیه کباب تابه ای خوشمزه تر می توانید به نکات زیر توجه کنید:
در حین پخت سیخ ها اگر آب غذا تمام شد کمی آب اضافه کنید تا سیخ ها خشک نشوند و نسوزند.
اگر گوشت چرخ کرده کمی چربی داشت بهتر است از آن استفاده کنید تا کباب لطیف تر و آبدارتر شود.
آب پیازی که به گوشت اضافه می کنید لازم نیست کاملا جذب شود زیرا باعث نرم و آبدار شدن گوشت می شود و چروک نمی شود.
بعضی ها سیخ ها را در روغن سرخ می کنند. اما با استفاده از روشی که در بالا توضیح داده شد، گوشت بسیار نرم و با طراوت خواهد بود. بنابراین دقت در سرخ کردن کباب و ضخامت گوشت بسیار مهم است.
ورز دادن بیش از حد گوشت باعث سفت شدن آن می شود. بنابراین یک هم زدن ملایم برای مخلوط شدن مواد کافی است.
برای گرم کردن مجدد پیازها، آنها را بدون استفاده از روغن حرارت دهید تا آب آنها جذب و شفاف شود. یادتان باشد پیاز را بدون استفاده از روغن گرم کنید.
هنگام تهیه خمیر کباب، بهتر است یک یا دو ساعت زمان دهید تا در یخچال خنک شود و سفت شود. این کار یکی از رازهای ساخت سیخ با سلیقه و لطافت بیشتر است.
هنگام سرخ کردن سیخ از روغن زیاد استفاده نکنید. هنگام تهیه کباب خوشمزه تر روی تابه می توانید به نکات زیر توجه کنید:
هنگام پخت سیخ اگر آب غذا تمام شد کمی آب اضافه کنید تا خشک نشود و سیخ نسوزد.
اگر گوشت چرخ کرده کمی چربی دارد از آن استفاده کنید تا کباب لطیف تر و آبدارتر شود.
وقتی آب پیاز را به گوشت اضافه می کنید، نیازی نیست که تمام آب پیاز را اضافه کنید زیرا باعث چسبندگی و چروک شدن گوشت می شود. مقدار مناسب آب پیاز برای تازه و آبدار ماندن کباب کافی است.
برخی کباب ها را در تابه در روغن سرخ می کنند، اما این روش می تواند باعث از بین رفتن تازگی و شادابی آن شود. بنابراین توصیه می شود از روش سرخ کردن با حرارت ملایم و حداقل مقدار روغن استفاده شود.
نکات طلایی پخت تابه حرفه ای
برای تهیه یک گریل تابه ای خوشمزه می توانید به نکات زیر توجه کنید:
سعی کنید از گوشت کم چرب استفاده کنید تا کباب سبکتر و کالری کمتری داشته باشد.
در پایان پخت می توانید کمی زعفران آب شده به آن اضافه کنید تا بو داده و به ظاهر و طعم آن جذابیت بخشد.
برای افزایش طعم می توانید از سماق استفاده کنید. سماق حاوی موادی است که مواد مضر گوشت را خنثی می کند و طعم آن را بهبود می بخشد و به هضم آن کمک می کند.
اگر آب پیاز را از گوشت جدا کنید و به کباب اضافه کنید، گوشت تردتر می شود. برای تفت دادن بهتر پیاز می توانید از تفاله پیاز رنده شده استفاده کنید. این کمک می کند تا پیاز و گوشت بهتر با هم مخلوط شوند.
برای ترکیب بهتر مواد و افزایش طعم آن ها می توانید گوشت و ادویه ها را چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا طعم ها سفت تر با هم ترکیب شوند و طعم بهتری به کباب بدهد.
در حین پخت به یاد داشته باشید که حرارت گاز را کم کنید تا کباب با حرارت یکنواخت بپزد و از سوختن یا خشک شدن زیاد جلوگیری شود.برای افزایش طعم کباب می توانید دارچین را به مواد اضافه کنید و با استفاده از فلفل سبز طعم لذیذی به آن بدهید.
طرز تهیه ماست و خیار مخصوص
با انجام مراحل زیر می توانید ماست خود را تهیه کنید:
در ظرف مناسبی مقداری ماست بریزید و یکی دو عدد خیار متوسط را با رنده ریز داخل ماست رنده کنید. این خیارها به ماست اسیدی و تازگی می بخشند.
سپس مقداری نعنا، ریحان خشک و گردوی آسیاب شده را به ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و طعم و عطر فوق العاده ای پیدا کند.
برای تزیین ماست روی آن را با زیره، نعناع و ریحان خشک تزیین کنید. این باعث جذابیت ماست و مکمل طعم آن می شود.
می توانید ماست سرد شده و ترشی شده را با تابه گریل سرو کنید. ماست به عنوان یک سس خوش طعم برای کباب عالی است و طعم آن را تکمیل می کند.
همچنین هنگام مصرف ماست بهتر است نعناع و سایر مواد گرم را به همراه آن مصرف کنید تا طبع سرد و مرطوب ماست کنترل شود. این مواد از تناسب حرارتی بدن حمایت می کنند و مزاج را در بدن متعادل می کنند.
حالا می توانید از ماست خوشمزه خود لذت ببرید و آن را با کباب تابه ای خوشمزه سرو کنید.