آشپزی

فوت و فن کوفته قلقلی در سال ۱۴۰۳ که نمی دانید!

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم فوت و فن کوفته قلقلیو رازهای خوشمزه شدن آن را به شما بگوییم. پیشنهاد می کنیم حتما در ادامه مطلب همراه ما باشید.

هنر و تکنیک کوفته کلگولی

هنر کوفته قلقلی و راز طعم کوفته کلگولی خوشمزه و خانگی سایت سرگرمی روز امیدواریم این مقاله مورد توجه شما قرار گیرد.

کوفته قلقلی معروف به کوفته ریز یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که از گوشت چرخ کرده تهیه می شود و طعم دلپذیر و جذابی دارد. این غذا که با ترکیبی از گوشت و ادویه پرکالری است، اغلب با نان یا برنج بخارپز سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه کوفته کلگولی

گوشت چرخ کرده 500 گرم

1 عدد تخم مرغ

2 عدد پیاز متوسط

آرد نخودچی به میزان لازم

روغن مایع به مقدار لازم

گوجه فرنگی 1 عدد

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کوفته قلقلی

اولین مرحله این است که پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. آب پیاز رنده شده را بردارید و در ظرفی بریزید.

سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را هم زده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.

نمک، زردچوبه، فلفل و کم کم آرد نخودچی را اضافه کنید و در صورت لزوم آرد بیشتری اضافه کنید.

برای درست کردن کوفته‌ها، مقداری از مخلوط را بردارید و بین کف دست‌هایتان به شکل توپ درآورید و اندازه آن‌ها را متعادل کنید.

کوفته ها را در روغن داغ خوب سرخ کنید. برای سرخ کردن از یک ماهیتابه با روغن فراوان استفاده کنید و مطمئن شوید که روغن بسیار داغ است.

برای تهیه سس، گوجه فرنگی و پیاز را نگینی خرد کرده و پیاز را با روغن داغ در تابه تفت دهید. سپس پوره گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی آب بریزید تا سس آماده شود.

کوفته های سرخ شده را به سس اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می پزیم تا خوب مزه دار شوند. این غذا را می توانید با پلو یا نان و سبزی تازه سرو کنید.

هنر و تکنیک کوفته کلگولی

برای اینکه طعم بی نظیری به سس کوفته بدهید، می توانید به دلخواه از سیر و سبزیجات خرد شده مانند فلفل و قارچ استفاده کنید.

ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله کم چرب برای تهیه کوفته بسیار مناسب است.

هنگام پخت کوفته ها مهم است که اجاق گاز در سطح متوسط ​​باشد تا نسوزند.

این دستور غذا برای خدمت به چهار نفر طراحی شده است. اگر تعداد مهمانان تغییر کرد، مقدار مواد را در صورت نیاز تنظیم کنید.

برای تهیه کوفته کلگولی استفاده از مخلوط گوشت گوسفند و گاو با کمی چربی توصیه می شود.

دلیل اینکه کوفته ها داخل سس می روند چیست؟

عوامل موثر بر شکستن یا ترک خوردن کوفته ها عبارتند از: نسبت کم گوشت چرخ کرده به سایر مواد، محتوای چربی بالای گوشت و تفاوت دمایی بین سس و کوفته در هنگام اضافه شدن به سس. اگر سس در ابتدا سرد باشد و بعد از افزودن کوفته ها گرم شود، کوفته ها احتمالا از هم می پاشند. علاوه بر این، کمبود آب پیاز می تواند منجر به نرمی و ترک خوردن کوفته شود.

بهترین کار این است که کوفته های قلقلی را هدر ندهید

برای اینکه کوفته ها از هم نپاشد و ترک نخورند رعایت نکات مهمی اجتناب ناپذیر است. ابتدا باید مواد کوفته ها را خوب مخلوط و ورز دهید تا بافتی یکدست و چسبناک به دست آید. علاوه بر این، تناسب دقیق بین مواد باید حفظ شود. پس از فرم دادن به کوفته ها، آنها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا در هنگام سرخ شدن ترک نخورند. نکته مهم دیگر این است که کوفته ها را فقط زمانی باید به سس اضافه کنید که سس خوب پخته شده باشد تا احتمال ریزش آنها کم شود.

علت سفت شدن کوفته کلگولی چیست؟

استفاده از گوشت چرخ کرده بدون چربی می تواند منجر به کوفته های سفت شود. برای اطمینان از طعم و قوام دقیق کوفته ها، استفاده از گوشت چرخ کرده با کمی چربی توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا