فوت و فن کتلت گوشت در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کتلت گوشتو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنر کوفته
هنر کتلت گوشت و راز یک کتلت گوشت خوشمزه خوشمزه در سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.
کتلت یکی از غذاهایی است که بیشتر ما از دوران کودکی با آن خاطره داریم و هر کجا که باشیم طعم و بوی کتلت هایی را که در آن دوران می خوردیم فراموش نمی کنیم. این غذای خوشمزه و خاطره انگیز به غذای نان معروف است. مواد اصلی کتلت شامل سیب زمینی، تخم مرغ، گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه است. در حال حاضر انواع کتلت با استفاده از مواد اولیه مختلف تهیه می شود، به عنوان مثال: کتلت گوشت، کتلت مرغ، کتلت ماهی، کتلت بادمجان و ….
عناصر
4 عدد سیب زمینی متوسط
250 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز متوسط
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آموزش پخت کوفته
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز پوست بگیرید و در ظرف دیگری رنده کنید. سپس آب پیاز را جدا کرده و به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید.
توجه داشته باشید که اگر پیازها آب داشته باشند، مخلوط شما خوب یخ نمیزند. حالا گوشت چرخ کرده را به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید و تخم مرغ ها را به این مخلوط اضافه کنید.
نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با دست خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط را حدود نیم ساعت در یخچال می گذاریم.
حالا تابه را گرم کنید و به اندازه کافی روغن در آن بریزید. اجازه دهید روغن آنقدر داغ شود تا نچسبد. مقداری از مخلوط را بردارید و با دست به شکل دایره یا بیضی در آورید سپس در تابه قرار دهید تا سرخ شود.
دقت کنید کتلت ها نسبتا نازک باشند تا وسط آن خام نباشد. برای شکل دادن به کتلت ها می توانید از قالب های آماده ای که در بازار موجود است استفاده کنید. همه مواد را به همین ترتیب در تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا کتلت ها روی حرارت ملایم سرخ شوند.
وقتی یک طرف کتلت ها طلایی شد، آن ها را با چنگال برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
پس از سرخ شدن، خلال ها را در ظرف مناسبی چیده و با گوجه فرنگی، ترشی، جعفری تازه، ترشی و زیتون تزیین می کنند.
حالا کتلت چرخ کرده شما آماده است و می توانید از آن لذت ببرید. این غذا را می توانید برای ناهار یا شام درست کنید و با نان سرو کنید.
هنر کوفته
می توانید به جای سیب زمینی خام از سیب زمینی پخته با آب پز و پوست کندن استفاده کنید. سپس سیب زمینی ها را در یخچال بگذارید و هنگام سرخ کردن از روغن کمتری استفاده کنید. به این ترتیب مصرف روغن را کاهش خواهید داد.
اگر مواد پتی خمیر و انسجام کافی نداشت، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد نان یا آرد نخودچی به مخلوط پتی اضافه کنید. این مواد یکپارچگی کتلت را تقویت می کنند.
اگر کتلت ها شور هستند، می توانید آن ها را با سیب زمینی سرخ کرده بدون نمک سرو کنید. این کار باعث می شود که شوری فلفل کم شود.
حرارت زیر گاز باید کمتر باشد تا کوبیده نسوزد و درست بپزد. بهتر است حرارت را کم کنید.
اگر از گوشت چرب استفاده کنید کتلت ها آب می شوند و شکل خود را از دست می دهند. بنابراین ترجیحا از گوشت بدون چربی استفاده کنید.
همچنین می توانید از مقداری پودر زیره برای طعم دادن به غذا استفاده کنید.
برای ترد شدن بیشتر کتلت ها می توانید قبل از سرخ شدن آنها را در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید.
در پایان پخت کتلت می توانید مقداری زعفران آب شده اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی به آن بدهد.
بسته به ذائقه خود می توانید یک یا دو حبه سیر را رنده کنید و به مخلوط کوفته اضافه کنید تا از عطر و طعم سیر لذت ببرید.
برای حفظ سلامت بیشتر کتلت ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
چرا ریز ریز ناپدید می شود؟
با استفاده از روش های زیر می توانید از ریزش ریزه ها در حین سرخ شدن جلوگیری کنید، زیرا این مشکل به دلایل مختلفی از جمله آب زیاد پیاز ممکن است رخ دهد.
مقدار پیاز را کم کنید: مقدار پیاز را کم کنید یا از پیاز کمتر استفاده کنید تا مقدار آب موجود در مخلوط کوفته کاهش یابد.
خرد کردن پیاز با رنده درشت: اگر پیاز را با رنده درشت خرد کنید آب آن بهتر کشیده می شود و احتمال چسبندگی کتلت کمتر می شود.
استفاده از پیاز خشک: در صورت استفاده از پیاز خشک به جای پیاز تازه، میزان آب کتلت کاهش می یابد و احتمال چسبندگی آن کمتر می شود.
اضافه کردن آرد یا آرد نخودچی: می توانید یک قاشق سوپخوری آرد سوخاری یا آرد نخودچی را به مخلوط پتی اضافه کنید. این مواد با جذب آب اضافی به مخلوط پتی کمک میکنند تا خمیر خوبی داشته باشد و از تجزیه آن جلوگیری کند.
استفاده از تخم مرغ و نان خشک: اضافه کردن تخم مرغ به مخلوط پتی یا استفاده از پودر نان خشک می تواند به افزایش قوام مخلوط و جلوگیری از از هم پاشیدگی پتی کمک کند.