آشپزی

فوت و فن کرم کاسترد در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کرم کاستردو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر کرم کاستارد

هنر کرم کرم و راز خوشمزه کرم کاسترد خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کرم کاستارد یک دسر لطیف و خوشمزه است که می توان از آن به روش های مختلف استفاده کرد. می توان این خامه خوشمزه را به صورت جداگانه خورد و یا با ترکیبات دیگری مانند ژله مخلوط کرد تا دسر بی نظیری به وجود آورد. علاوه بر این، خامه به عنوان یک فیلینگ یا خامه در تعداد زیادی از دستور پخت شیرینی استفاده می شود و نقش مهمی در تهیه شیرینی های مختلف دارد.

آشنایی با کرم پودر

کرم پودر یک گزینه آماده و چند منظوره برای تهیه انواع دسر و خامه است. این پودر با بافتی نشاسته مانند به عنوان سس شیرین پس از پخت استفاده می شود که برای تزئین و طعم دادن به کیک و شیرینی استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه کاسترد تخم مرغ

2 قاشق غذاخوری کرم پودر

2 لیوان شیر

2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق غذاخوری گلاب

1/2 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کرم کاسترد

هنگام تهیه کاسترد، مهم است که بدانید برای هر قاشق غذاخوری کاسترد، به یک لیوان شیر نیاز دارید. اگر قصد دارید خامه بیشتری درست کنید، به شیر بیشتری نیاز خواهید داشت.

ابتدا کرم پودر را با یک لیوان شیر تازه سرد مخلوط کرده و به آرامی هم بزنید تا توده ها گرفته شود. شکر را به این مخلوط اضافه کرده و در شیر حل کنید.

مرحله بعدی این است که شیر باقیمانده را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مخلوط خامه و شیر را به همراه وانیل به شیر داغ اضافه کنید و مدام هم بزنید تا بجوشد.

خامه را به آرامی هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. در آخرین دقایق پخت کمی گلاب اضافه کنید و هم بزنید.

وقتی کرم به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید خامه کمی خنک شود سپس آن را در ظرف مورد نیاز بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا خودش را بگیرد. در آخر دسر را با تزیین دلخواه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی

4 عدد زرده تخم مرغ

500 میلی لیتر شیر

125 گرم شکر

نصف چوب وانیل یا 1/2 قاشق چایخوری پودر وانیل

25 گرم آرد همه منظوره

کمی پوست لیمو

طرز تهیه خامه قنادی

با ریختن شیر و اضافه کردن غلاف وانیل در قابلمه شروع کنید. برای اینکه عطری مطبوع به آن بدهد تکه های پوست لیموی خرد شده (بدون قسمت سفید و تلخ) را به شیر اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیر شروع به جوشیدن کند.

زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مخلوطی یکدست و سبک به دست آید. آرد از قبل الک شده را به آرامی به مخلوط زرده اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مطمئن شوید که مخلوط گلوله نمی شود.

پس از جوش آمدن شیر، غلاف وانیل و پوست لیمو را جدا کنید. در صورت استفاده از پودر وانیل، هنگام اضافه کردن آرد، آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

برای ادامه درست کردن کاسترد، کمی شیر داغ به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سپس این مخلوط را به شیر داخل قابلمه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

خامه را هم بزنید تا به نقطه جوش برسد و شروع به کف کردن کند. چند دقیقه زمان دهید تا کاملا بپزد و به غلظت دلخواه برسد.

در آخر اجازه دهید کاسترد خنک شود. برای نگهداری طولانی مدت، پس از سرد شدن، خامه را در ظرف مناسبی ریخته و با پوشش پلاستیکی پوشانده و در فریزر نگهداری می کنند.

هنر کرم کاسترد

خامه با ظاهری ساده نیاز به تجربه و مهارت پخت نسبتا ویژه ای دارد. یعنی نتایج پخت برای هر فرد متفاوت است و گاهی به شکل دلخواه نیست. در اینجا چند نکته کلیدی برای تهیه کاسترد خوب بدون نیاز به پودر کاسترد وجود دارد که می تواند کمک کند.

اگرچه ممکن است فکر کنید که تهیه کاسترد به ابزار خاصی نیاز ندارد، اما برای تهیه این دسر به چند ابزار اولیه نیاز است. به عنوان مثال، استفاده از یک قابلمه سنگین و کفگیر سیلیکونی می تواند به پخت یکنواخت کاستارد کمک کند و از سوختن یا خراب شدن آن در اثر هم زدن مداوم جلوگیری کند.

هنگام تهیه کرم حرفه ای بدون استفاده از کرم پودر، دقت در انتخاب مواد اولیه بسیار مهم است. به عنوان مثال، شیر کم چرب می تواند به کرم بافت آبکی بدهد، در حالی که شیر پرچرب می تواند باعث جدا شدن چربی در حین پخت شود. بنابراین معمولاً ترکیب این دو نوع شیر توصیه می شود.

نوع تخم مرغ نیز نقش مهمی در تهیه کاستارد دارد. استفاده از زرده تخم مرغ توصیه می شود، بنابراین برای هر دو فنجان شیر، چهار زرده ایده آل است. اگر به دنبال کرم غلیظ‌تری هستید، می‌توانید از نشاسته ذرت یا آرد استفاده کنید، اما اضافه کردن زرده تخم‌مرغ بیشتر می‌تواند بوی دسر را شبیه تخم‌مرغ کند.

پخت کاسترد به زمان و حوصله نیاز دارد. باید روی اجاق بمانید و مدام هم بزنید تا خامه به غلظت دلخواه برسد که معمولا بین 20 تا 25 دقیقه زمان می برد. کم پختن مواد می تواند طعم خامه را تغییر دهد. به عنوان مثال، آرد نیم پز می تواند به کاستارد بافت دانه ای و طعم خمیری بدهد. برای اطمینان از پخت کامل، توصیه می شود خامه را حداقل به مدت 10 دقیقه در دمای 96 درجه سانتی گراد بپزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا